Προς το περιεχόμενο

Η Nvidia RTX 3050 κοστίζει $249 και διαθέτει τεχνολογίες ray tracing και DLSS

trib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 λεπτά πριν, sppoulis είπε

Κάρτα πήρα όταν μπήκα σε queue της EVGA πριν 1,5 χρόνο και επειδή δεν υπήρχε διαθεσιμότητα εκείνη την περίοδο την παρέλαβα πριν ένα τρίμηνο...Διαθεσιμότητα ως ορισμός είναι να μπορείς να πάρεις το προϊόν την στιγμή που θέλεις και στην τιμή που ορίζει ο κατασκευαστής και ως προς το πρώτο κομμάτι απέτυχα!

Το MSRP δεν θα το αναλύσω ξανά, είναι πεποίθηση σου ότι πρέπει να συμβιβαστούμε με πρακτικές μαφίας και λυπάμαι αλλά εγώ συμμέτοχος δεν θα γίνω. Το παράδειγμα σου για τα νοίκια είναι ατυχές διότι προφανώς και υπάρχει άτυπο καρτέλ των ιδιοκτητών κατοικίας...

Επίσης φίλε μου ΔΕΝ είναι αποδεκτό από μέρους μου ο ίδιος ο κατασκευαστής που παρέχει το προϊόν μέσω της ιστοσελίδας να ΜΗΝ θέλει να έχει δικλείδες ασφαλείας από την υπερκατανάλωση του προϊόντος της...είναι απλά γελοίο ακόμη και η EVGA να έχει καλύτερο (παρόλο που και αυτό έχει μεγάλες ατέλειες) σύστημα διαχείρισης της κατάστασης.

Τώρα για τον χαρακτηρισμό "μαυραγορίτης" πιθανόν να θεωρείται στις μέρες μας τιμητικός τίτλος αλλά στα σκ@τ@" της ψυχής των ανθρώπων προκειμένου να πλουτίσουν δεν θα μπω διότι ΔΕΝ είμαι ψυχίατρος/ψυχολόγος συνεπώς ας μιλήσω αποκλειστικά και μόνο στον τομέα που κατέχω και ας αφήσω άλλους να αξιολογήσουν.

Ευχαριστώ 

Ε αυτο που ζητας απλα δεν γίνεται. Οταν η ζητηση ξεπερναει την προσφορά η θα ανεβουν οι τιμές η δεν θα υπαρχει στοκ και θα παραλάβεις 20 μήνες μετά. Δεν υπαρχει άλλος τροπος. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Herald είπε

Ε αυτο που ζητας απλα δεν γίνεται. Οταν η ζητηση ξεπερναει την προσφορά η θα ανεβουν οι τιμές η δεν θα υπαρχει στοκ και θα παραλάβεις 20 μήνες μετά. Δεν υπαρχει άλλος τροπος. 

Φυσικά και υπάρχει απλά εσύ δεν θέλεις να τον δεις...Αυστηρά κριτήρια και αποκλειστικά ΜΙΑ κάρτα ανά διπλά και τριπλά αν χρειαστεί επιβεβαιωμένο πελάτη. Παροχή στους ΑΙΒs κάρτας ΜΟΝΟ με ταυτοποίηση στοιχείων πελάτη αγοράς για ΜΙΑ και ΜΟΝΟ κάρτα με παράλληλη δήλωση ταυτοπροσωπίας.

Πάλι θα διαθέτονταν όλες οι κάρτες απλά ΔΕΝ θα έβγαζε το ίδιο κέρδος ο ΑΙΒ!  

Επεξ/σία από sppoulis

1 ώρα πριν, Herald είπε

Μα δεν διαφωνω οτι δεν θα την παρω ποτέ, αυτο σου εξηγω τοσες σελιδες. Οτι ειτε θα υπαρχει στοκ αλλα οι τιμές θα ειναι υψηλα, ειτε οι τιμες θα ειναι στο msrp αλλα δεν θα υπαρχει στοκ γιατί η ζητηση είναι τεραστια. Τι σου ειναι δυσκολο να καταλαβεις? Μια 3080 στα 700 ευρω υπάρχουν 10.000 ατομα που την θέλουν, μια 3080 στα 1500 ευρω υπαρχουν 1000 ατομα που την θελουν. Αρα το μαγαζι που τις πουλαει στα 1500 ευρω χρειαζεται μονο 1000 κάρτες για να καλύψει την ζήτηση, αρα ειναι και λογικο να εχει στοκ σε σχέση με το αλλο μαγαζι που χρειαζεται 10.000

Αν ακομα δεν καταλαβαίνεις ε παραδινομαι. 

Ρε σύ καταλαβαίνεις ότι η nvidia έπρεπε να έχει αν ο ο 10000 τουλάχιστον εκεί κοντά founders για να μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες και να μην γίνεται αυτό το μπάχαλο …? Φυσικά με την προϋπόθεση να το θέλει και ο καταναλωτής γιατί όπως αποδείχτηκε η nvidia γραμμένο τον έχει . Αν σπούδαζες Διοίκηση Επιχειρήσεων υπάρχει ένα μάθημα το οποίο λέγεται ηθική των επιχειρήσεων . Προφανώς ουτοπικό για τα σημερινά δεδομένα αλλά όχι και έτσι όπως έγινε η κατάσταση στις κάρτες . Άντε ευχομαι η 4050 να κάνει 5000 ευρω γιατί θα έχει έλλειψη και από κάτω να δικαιολογούνται εταιρίες .

1 ώρα πριν, sppoulis είπε

Φυσικά και υπάρχει απλά εσύ δεν θέλεις να τον δεις...Αυστηρά κριτήρια και αποκλειστικά ΜΙΑ κάρτα ανά διπλά και τριπλά αν χρειαστεί επιβεβαιωμένο πελάτη. Παροχή στους ΑΙΒs κάρτας ΜΟΝΟ με ταυτοποίηση στοιχείων πελάτη αγοράς για ΜΙΑ και ΜΟΝΟ κάρτα με παράλληλη δήλωση ταυτοπροσωπίας.

Πάλι θα διαθέτονταν όλες οι κάρτες απλά ΔΕΝ θα έβγαζε το ίδιο κέρδος ο ΑΙΒ!  

Τρομερή ιδέα, πώς δεν τη σκέφτηκαν εκεί στην nvidia. Δηλαδή θα επιβαρυνθεί η nvidia και οι AIBS με ένα υπέρογκο κόστος ελέγχου (για να πουληθούν 25 μύρια κάρτες θα πρέπει να ελεγθούν 25 μύρια στοιχεία..) χωρίς καμία επιβαρύνση στο κόστος της κάρτας (για να μπορείς να την αγοράσεις εσύ σε MSRP), για κάτι που πέρα από εντελώς χαζό και πιθανόν όχι και νόμιμο, δεν επιλύει καθόλου και ούτε κατά διάνοια το πρόβλημα. Τι με εμποδίζει από το να αγοράσω μία κάρτα σε μένα, μία στη μάνα μου, μία στο πατέρα μου, μία στον αδερφό μου, μία στη γυναίκα μου, και να καταλήξω με 10 κάρτες αγορασμένες σε MSRP? Οι εταιρίες 3d animation design κλπα που μπορεί να θέλουν 10-20-50 κάρτες τι θα κάνουν και αυτές? Δεν θα μπορέσουν να αγοράσουν? 

Τι ταυτοπροσωπία και ταυτότητες, σίγα μην μου ζητάει και ΕΝΦΙΑ και δήλωση εισοδήματος. Γελάει και ο σκύλος μου με αυτά που λέτε.

Αυτό που νομίζεται ότι έχετε λύση και τελικά μόνο κόστος και κανένα απότελεσμα δεν επιφέρουν οι λύσεις σας με ξεπερνάει πραγματικά...

1 ώρα πριν, mtifosi είπε

Ρε σύ καταλαβαίνεις ότι η nvidia έπρεπε να έχει αν ο ο 10000 τουλάχιστον εκεί κοντά founders για να μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες και να μην γίνεται αυτό το μπάχαλο …? Φυσικά με την προϋπόθεση να το θέλει και ο καταναλωτής γιατί όπως αποδείχτηκε η nvidia γραμμένο τον έχει . Αν σπούδαζες Διοίκηση Επιχειρήσεων υπάρχει ένα μάθημα το οποίο λέγεται ηθική των επιχειρήσεων . Προφανώς ουτοπικό για τα σημερινά δεδομένα αλλά όχι και έτσι όπως έγινε η κατάσταση στις κάρτες . Άντε ευχομαι η 4050 να κάνει 5000 ευρω γιατί θα έχει έλλειψη και από κάτω να δικαιολογούνται εταιρίες .

Αυτό που ΕΣΥ δεν καταλαβαίνεις είναι ότι ΟΣΕΣ κάρτες και να είχε η nvidia, σε τιμές MSRP θα ξεπούλαγαν ΟΛΕΣ. Δεν θα υπήρχε στο ράφι ούτε για δείγμα. Αντιλαμβάνεσαι ότι στα 700€ πέρα από τους απλούς καταναλώτες θα τις γαζώναν και όσοι τις θέλανε να κάνουν mining, όταν βγάζουν το κόστος τους πίσω σε 2-3 μήνες? Δηλαδή και άτομα που ΔΕΝ θέλουν 3080, όταν την δούν να κοστίζει 700$ θα αγοράσουν. Όχι 1, 5 ο καθένας. 

1 ώρα πριν, Herald είπε

Αυτό που ΕΣΥ δεν καταλαβαίνεις είναι ότι ΟΣΕΣ κάρτες και να είχε η nvidia, σε τιμές MSRP θα ξεπούλαγαν ΟΛΕΣ. Δεν θα υπήρχε στο ράφι ούτε για δείγμα. Αντιλαμβάνεσαι ότι στα 700€ πέρα από τους απλούς καταναλώτες θα τις γαζώναν και όσοι τις θέλανε να κάνουν mining, όταν βγάζουν το κόστος τους πίσω σε 2-3 μήνες? Δηλαδή και άτομα που ΔΕΝ θέλουν 3080, όταν την δούν να κοστίζει 700$ θα αγοράσουν. Όχι 1, 5 ο καθένας. 

Ε πες το ρε συ, τωρα ηρεμησαμε. Για αυτο και η nvidia δεν εκοψε τις mining δυνατοτητες και εχει τις καρτες για βιτρινα στο eshop της...ρε τι αλλο θα διαβασουμε.

3 ώρες πριν, mtifosi είπε

Ε πες το ρε συ, τωρα ηρεμησαμε. Για αυτο και η nvidia δεν εκοψε τις mining δυνατοτητες και εχει τις καρτες για βιτρινα στο eshop της...ρε τι αλλο θα διαβασουμε.

Τι εννοείς? Καταρχάς το θεωρώ βλακώδες να κόψει τις mining δυνατότητες, κάρτες θέλει να πουλήσει σε όποιον θέλει να αγοράσει. Αλλά δεν έχει σημασία, και να ήθελε δεν νομίζω να μπορεί να βρεί τρόπο χωρίς να αναιρεθεί. Έβγαλε τις LHR και σε 2 μήνες βρέθηκε λύση να κάνουν mining και αυτές.

15 λεπτά πριν, Herald είπε

Τι εννοείς? Καταρχάς το θεωρώ βλακώδες να κόψει τις mining δυνατότητες, κάρτες θέλει να πουλήσει σε όποιον θέλει να αγοράσει. Αλλά δεν έχει σημασία, και να ήθελε δεν νομίζω να μπορεί να βρεί τρόπο χωρίς να αναιρεθεί. Έβγαλε τις LHR και σε 2 μήνες βρέθηκε λύση να κάνουν mining και αυτές.

Καλα αστο...ας διαφημιζει και το mining στο site αν ειναι αλλα εκει εχει βιτρινα τον gamer...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...