Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή χρονιά. Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να κλειδώσω μία εφαρμογή στο τηλέφωνο  (π.χ. την εφαρμογή του smartwatch), για να τρέχει μονίμως  στο παρασκήνιο και να μην την κλείνω συνέχεια κατά λάθος; Ευχαριστώ ! ! !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, stoilas2312 είπε

Καλησπέρα και καλή χρονιά. Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να κλειδώσω μία εφαρμογή στο τηλέφωνο  (π.χ. την εφαρμογή του smartwatch), για να τρέχει μονίμως  στο παρασκήνιο και να μην την κλείνω συνέχεια κατά λάθος; Ευχαριστώ ! ! !

Υπάρχουν μερικές εφαρμογές που μπορείς να τις κάνεις απενεργοποίηση.

Πας ρυθμίσεις - εφαρμογές - όλες οι εφαρμογές εκεί βλέπεις όλες τις εφαρμογές.

Πας σε αυτή που θέλεις και βλέπεις.

Π.χ 

Screenshot_20220104-201229.jpg

Εγώ πάλι στο δικό μου(OnePlus)έχω και τον κρυφό χώρο που βάζω εκεί εφαρμογές που δεν θέλω και δεν φαίνονται.

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Σε τι κινητό;

Xiaiomi Redmi Note 5

15 ώρες πριν, GATE123 είπε

Υπάρχουν μερικές εφαρμογές που μπορείς να τις κάνεις απενεργοποίηση.

Πας ρυθμίσεις - εφαρμογές - όλες οι εφαρμογές εκεί βλέπεις όλες τις εφαρμογές.

Πας σε αυτή που θέλεις και βλέπεις.

Π.χ 

Screenshot_20220104-201229.jpg

Εγώ πάλι στο δικό μου(OnePlus)έχω και τον κρυφό χώρο που βάζω εκεί εφαρμογές που δεν θέλω και δεν φαίνονται.

Καλημέρα. Δεν θέλω να τις απενεργοποιήσω. Απλά θέλω να κλειδώσω μία εφαρμογή στο τηλέφωνο  (π.χ. την εφαρμογή του smartwatch), για να τρέχει μονίμως  στο παρασκήνιο και να μην την κλείνω συνέχεια κατά λάθος

14 ώρες πριν, Tsilitheo2 είπε

Ρυθμισεις-μπαταρια και τα σκρινσοτς που βλέπεις...

IMG_20220104_214500.jpg

IMG_20220104_214606.jpg

Καλημέρα. Στις ρυθμίσεις δεν μου δίνει κάπου την επιλογή να επιτρέπετε η δραστηριότητα στο παρασκήνιο. Πάντως στις άδειες της εφαρμογής τα έχω όλα ανοιχτά. 

Screenshot_2022-01-05-12-06-20-780_com.miui.securitycenter.jpg

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stoilas2312 είπε

Xiaiomi Redmi Note 5

Καλημέρα. Δεν θέλω να τις απενεργοποιήσω. Απλά θέλω να κλειδώσω μία εφαρμογή στο τηλέφωνο  (π.χ. την εφαρμογή του smartwatch), για να τρέχει μονίμως  στο παρασκήνιο και να μην την κλείνω συνέχεια κατά λάθος

Καλημέρα. Στις ρυθμίσεις δεν μου δίνει κάπου την επιλογή να επιτρέπετε η δραστηριότητα στο παρασκήνιο. Πάντως στις άδειες της εφαρμογής τα έχω όλα ανοιχτά. 

Screenshot_2022-01-05-12-06-20-780_com.miui.securitycenter.jpg

Με το ίδιο θέμα μπορείς να το βρεις εδώ https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/44369-Συνεχής-τρέξιμο-εφαρμογής-στο-παρασκήνιο/

Δημοσ.

πατας το κουμπί που σου δείχνει τι εφαρμογες εχεις να τρεχουν στην μνημη,νομιζω ότι είναι αυτό με τις τρεις γραμμες απο την φωτό πιο πάνω.Βρίσκεις την εφαρμογή και πατάς επάνω της ,θα σου βγαλει επιλογές,μια είναι ενα λουκέτο.Το επιλέγεις.

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

πατας το κουμπί που σου δείχνει τι εφαρμογες εχεις να τρεχουν στην μνημη,νομιζω ότι είναι αυτό με τις τρεις γραμμες απο την φωτό πιο πάνω.Βρίσκεις την εφαρμογή και πατάς επάνω της ,θα σου βγαλει επιλογές,μια είναι ενα λουκέτο.Το επιλέγεις.

Στο MIUI 12 δεν υπάρχει τέτοια επιλογή( τρεις γραμμές). Πάω, εφαρμογές -διαχείριση εφαρμογών - βρίσκω την εφαρμογή, πατάω πάνω της και μου βγάζει αυτό ακριβώς που έχω παραθέσει στην φωτο. Όσο και αν έψαξα λουκέτο δεν υπάρχει πουθενά.

1 ώρα πριν, GATE123 είπε

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Μόλις τώρα, stoilas2312 είπε

Στο MIUI 12 δεν υπάρχει τέτοια επιλογή( τρεις γραμμές). Πάω, εφαρμογές -διαχείριση εφαρμογών - βρίσκω την εφαρμογή, πατάω πάνω της και μου βγάζει αυτό ακριβώς που έχω παραθέσει στην φωτο. Όσο και αν έψαξα λουκέτο δεν υπάρχει πουθενά.

Εχεις τρια κουμπιά στην αρχική οθόνη,κάποιο απο αυτά ανοίγει την οθόνη που βλέπεις ποιες εφαρμογες τρέχουν ,εκει που επιλέγεις να τις σβήσεις να μην σου τρώνε μνημη.Εκει πατάς επάνω στην εφαρμογή που θες και σου βγάζει το λουκέτο.

https://www.google.com/search?q=miui+12+lock+app&rlz=1CAHNBM_enGB898&sxsrf=AOaemvL1kBKxZb3VaYpNk5yDc0obZFDNRw%3A1641384214183&ei=FonVYfrbCs-_gQb8u5-oDg&oq=MIUI+12+lock+a&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAEYADIFCAAQywEyBggAEBYQHjIGCAAQFhAeMgYIABAWEB4yBggAEBYQHjIGCAAQFhAeMgUIABCABDoECCMQJ0oECEEYAEoECEYYAFAoWO8zYMtOaAFwAngAgAHXA4gBuBqSAQkwLjEuMS4xLjaYAQCgAQHAAQE&sclient=gws-wiz

Δημοσ.

Τελικά το έκανα χάρη στο βίντεο που ανέβασε ο Ukforthemoment πιο πάνω. Η διαδικασία πάντως είναι εντελώς  άκυρη. Πρέπει να πατήσεις πάνω στο εικονίδιο ασφάλεια - μετά τέρμα πάνω δεξιά - ενίσχυση ταχύτητας - κλείδωμα εφαρμογών. Τρέχα γύρευε δηλαδή. θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους πάρα πολύ και να σας ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία ! ! !

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...