Προς το περιεχόμενο

Apple Music

fearless

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σχεδον εκανα ολη την μουσικη μου κομματι κομματι με την ρυθμιση ''volume adjust +100'' και ''equalizer flat'' για να μου δινει δυνατοτερο ηχο, απλα ηθελα να ξερω αν γινεται αυτο σε ολοκληρη την μουσικη με μια κινηση. Νομιζα αν επιλεξω το ''Sound Check θα επηρεασει ολη την μουσικη αλλα δεν κανει τιποτα. 

Τα Crossfade Songs και το Sound Enhancer τα επελεξα αλλα δεν ειδα καποια διαφορα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, DrKo είπε

Άνοιξε equalizer, κάνε νέα ρύθμιση, και δώσε παραπάνω στάθμη από την τέρμα αριστερά μπάρα (fader). 

Εχεις δικιο, αν και ειναι το πρωτο που ειχα κοιταξει αλλα ειχα την εντυπωση οτι δεν θυμοταν να ξεκειναει παντα με την ιδια ρυθμιση σε ολα τα κομματια και για αυτο επελεξα να τα κανω ενα ενα μεσα απ το options του αρχειου (mp3), τωρα που το ειπες προσεξα οτι μολις ανεβασω την σταθμη αριστερα στο equalizer, σε κομματια που ειχα ηδει επιλεξει ενα ενα με volume adjust +100 και equalizer flat τα βλεπει οπως τα ειχα εγω, δηλαδη σε flat οχι manual.

Αδικα τα εκανα ενα ενα, με equalizer ειναι καλυτερα απλα με τον τροπο που το κανω εγω τα θυμαται και στον finder.

Εχει προβλημα να θυματε την ρυθμιση η apple music:

https://discussions.apple.com/thread/250769743

Επεξ/σία από fearless

• 7 μήνες μετά...

Καλησπέρα, παρατηρώ το εξής θέμα,

κάθε φορά που κάνω συνδρομή μετά από πολύ καιρό - μήνες και χρόνο, η Library μου είναι άδεια! Ό,τι είχα προσθέσει τις προηγούμενες φορές απλά δεν υπάρχει τίποτα μέσα.

Στο Finder > Music > Music υπάρχει η σημερινή Library που παίζω μουσική και στον φάκελο Previous Libraries υπάρχουν άλλες δύο παλιότερες που είχα συνδρομή, τις ανοίγω αλλά τίποτα. Στο Preferences έχω ενεργοποιημένο το Sync Library. Δοκίμασα απενργοποίηση και ξανα ενεργοποίηση όμως πάλι τίποτα.

Παίζει μήπως κανένα ρόλο που είναι Redeem code που βρήκα από τον Κωτσόβολο δωρεάν αυτές τις μέρες;  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...