Προς το περιεχόμενο

Skyrim Anniversary Edition + Fallout 4 G.O.T.Y Bundle για XBOX One 8,77€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 25/1/2022 στις 8:06 ΠΜ, yannies82 είπε

Ξανά σε προσφορά, αυτή τη φορά στη μισή τιμή! 4,5 ευρώ και τα 2 μαζί για όποιον δίστασε και δεν τα έχει πάρει ήδη.

https://www.xbox.com/hu-hu/games/store/skyrim-anniversary-edition-fallout-4-goty-bundle/9pdssnjdn12z

Προστέθηκαν στην συλλογή με 4,48 μέσω Eurobank. 

Πάει το χαρτζιλίκι του μικρού.. 😂

• Confused 1
Δημοσ.

Έχοντας χάσει το Skyrim την εποχή που βγήκε, επιχείρησα να παίξω . Το σύστημα μάχης είναι ανέκδοτο σε σχέση με πιο σύγχρονα rpg και μου ήταν αδύνατο να το προχωρήσω . Κρίμα γιατί είχα περιέργεια για την ιστορία που φαίνεται σούπερ 

• Like 1
Δημοσ.

Συναλλαγή προχθές, με πιστωτική κάρτα Alpha bank, 4.61€ χωρίς επιπλέον χρεώσεις.

Ωστόσο, στο library, μου εμφανίζει τα Skyrim Special Edition (και όχι anniversary) και Fallout 4 (και όχι GOTY). Όχι ότι δεν είναι σούπερ τιμή και για αυτά, αλλά γιατί όμως;

Μήπως έκανα κάτι λάθος;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, JimBeam81 είπε

Συναλλαγή προχθές, με πιστωτική κάρτα Alpha bank, 4.61€ χωρίς επιπλέον χρεώσεις.

Ωστόσο, στο library, μου εμφανίζει τα Skyrim Special Edition (και όχι anniversary) και Fallout 4 (και όχι GOTY). Όχι ότι δεν είναι σούπερ τιμή και για αυτά, αλλά γιατί όμως;

Μήπως έκανα κάτι λάθος;

Έχεις game pass? Αυτά είναι στο game pass 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, whiteman7 είπε

μου τα βγαζει στα 4.5 ευρώ και τα 2

να τα αγοράσω?

στο game pass είναι οι ιδες εκδοσεις?

Μιας και ξεκίνησα τα dlc στο fallout,που δεν περιλαμβάνονται στο πάσο, θα σου πω ναι.

Το παιχνίδι έχει 6 dlc,τα 2 είναι επιπλέον αντικείμενα στο workshop που είναι αρκετά πρωτότυπα.Παμε στα υπόλοιπα 4, το vault tec που μου πήρε 5 ώρες να το τελειώσω ήταν απλά καλό.Το far harbour που μόλις ξεκίνησα είναι καλύτερο κι απ' το ίδιο το παιχνίδι.Τα automatron και το nuka world , που ελπίζω να τα παίξω κάποτε. Η συνολική διάρκεια των dlc μόνο,απ' ότι διαβάζω, είναι 30+ ώρες επιπλέον,οπότε σίγουρα αξίζει το κόπο.Σε μένα έδωσε ζωή σε παιχνίδι που είχα παρατήσει εδώ και 3 χρόνια.

Επεξ/σία από Christos84#

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...