Προς το περιεχόμενο

Skyrim Anniversary Edition + Fallout 4 G.O.T.Y Bundle για XBOX One 8,77€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σας περαστηκαν κανονικα τα παιχνιδια?εγω το αγορασα απο το λογαριασμο μου microsoft αλλα δεν εμφανιζονται στο library παρολο που χρεωθηκα κανονικα

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 5/1/2022 στις 12:25 ΠΜ, yannies82 είπε

2) Η μέθοδος πληρωμής πρέπει να είναι κάρτα της ίδιας χώρας (δύσκολο να παρακαμφεί).

Spoiler

Που μπορεί όμως να παρακαμπτεται κι αυτό μέσω balance σε τοπικό νόμισμα, δηλαδή τη χρήση gift cards. Δυστυχώς σε χώρες που τα νόμισματα έχουν πιάσει πάτο, βλ. παλιότερα Αργεντινή τώρα στην Τουρκία, η ΜS έχει σταματήσει την πωλήσει των gift cards οπότε σταματάς να αγοράζεις και αυτό αυτήν την χώρα μετά από την έλλειψη των gift cards της χώρας αυτής. 

Παραδοσιακά με στοκ σε gift κάρτες (credit για balance)

Εγω πάντως αν και off topic δεν έχω αγοράσει ποτέ παιχνιδι από Ευρώπη η Ελλάδα. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nioloss είπε

σας περαστηκαν κανονικα τα παιχνιδια?εγω το αγορασα απο το λογαριασμο μου microsoft αλλα δεν εμφανιζονται στο library παρολο που χρεωθηκα κανονικα

Ναι κανονικά, τα έχει ξεχωριστά σαν 2 παιχνίδια. Έχει τις απλές εκδόσεις αλλά όταν πας να τα κάνεις install σου έχει και τα dlc.

Δημοσ.

Ερώτηση:

Μπορούμε να τα παίξουμε και σε pc? Και αν ναι, με τι τρόπο?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων συνφορουμήτες 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, OfficerBulk είπε

Ερώτηση:

Μπορούμε να τα παίξουμε και σε pc? Και αν ναι, με τι τρόπο?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων συνφορουμήτες 

Μονο για κονσολα, αναφερθηκε πιο πισω.

Δημοσ.

Εξαιρετική τιμή.Δεν τα πήρα γιατί τα έχω στις απλές εκδόσεις, αλλα και πάλι το σκέφτομαι μόνο για τα dlc.

Σε όσους το πήραν τα dlc παίζουν κανονικά ;Γιατί κάπου είχα διαβάσει πως παίζουν μόνο στο συγκεκριμένο region που έγινε η αγορά.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Christos84# είπε

Σε όσους το πήραν τα dlc παίζουν κανονικά ;Γιατί κάπου είχα διαβάσει πως παίζουν μόνο στο συγκεκριμένο region που έγινε η αγορά.

Μου είχε πάρει όταν βγήκε το fallout 4 η τότε κοπέλα μου (λυπάμαι όποιου είναι τωρινή κοπέλα) από ελληνικό κατάστημα σε dvd το παιχνίδι. Εγώ έχω αμερικάνικο λογαριασμό psn, το παιχνίδι έπαιξε κανονικά αλλά όταν αγόρασα το season pass με όλα τα dlc δεν συμβάδιζαν. Έπρεπε να ξανά αγοράσω το παιχνίδι (και να χωρίσω την τρελή)

Αν έχει ίδιο region (Eu, us) θα παίξουν  σίγουρα

• Thanks 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Christos84# είπε

Εξαιρετική τιμή.Δεν τα πήρα γιατί τα έχω στις απλές εκδόσεις, αλλα και πάλι το σκέφτομαι μόνο για τα dlc.

Στο Skyrim που δοκιμασα παιζουν κανονικα! Τι παιχνιδαρα ειναι αυτη!!!

Δημοσ.

Το είχα τερματίσει δις σε pc? Ναι. 

Το χρειαζόμουν και στο xbox? Όχι. 

Το αγόρασα? Πιο γρήγορα από τη σκιά μου χωρίς καν να επιβεβαιώσω ποια κάρτα χρεώθηκε. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Έχει τερματιστεί στο Xbox360, έχει αγοραστεί ψηφιακά και τερματιστεί στο XboxOne. Την αναβάθμιση την ήθελα, αλλά ακριβή. Τώρα μαζί και Fallout 4 GOTY. Τσάμπα!

Όλοι μαζί Μαγυάροι, πέρα από Πόλο έχουν καλό store.

Με όλο τον σεβασμό αξίζει καταγγελία #MeToo.

• Like 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, alexzzz είπε

Μου είχε πάρει όταν βγήκε το fallout 4 η τότε κοπέλα μου (λυπάμαι όποιου είναι τωρινή κοπέλα) από ελληνικό κατάστημα σε dvd το παιχνίδι. Εγώ έχω αμερικάνικο λογαριασμό psn, το παιχνίδι έπαιξε κανονικά αλλά όταν αγόρασα το season pass με όλα τα dlc δεν συμβάδιζαν. Έπρεπε να ξανά αγοράσω το παιχνίδι (και να χωρίσω την τρελή)

Αν έχει ίδιο region (Eu, us) θα παίξουν  σίγουρα

Κι εσύ είσαι υπερβολικός.Δεν είναι λόγος αυτός για να τη χωρίσεις😄

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...