Προς το περιεχόμενο

Skyrim Anniversary Edition + Fallout 4 G.O.T.Y Bundle για XBOX One 8,77€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ πολύ ρε τσακάλια!

Το τσίμπησα.

Είναι στο gamepass αλλά δεν είναι οι εκδόσεις με τα dlc ούτε και η anniversary edition.

Επίσης τέτοια παιχνίδια καλό είναι να βρίσκονται στο account γιατί και να μην ανανεώσει καποιος gamepass μπορεί όποτε θέλει να τα λιώσει!

υ.γ. Συντοπίτης είδα ο TS - Τσάκαλος ;)

Επεξ/σία από gust
  • Thanks 1
  • Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Η κανονική έκδοση είναι στο gamepass αλλά όχι η anniversary.

Η anniversary έχει next gen update στα γραφικά;

Αναφορά σε κείμενο

What's inclduded in the Skyrim Anniversary Edition? 

If you buy Skyrim Anniversary Edition outright, what you'll be downloading is Skyrim Special Edition and a DLC package. Here's the Skyrim Anniversary Edition content:

• Skyrim Special Edition
  • Skyrim's original DLCs: Dawnguard, Hearthfire and Dragonborn
  • Next-gen improvements for Skyrim SE
  • All 48 previously released Creation Club items
  • 26 new Creation Club items

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Geo4ever είπε

Μα αυτό ακριβώς είπα ότι με διεύθυνση Ελλάδας ολοκλήρωθηκε την παραγγελία οπότε δε φέρουμε καμία ευθύνη σαν καταναλωτές

Διεύθυνση ΕΝΤΟΣ της χώρας του store που χρησιμοποίησες. Κατά τ άλλα, ούτε εγώ έχω διαβάσει για ban. 

Δημοσ.

μόνο κ μόνο για τα dlc κ τη βιβλιοθήκη αξίζει, αν κ τα games της Bethesda πολύ δύσκολα θα βγουν από το Gamepass μετά την εξαγορά από τη Microsoft (βλέπε αντίστοιχα games πχ της Mojang το Minecraft σταθερά εκεί χρόνια). 

Είναι επικά όμως, ειδικά το Skyrim λατρεία. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, stafftw είπε

Το skyrim δεν είναι και δεν εχουν ανακοινώσει και κάτι! Και το ήθελα για τη συλλογή μου!Τα τσίμπησα και εγώ...

https://gamerant.com/skyrim-anniversary-edition-skipping-xbox-game-pass-weird-strange/

Έχω την εντύπωση ότι το Skyrim είναι στο game pass, απλώς είναι το special edition και όχι το anniversary edition.

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Διεύθυνση ΕΝΤΟΣ της χώρας του store που χρησιμοποίησες. Κατά τ άλλα, ούτε εγώ έχω διαβάσει για ban. 

Σχετικά με αυτό, πραγματοποίησα κανονικά την συναλλαγή χωρίς να αλλάξω διεύθυνση σε ούγγρικη... Here comes the ban hammer; :P 

Δημοσ.
8 minutes ago, Witcher1st said:

Αυτο περιλαμβανει και το Gamepass για Pc ή ειναι αποκλειστικα για την κονσολα;

σε διπλανό site που ρώτησα το ίδιο πήρα αυτήν την απάντηση 

image.png.4f1ec5e444236167f42b0cf1aa78b1fd.png

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, forgotten είπε

Παίζει σε series x η τζάμπα αγορά εκανα

Απ'ότι ξέρω όλα τα παιχνίδια που παίζουν στο one παίζουν και στο series x

Δημοσ.

Αλλο ενα και απο μένα . Αν και υπάρχουν στο pass ας μείνουν και στο λογαριασμό . Το Fallout 4 μαλιστα το έχω και σε φυσική μορφή απο παλια στο απλο xbox  αλλα  τωρα με το Series S  δεν .... οποτε τώρα θα ξαναπαιχτεί !!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, yannies82 είπε

Έχω την εντύπωση ότι το Skyrim είναι στο game pass, απλώς είναι το special edition και όχι το anniversary edition.

Ναι, εννοειται είναι το skyrim, συγγνωμη δεν το διατύπωσα σωστά! Το anniversary εννοούσα δεν είναι 

Επεξ/σία από stafftw

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...