Geo4ever Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, yannies82 είπε Είναι εξαιρετικά απίθανο, αν και παραβιάζει τα Terms of service. Δεν έχω ακούσει για ban λογαριασμού από τη Microsoft για τέτοια περίπτωση. Κι εγώ έχω αγοράσει αρκετές φορές από τα store της Ουγγαρίας και της Ισλανδίας. Συγγνώμη γιατί παραβιάζει όρους χρήσης. Εγώ δεν άλλαξα διεύθυνση και με άφησε να αγοράσω κανονικά, δικό τους λάθος είναι. Στη χειρότερη να ακυρώσουν την αγορά και να κάνουν refund τα χρήματα για ban όμως δεν βλέπω τον παραμικρό κίνδυνο
yannies82 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 26 λεπτά πριν, Geo4ever είπε Συγγνώμη γιατί παραβιάζει όρους χρήσης. Εγώ δεν άλλαξα διεύθυνση και με άφησε να αγοράσω κανονικά, δικό τους λάθος είναι. Στη χειρότερη να ακυρώσουν την αγορά και να κάνουν refund τα χρήματα για ban όμως δεν βλέπω τον παραμικρό κίνδυνο Στους όρους αναφέρει αυτή την παράγραφο: 5. Geographic Availability. Available products and services may vary depending on your region or device. In addition, there may be limits on where we can ship goods, or provide services or digital content. To complete your purchase, you may be required to have a valid billing and shipping address within the country or region of the Store where you are purchasing. Παλιότερα χρειαζόταν να βάλεις διεύθυνση Ουγγαρίας για να αγοράσεις από το Ουγγρικό store. Θεωρητικά αυτό παραβίαζε τους όρους. Πρακτικά δεν έκαναν ποτέ ban για τέτοιους λόγους. Πάντως σε ορισμένα stores (Αργεντινή, Βραζιλία, Τουρκία) που είχαν μεγάλη διαφορά τιμής σε σχέση με τα υπόλοιπα, έβαλαν επιπλέον τους παρακάτω περιορισμούς: 1) Η IP πρέπει να βρίσκεται στην ίδια χώρα (παρακάμπτεται με VPN). 2) Η μέθοδος πληρωμής πρέπει να είναι κάρτα της ίδιας χώρας (δύσκολο να παρακαμφεί). Εξαιτίας αυτών των περιορισμών μπορεί να αγοράσει κανείς από τα stores αυτών των χωρών μόνο με VPN και μόνο με προπληρωμένες κάρτες. Από την άλλη, τα περισσότερα ευρωπαϊκά stores (Ουγγαρία, Νορβηγία, Ισλανδία έχουν καλές τιμές) δεν έχουν για την ώρα αυτούς τους περιορισμούς. Μπορεί να αγοράσει κανείς ελεύθερα με τη χρεωστική του κάρτα. Ενδεχομένως ίσως χρειαστεί μόνο να βάλει μια ψεύτικη διεύθυνση και αυτό είναι που θεωρητικά παραβιάζει τους όρους. Πρακτικά δε γίνονται ban για τέτοιο λόγο από τη Microsoft.
Geo4ever Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 18 λεπτά πριν, yannies82 είπε Στους όρους αναφέρει αυτή την παράγραφο: 5. Geographic Availability. Available products and services may vary depending on your region or device. In addition, there may be limits on where we can ship goods, or provide services or digital content. To complete your purchase, you may be required to have a valid billing and shipping address within the country or region of the Store where you are purchasing. Παλιότερα χρειαζόταν να βάλεις διεύθυνση Ουγγαρίας για να αγοράσεις από το Ουγγρικό store. Θεωρητικά αυτό παραβίαζε τους όρους. Πρακτικά δεν έκαναν ποτέ ban για τέτοιους λόγους. Πάντως σε ορισμένα stores (Αργεντινή, Βραζιλία, Τουρκία) που είχαν μεγάλη διαφορά τιμής σε σχέση με τα υπόλοιπα, έβαλαν επιπλέον τους παρακάτω περιορισμούς: 1) Η IP πρέπει να βρίσκεται στην ίδια χώρα (παρακάμπτεται με VPN). 2) Η μέθοδος πληρωμής πρέπει να είναι κάρτα της ίδιας χώρας (δύσκολο να παρακαμφεί). Εξαιτίας αυτών των περιορισμών μπορεί να αγοράσει κανείς από τα stores αυτών των χωρών μόνο με VPN και μόνο με προπληρωμένες κάρτες. Από την άλλη, τα περισσότερα ευρωπαϊκά stores (Ουγγαρία, Νορβηγία, Ισλανδία έχουν καλές τιμές) δεν έχουν για την ώρα αυτούς τους περιορισμούς. Μπορεί να αγοράσει κανείς ελεύθερα με τη χρεωστική του κάρτα. Ενδεχομένως ίσως χρειαστεί μόνο να βάλει μια ψεύτικη διεύθυνση και αυτό είναι που θεωρητικά παραβιάζει τους όρους. Πρακτικά δε γίνονται ban για τέτοιο λόγο από τη Microsoft. Μα αυτό ακριβώς είπα ότι με διεύθυνση Ελλάδας ολοκλήρωθηκε την παραγγελία οπότε δε φέρουμε καμία ευθύνη σαν καταναλωτές
peterinio Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ετσιμπήθη, ευχαριστούμε TS! 8.84 Με revolut edit: Λέτε να καταλάβουν το λάθος τους και να μας το πάρουν πίσω απο τα accounts, Με το αντίστοιχο refund? Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2022 από peterinio
foler79 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Ρε παιδιά στα πεδία κάτω από τον αριθμό ccv της κάρτας τι βάζετε; Δεν μου κάνει μεταφραση το κινητό...
thanasis00 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, foler79 είπε Ρε παιδιά στα πεδία κάτω από τον αριθμό ccv της κάρτας τι βάζετε; Δεν μου κάνει μεταφραση το κινητό... Διεύθυνση είναι, και εγώ ελληνική έβαλα και έπαιξε μια χαρά η αγορά. 1
foler79 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Το πήρα και εγώ 9,22 με Πειραιώς, στα στοιχεία διεύθυνσης ενας θεός ξέρει τι έγραψα...😂 2
alexzzz Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 ΔΕΝ... ΞΕΡΩ .... ΓΙΑΤΙ... ΣΑΣ ... ΑΚΟΥΩ... Τα ξάνα (μάνα-πάλι-άλλη μία φορά) αγόρασα. Τα έχω 2 φορές στο steam, σε playstation, στο game pass, έχω παίξει το skyrim 4 φορές μέχρι τέλους, το fallout 4 2φορες με την μία 100% σε όλα ... και το ξανά αγόρασα. Είμαι ο ορισμός του θύματος 1 3
Geo4ever Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 24 λεπτά πριν, alexzzz είπε ΔΕΝ... ΞΕΡΩ .... ΓΙΑΤΙ... ΣΑΣ ... ΑΚΟΥΩ... Τα ξάνα (μάνα-πάλι-άλλη μία φορά) αγόρασα. Τα έχω 2 φορές στο steam, σε playstation, στο game pass, έχω παίξει το skyrim 4 φορές μέχρι τέλους, το fallout 4 2φορες με την μία 100% σε όλα ... και το ξανά αγόρασα. Είμαι ο ορισμός του θύματος Σε φταίμε εμείς που δεν είσαι εγκρατής 1
MrZeroGR Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Καλησπερα σε όλους, Ειδα και εγώ την προσφορά και έτρεξα χαχχαχ. Άλλαξε χώρα σε Ουγγαρία, αλλά δεν έχω βάλει κάπου ακριβής διεύθυνση. Πάω να πληρώσω και μου βγάζει κανονικά 3.200 HUF. Θα πληρώσω με ελληνική κάρτα. Λέτε να φάω κανά φέσι;
xaralas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Το πηρα και εγω, 8,87€ με eurobank. Διευθυνση και λοιπα στοιχεια οτι να ναι εβαλα και εγω. Ευχαριστω!
alexzzz Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Για την ιστορία πάντως εγώ το συνέχισα με τον κανονικό μου xbox λογαριασμό που έχω ελληνική διεύθυνση και την ελληνική κάρτα της Πειραιώς. Δεν άλλαξα τίποτα
rodosf1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) δεν είναι στο gamepass κ τα δύο games? ... δεν πειράζει, είναι δεν είναι χαλάλι τους, με τέτοια προσφορά! Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2022 από rodosf1
yannies82 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, rodosf1 είπε δεν είναι στο gamepass κ τα δύο games? Είναι και τα 2 στο Gamepass. Δεν είναι όμως από τα παιχνίδια που αξίζει να παίξεις στο Gamepass. Για να τα τερματίσεις και τα 2 θα χρειαστεί σίγουρα παραπάνω από 1 μήνας. Με αυτή την προσφορά βγαίνουν πιο φτηνά από 1 μήνα Gamepass και σου μένουν κιόλας. 1
stafftw Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, rodosf1 είπε δεν είναι στο gamepass κ τα δύο games? 3 λεπτά πριν, yannies82 είπε Είναι και τα 2 στο Gamepass. Δεν είναι όμως από τα παιχνίδια που αξίζει να παίξεις στο Gamepass. Για να τα τερματίσεις και τα 2 θα χρειαστεί σίγουρα παραπάνω από 1 μήνας. Με αυτή την προσφορά βγαίνουν πιο φτηνά από 1 μήνα Gamepass και σου μένουν κιόλας. Το skyrim δεν είναι και δεν εχουν ανακοινώσει και κάτι! Και το ήθελα για τη συλλογή μου!Τα τσίμπησα και εγώ... https://gamerant.com/skyrim-anniversary-edition-skipping-xbox-game-pass-weird-strange/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα