evli Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μέσω της MS Ουγγαρίας οι δύο τίτλοι (Το Fallout 4 με όλα τα addons + το Skyrim Anniversary Edition) για XBOX one χωρίς την ανάγκη να διαθέτετε Gold Δεν χρειάζεται VPN, ιδανική μια κάρτα όπως της Revoult και μια τυχαία διεύθυνση Ουγγαρίας. https://www.xbox.com/hu-HU/games/store/skyrim-anniversary-edition-fallout-4-goty-bundle/9pdssnjdn12z Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2022 από evli 6 10
angelponiros Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πάρθηκε με συνοπτικές διαδικασίες! Πρέπει να κάνανε τεράστιο λάθος στην τιμή. Οι προσφορές στο store είναι κίτρινες, και όχι με άσπρο. Κοιτώντας τις τιμές του bundle παγκοσμίως προφανώς και η τιμή είναι 32.000 HUF και όχι 3.200, άρα 87.70€ και όχι 8.77€ Ευχαριστώ πολύ που το βρήκες! Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2022 από angelponiros
yannies82 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Πολύ καλή τιμή για δύο τεράστια παιχνίδια, με κάρτα Alpha Bank βγήκε 8,97. Γενικά όταν αγοράζετε σε ξένο νόμισμα έχετε υπόψιν την πολιτική χρεώσεων της τράπεζας σας.
panos7 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 39 λεπτά πριν, evli είπε Μέσω της MS Ουγγαρίας οι δύο τίτλοι (Το Fallout 4 με όλα τα addons + το Skyrim Anniversary Edition) για XBOX one χωρίς την ανάγκη να διαθέτετε Gold Δεν χρειάζεται VPN, ιδανική μια κάρτα όπως της Revoult και μια τυχαία διεύθυνση Ουγγαρίας. https://www.xbox.com/hu-HU/games/store/skyrim-anniversary-edition-fallout-4-goty-bundle/9pdssnjdn12z Με paypal γίνεται;
angelponiros Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Βάλε οτιδήποτε κάρτα βρεις μπροστά σου, γιατί θα διορθωθεί γρήγορα...
yannies82 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, angelponiros είπε Βάλε οτιδήποτε κάρτα βρεις μπροστά σου, γιατί θα διορθωθεί γρήγορα... Το είχα δει από το μεσημέρι και το είχα πάρει, οπότε έχουν περάσει αρκετές ώρες που δεν το έχουν κατεβάσει. Αναλόγως την περιοχή του store της Microsoft υπάρχουν διάφορες ανώμαλες τιμές οι οποίες παραμένουν για πολύ καιρό. Για παράδειγμα, το ουγγρικό store έχει σε ασυνήθιστα χαμηλή τιμή και το Minecraft γύρω στα 2,8 ευρώ εδώ και πολύ καιρό: https://www.microsoft.com/en-hu/p/minecraft-starter-collection/9n1xjmdgkhwz?activetab=pivot:overviewtab Γενικά αν και οι τιμές είναι πολύ καλές σε τέτοιες περιπτώσεις αποφεύγω να ποσταρω τέτοιες προσφορές με regional τιμές γιατί ενδεχομένως να παραβιάζουν τα TOS (Terms of service) της Microsoft. Ο κίνδυνος για ban από όσο έχω καταλάβει είναι ελάχιστος, για την ώρα απλώς προσπαθούν να το κάνουν πιο δύσκολο αν διαπιστώσουν ότι είναι πολλοί οι χρήστες που επωφελούνται από τέτοια "παραθυράκια". 22 λεπτά πριν, panos7 είπε Με paypal γίνεται; Δε δέχεται paypal το ουγγρικό store, χρειάζεται κάρτα. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια απλή χρεωστική κάρτα, πρέπει όμως να έχεις υπόψιν τι χρεώνει η τράπεζα σου για συναλλαγές σε ξένο νόμισμα.
panos7 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Το τσίμπησα. Ευχαριστώ πολύ. Η μόνη βλακεια που έκανα είναι ότι πλήρωσα με eurobank γιατί δεν είχα πρόχειρη κάρτα της alpha. Αν θυμάμαι καλά από πιο παλιά συναλλαγή σε γδερνει λίγο παραπάνω η eurobank
Georgegr3 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Αγορα με revolut 8.82€ χωρις να επιλεξω κατι παραπανω. Απλα Login και πληρωμη με την ηδη περασμενη καρτα.
VonLoutsos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Μεχρι και εμεις που δεν εχουμε Xbox σκεφτόμαστε να το πάρουμε 2
Γιαν10 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 39 λεπτά πριν, yannies82 είπε Δε δέχεται paypal το ουγγρικό store, χρειάζεται κάρτα. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια απλή χρεωστική κάρτα, πρέπει όμως να έχεις υπόψιν τι χρεώνει η τράπεζα σου για συναλλαγές σε ξένο νόμισμα. Με Eurobank πλήρωσα, δεν μου έβγαλε κάποιο περίεργο μήνυμα στο site της MS - υπάρχει ενδεχόμενο για ban hammer εντός των επόμενων ημερών?
yannies82 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 21 λεπτά πριν, Γιαν10 είπε Με Eurobank πλήρωσα, δεν μου έβγαλε κάποιο περίεργο μήνυμα στο site της MS - υπάρχει ενδεχόμενο για ban hammer εντός των επόμενων ημερών? Είναι εξαιρετικά απίθανο, αν και παραβιάζει τα Terms of service. Δεν έχω ακούσει για ban λογαριασμού από τη Microsoft για τέτοια περίπτωση. Κι εγώ έχω αγοράσει αρκετές φορές από τα store της Ουγγαρίας και της Ισλανδίας. 1
Vasilis 07 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Μου εμφανίζει σφάλμα σελίδας όταν πάω να το βάλω στο καλάθι. Διεύθυνση δεν έχω αλλάξει.
leo066 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε Μου εμφανίζει σφάλμα σελίδας όταν πάω να το βάλω στο καλάθι. Διεύθυνση δεν έχω αλλάξει. Πατα για αγορά κατευθείαν (πράσινο πλαίσιο με τιμή) Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2022 από leo066
JohnMik Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Μόλις το τσίμπησα. 8.84€ με revolut χωρίς να αλλάξω διεύθυνση. Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα