Προς το περιεχόμενο

Αγορά 6500 xt

nickpaokgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

33 λεπτά πριν, bep1995 είπε

Καλησπέρα !! Να κάνω και εγώ μια μικρή ερώτηση για να μην ανοίγω νέο thread, αν υποθέσουμε ότι θα αγοράσω την συγκεκριμένη κάρτα (αν πέσει στα 230-240€) θα μπορώ να κάνω screen recording μέσω του radeon software όπως κάνω τώρα με την rx550 η όχι ;; Διάβασα ότι δεν έχει hevc/h265 και 4k h264 encode αλλά υποθέτω ότι θα έχει 1080p h264 encode έτσι δεν είναι ;; Δεν το θέλω για παιχνίδια αλλά μπορεί να χρειαστεί να γράψω κάτι άλλο, σπάνια βέβαια. 

Σημ. Όταν κάνω screen recording στην ουσία κάνει encoding η κάρτα και όχι decoding έτσι δεν είναι ή κάνω λάθος ;;

ΔΕΝ θα μπορείς να κάνεις screen recording με την 6500xt.

Ένας λόγος που βρίζουν τη κάρτα είναι αυτός. Με τις παλαιότερες RX5xx μπορείς μια χαρά αλλά με αυτήν για κάποιο μυστήριο λόγο δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

10 λεπτά πριν, Aristomaxos είπε

Ένας λόγος που βρίζουν τη κάρτα είναι αυτός. Με τις παλαιότερες RX5xx μπορείς μια χαρά αλλά με αυτήν για κάποιο μυστήριο λόγο δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

Επειδή είναι κάρτα για laptop ,αχ ρε AMD καλά πήγε και αυτό.

7 minutes ago, Aristomaxos said:

Ούτε σε h264 σε 1080p η έστω σε 720p ;; Η αδερφή μου έχει ένα λάπτοπ του 15 με έναν amd a6 με ενσωματωμένα γραφικά radeon r4 και κάνει screen recording σε h264 (ανάλυση δεν θυμάμαι).

Αλλά όπως είπα και πιο πάνω δεν με πολύ ενδιαφέρει η τέλεια ποιότητα. αν μπορώ να κάνω screen recording και με τον cpu δεν θα με χαλούσε τόσο. Υπάρχει κάποια πρόγραμμα που να κάνει μέσω cpu ;;

24 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Κατσε να δεις σε λιγο ποσο θα πουλανε τις 3050

Η πιο φτηνή που είδα ήταν 350 ευρώ ,την τσίμπησα.Προφανώς και είναι χάλια τιμή ακόμα και αν έκανε 270 χωρίς ΦΠΑ. Σκεύτικα όμως ότι για να είναι κοντά στην 6600 που κάνει τουλάχιστον 600 ευρώ ,μάλλον τα 350 δεν ήταν και ότι χειρότερο. Είχα δίκιο ,τώρα κάνει 450 - 600 ευρώ στο ebay.

2 λεπτά πριν, pcmasterrace123 είπε

Η πιο φτηνή που είδα ήταν 350 ευρώ ,την τσίμπησα.Προφανώς και είναι χάλια τιμή ακόμα και αν έκανε 270 χωρίς ΦΠΑ. Σκεύτικα όμως ότι για να είναι κοντά στην 6600 που κάνει τουλάχιστον 600 ευρώ ,μάλλον τα 350 δεν ήταν και ότι χειρότερο. Είχα δίκιο ,τώρα κάνει 450 - 600 ευρώ στο ebay.

350 τι πηρες ? την 6500?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή είμαι amdακιας στις κάρτες γραφικών τουλάχιστον και δεν θέλω να πάω σε nvidia, θα περιμένω να βγει κάτι καλύτερο η θα περιμένω να πέσει η τιμή της 6600 στα 300-400 ευρώ (καηκαμε δηλαδή.....)

Επεξ/σία από bep1995

3 λεπτά πριν, pcmasterrace123 είπε

Κοντά στο 40% ποιο γρήγορη είναι η 6600, δεν θα το έλεγα κοντά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, bep1995 είπε

Επειδή είμαι amdακιας στις κάρτες γραφικών τουλάχιστον και δεν θέλω να πάω σε nvidia, θα περιμένω να βγει κάτι καλύτερο η θα περιμένω να πέσει η τιμή της 6600 στα 300-400 ευρώ (καηκαμε δηλαδή.....)

XT μονο οχι την απλη και οταν πεσει η τιμη εκει που πρεπει

Επεξ/σία από triplex1

Μόλις τώρα, bep1995 είπε

Επειδή είμαι amdακιας στις κάρτες γραφικών τουλάχιστον και δεν θέλω να πάω σε nvidia, θα περιμένω να βγει κάτι καλύτερο η θα περιμένω να πέσει η τιμή της 6600 στα 300 ευρώ (καηκαμε δηλαδή.....)

Και εγώ AMDάκιας είμαι ,αλλά άλλαξα ομάδα σε GPU. Το selling point της amd ήταν πάντα η τιμή ,εφόσον δεν μπορεί να προσφέρει κάτι καλό σε σε καλή τιμή αυτή την περίοδο ,έκανα abandon ship XD.

4 λεπτά πριν, bep1995 είπε

Τι επεξεργαστή έχεις ??

3 λεπτά πριν, pcmasterrace123 είπε

Την 3050.

Παλι πολλα ειναι , απλα χτυπανε την τιμη μονο και μονο επειδη εχει τα 8gb

2 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Παλι πολλα ειναι , απλα χτυπανε την τιμη μονο και μονο επειδη εχει τα 8gb

Όποιος πρόλαβε και πήρε την RTX3050 στα 350 ευρώ έκανε την καλύτερη δουλειά, δεν θα την ξαναδείτε σε αυτήν την τιμή.

6 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Κοντά στο 40% ποιο γρήγορη είναι η 6600, δεν θα το έλεγα κοντά.

Όχι δα και 40% ,ίσως σε κάποια AMD biased παιχνίδια.

20% Διαφορά θα έλεγα και αυτό χωρίς να μετρήσουμε το DLSS.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...