Προς το περιεχόμενο

Αγορά 6500 xt

nickpaokgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Νομίζω πως θα κινηθεί σε επίπεδα gtx 1660 σε 1080p, αλλά λόγω vram πιο κάτω σε 1440p.
H χαμηλή vram όμως είναι πως της δίνει ελπίδα να μην εξαφανιστεί από τα ράφια αλλιώς θα πήγαινε για mining...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ πάντως σε όλα τα games βλέπω πάνω από 4GB dedicated vram. π.χ. το zero dawn που παίζω τώρα χρησιμοποιεί 4,5-4,8 σε 1080p. Και δεν μιλάω μόνο για ultra settings. Ο πυρήνας της 6500ΧΤ θα μπορεί να παίξει high settings σε 1080p αλλά θα πρέπει να ρίχνεις textures που είναι ξενέρωμα αφού δεν χρειάζονται ισχύ. Τα ultra έχουν πράγματι μηδαμινές διαφορές πολλές φορές αλλά medium textures σε 1080p είναι πολύ meh και φαίνεται.

Το ότι δε θα την προτιμήσουν οι miners, δε σημαίνει αυτόματα ότι θα έχει χαμηλή τιμή διάθεσης δυστυχώς. Υπολογίζω γύρω στα 300-400 να παίξει στην αγορά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Αναφορά σε κείμενο

French retailers have slapped price tags of between €350 and almost €380  on 6500 XT cards from Gigabyte, which is steeper than even the rumor mill’s previous gloomy predictions.

https://www.techradar.com/news/amd-rx-6500-xt-pricing-looks-like-seriously-bad-news-for-a-budget-gpu

Δεν το λες και σοκ...

1 ώρα πριν, ghadhika είπε

Δεν νομιζω ότι μπορεί να πουληθεί σε αυτές τις τιμές, αν η ποσότητα είναι στοιχειωδός σοβαρή
Η 1050 ti παίζει πλέον στα ~ 270 ευρω και αν και γενικά πιο αργή σε gaming, έχει ορισμένα πλεονεκτήματα

Αν μεινει στα 200 θα ειναι μπομπα (για τα σημερινα δεδομενα)! Δεν εχει καμια αξια στους μινερς οποτε εχουμε ελπιδα. Οχι οτι θα αντικαταστησω την rx480 μου αλλα αν συμβει κατι (που χτυπά ξυλο αλλα 5 χρονια καρτα ειναι πιθανό ενδεχόμενο) ειναι μια καλη λυση στα 200 ευρω.

• Like 1

39 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Αμερική έχουν μπει τιμές και στα 199 δολάρια, εδώ Ευρώπη μας πιάνουν τον κώλο κανονικά.

Το είπα και στο thread με τις 6χχχ.  Η XFX 199. Δολαρια στις ΗΠΑ . Εδώ πλαίσιο την έχει βάλει στα 399!!!!!!

Στο 200 ευρω το συζηταμε. Παραπάνω, ξεχαστε το.

Εδω θα μου πεις πουλανε την 1050 Ti στα 250-300 ευρω.

130 επαιρνες την 1050 Ti και μάλιστα high end εκδοση με OC και καλη ψυκτρα

4 λεπτά πριν, duffyduck είπε

Στο 200 ευρω το συζηταμε. Παραπάνω, ξεχαστε το.

Εδω θα μου πεις πουλανε την 1050 Ti στα 250-300 ευρω.

130 επαιρνες την 1050 Ti και μάλιστα high end εκδοση με OC και καλη ψυκτρα

139€ Sapphire RX-570  και 2 παιχνίδια δώρο !

3 λεπτά πριν, adtakhs είπε

139€ Sapphire RX-570  και 2 παιχνίδια δώρο !

145€ είχα πάρει την Sapphire RX 570 8GB, την οποία και δεν προκειται να αλλάξω μεχρι να χαλάσει.

Σημείωση: Το προηγούμενο comment μου είχε χαρακτήρα συμβουλευτικό. Όχι οτι θα αγόραζα εγω την κάρτα.

Δεν υπάρχει νόημα να παει κάποιος απο RX 570/580 στην 6500ΧΤ .

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...