nickpaokgr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, με ενδιαφέρει η αγορά μιας 6500xt τώρα κοιτούσα την συνέντευξη τύπου. Ψάχνω κάτι στα 4gb για ελαφρύ gaming. Λοιπόν, δεν έχω ιδέα τι παίζει με προπαραγγελιες ,αυτό που είπαν για τις 19 του μήνα τι σημαίνει? 19 θα τις δούμε στα ελληνικά καταστήματα? Η πιο πριν και 19 θα έχουν στοκ? Εάν 19 μπουν στα καταστήματα και απλά περιμένουν στοκ μετά, ποτέ χοντρικά πιστεύετε θα έχουν στοκ? Αλλιώς τι άλλες επιλογές έχω για να πιάσω μια στα χέρια μου γρήγορα? Παραγγελία κατευθιαν από πχ gigabyte ? Γίνεται ? Ευχαριστώ Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2022 από nickpaokgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghadhika Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Πιο μεγάλη πιθανότητα έχεις να πάρεις φέτος πρωτάθλημα, παρά να βρεις την 6500 στη τιμή που ανακοινώθηκε. Αν η τσέπη σου δεν αντέχει να δώσει τουλάχιστον τα τριπλάσια, θα περιμένεις μαζί μας να τελειώσει το chip shortage, ελπίζοντας αυτό να γίνει μέσα στο '22...που χλωμό το κόβω. 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickpaokgr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 20 ώρες πριν, ghadhika είπε Πιο μεγάλη πιθανότητα έχεις να πάρεις φέτος πρωτάθλημα, παρά να βρεις την 6500 στη τιμή που ανακοινώθηκε. Αν η τσέπη σου δεν αντέχει να δώσει τουλάχιστον τα τριπλάσια, θα περιμένεις μαζί μας να τελειώσει το chip shortage, ελπίζοντας αυτό να γίνει μέσα στο '22...που χλωμό το κόβω. Κατάλαβα 😛 απλα ελπίζω στην 6500χτ γιατί σε γενικές γραμμές είναι χάλια εν έτη 2022 και επειδή έχει 4 ραμ. Είτε πέσει η 1650 ξανά στα 160-200 ανάλογα την υλοποίηση είτε πάρω μια 6500 χτ το ίδιο μου κάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Θα κυκλοφορήσει(😁) και η Nvidia την RTX 3050 με 8GB μνήμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickpaokgr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 10 ώρες πριν, aetos1988 είπε Θα κυκλοφορήσει(😁) και η Nvidia την RTX 3050 με 8GB μνήμη. Με 8gb δεν υπάρχει περίπτωση να την δούμε κάτω από 400 ευρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Λογικά πρώτα θα κυκλοφορήσει η reference κάρτα στις 19 (199 ευρώ) και μετά από λίγο καιρο θα αρχίσουν να βγάζουν και οι AIB σε μεγαλύτερη τιμή (230 ευρώ ίσως;). Ίσως προς τα τέλη Φεβρουαρίου πιστεύω να μπορεί να την βρει κάποιος.. σε ποιά τιμή δεν ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickpaokgr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Αυτό που είπα και παραπάνω. Παρακαλάμε έστω να βρησκουμε τις 1650 στα 200 με 50 ευρώ φέσι ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 5 ώρες πριν, DiAvOl είπε Λογικά πρώτα θα κυκλοφορήσει η reference κάρτα στις 19 (199 ευρώ) και μετά από λίγο καιρο θα αρχίσουν να βγάζουν και οι AIB σε μεγαλύτερη τιμή (230 ευρώ ίσως;). Ίσως προς τα τέλη Φεβρουαρίου πιστεύω να μπορεί να την βρει κάποιος.. σε ποιά τιμή δεν ξέρω. Δεν βγαίνουν reference σε τόσο μικρές κάρτες, αρχές Φεβρουαρίου θα αρχίσουν να εμφανίζονται στα ράφια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 51 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Δεν βγαίνουν reference σε τόσο μικρές κάρτες, αρχές Φεβρουαρίου θα αρχίσουν να εμφανίζονται στα ράφια. Το design που βλέπουμε στο site της AMD τι είναι τότε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 19 λεπτά πριν, DiAvOl είπε Το design που βλέπουμε στο site της AMD τι είναι τότε; rendering Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hln3 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Στις 4/1/2022 στις 5:50 ΜΜ, nickpaokgr είπε Καλησπέρα σας, με ενδιαφέρει η αγορά μιας 6500xt τώρα κοιτούσα την συνέντευξη τύπου. Ψάχνω κάτι στα 4gb για ελαφρύ gaming. Λοιπόν, δεν έχω ιδέα τι παίζει με προπαραγγελιες ,αυτό που είπαν για τις 19 του μήνα τι σημαίνει? 19 θα τις δούμε στα ελληνικά καταστήματα? Η πιο πριν και 19 θα έχουν στοκ? Εάν 19 μπουν στα καταστήματα και απλά περιμένουν στοκ μετά, ποτέ χοντρικά πιστεύετε θα έχουν στοκ? Αλλιώς τι άλλες επιλογές έχω για να πιάσω μια στα χέρια μου γρήγορα? Παραγγελία κατευθιαν από πχ gigabyte ? Γίνεται ? Ευχαριστώ Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να ελέγχεις online τα καταστήματα εσωτερικού και εξωτερικού μετά την ημ.κυκλοφορίας. Από τιμές λογικά θα κυμανθεί στα 250 ~ 330 ευρώ. Ανάλογα βέβαια και με το πόσο στοκ θα υπάρξει, αν θα στείλουν δηλαδή σοβαρή ποσότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Πάρε έναν nvme. Τα ίδια pcie lanes έχει, θα σου βγει φτηνότερα και θα πιάσει τόπο.😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickpaokgr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, ilos είπε Πάρε έναν nvme. Τα ίδια pcie lanes έχει, θα σου βγει φτηνότερα και θα πιάσει τόπο.😁 Για 1080 p gaming το ότι έχει 4 lane SE pcie 4 δεν θα είναι bottleneck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 56 λεπτά πριν, nickpaokgr είπε Για 1080 p gaming το ότι έχει 4 lane SE pcie 4 δεν θα είναι bottleneck Δεν έχουν όλοι pciegen4 μητρικές. Για την ακρίβεια τα τελευταία 2 χρόνια βγήκαν. Είναι μεν σαπάκι η κάρτα, αλλά όχι και gtx 1030 για να την πετσοκόψεις τόσο πολύ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickpaokgr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Εάν έχεις pcie4 για την τιμή της νομίζω δεν βρησκεις κάτι καλύτερο νομίζω. Αναμένουμε βέβαια και reviews Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα