giannisb91 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, Bakxos είπε Και επίσης να σκεφτείς να στο κάνει και να πέσει και σε κανένα κεφάλι ανθρώπου και να τον τραυματισει. Αντε μετά τρεξίματα. Ναι θα το δω, ευτυχώς αποφεύγω να πετάω πάνω από ανθρώπους!
xp-user Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Εμενα το ιδιο -γεματη μπαταρια ....φουλ δορυφοροι ...κλπ..κλπ- μου το εκανε το Zino που εχω αλλα μετα απο 8-9 μηνες που ειχα να το πεταξω ευτυχως κοιταγα τη σταθμη της μπαταριας και το βλεπω ξαφνικα απο 80 να πεφτει στα 40 αρχισα να το κατεβαζω γρηγορα και εσβησε ευτυχως στο 1 μετρο βαζω τη δευτερη μπαταρια που την ειχα φορτισμενη φουλ κρατωντας το χαμηλα να δω τι γινετε ουτε 7 λεπτα πτηση δεν εβγαλε Παω σπιτι η πρωτη μπαταρια ουτε καν φορτιζε μονιμα κοκκινο εδειχνε η δευτερη εδειξε οτι φορτισε φουλ αλλα παλι 6-7 λεπτα εβγαλε Εκανα καποιες ερωτησεις σε αλλο φορουμ και μου ειπαν οτι ο φορτιστης και οι μπαταριες που βαζουν με τη παραγγελεια ειναι για το π$#@τσο καβαλα,Μου προτειναν εναν αλλο φορτιστη και 2 μπαταριες που βγαζουν 21-22 λεπτα η καθε μια και μεχρι στιγμης ολα δειχνουν οκ.Βεβαια μια φορα το μηνα το πεταω και αποθηκευω στο 40% τις μπαταριες οπως με συμβουλεψαν.
costas_ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Στις 9/1/2022 στις 4:25 ΜΜ, xp-user είπε .. Εκανα καποιες ερωτησεις σε αλλο φορουμ και μου ειπαν .. Ποιό φόρουμ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα