Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά! Στις 31/12 Παρέλαβα το drone μου fimi x8 mini pro από banggood! Εδώ και τρεις ημέρες το πετάω κανονικά και μαθαίνω σιγά-σιγά τις λειτουργίες. Σήμερα το πέταξα αφού έκανα πρώτα τον κλασικό έλεγχο να δω αν είναι όλα καλά δηλαδή αν ακούγεται σωστά αν έχει κουμπώσει μπαταρία σωστά και αν ακούγεται όπως τις προηγούμενες φορές.Δοκίμασα κάποιες λειτουργίες και μετά πάτησα RTH.Ξαφνικά Σταμάτησε να λειτουργεί το άκουσα δηλαδή να σταματάει και έπεσε κάτω. Συμπλήρωσα μία φόρμα στο banggood Και έστειλα και το screen record. Πιστεύετε θα μου το αντικαταστήσουν ή θα κλαίω τα 300 € που έδωσα;; Αν έχει κάποιος κάτι παρόμοιο και μπορεί να βοηθήσεις στο τι άλλο μπορώ να κάνω ας με ενημερώσει!!!

Δημοσ.

έπεσε κάτω ......έσβησε και έπεσε( ξεκουμπωσε η μπαταρία) ??? το έβλεπες τι έκανε ???η απλά το άκουσες καποπου να πέφτει ??

αυτοί οι έλεγχοι που λες ότι έκανες τι σκοπό είχαν ?? το βασικότερο είναι να έχουμε τη μπαταρία μας σε καλή κατάσταση και φορτισμένη και οι έλικες να μην έχουν τραυματισμούς.....και να είναι κουμπωμενη σωστα να μην έχει λάσκα το φισακι

ο τελευταίος έλεγχος είναι το gps ...βλεπει δορυφορους ??? αν δε βλεπει δεν το σηκωνουμε καθολου.....

αν σε από ζημιώσουν δεν το ξέρω ...το screen record τι ελεγε??

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, kostasbm είπε

έπεσε κάτω ......έσβησε και έπεσε( ξεκουμπωσε η μπαταρία) ??? το έβλεπες τι έκανε ???η απλά το άκουσες καποπου να πέφτει ??

αυτοί οι έλεγχοι που λες ότι έκανες τι σκοπό είχαν ?? το βασικότερο είναι να έχουμε τη μπαταρία μας σε καλή κατάσταση και φορτισμένη και οι έλικες να μην έχουν τραυματισμούς.....και να είναι κουμπωμενη σωστα να μην έχει λάσκα το φισακι

ο τελευταίος έλεγχος είναι το gps ...βλεπει δορυφορους ??? αν δε βλεπει δεν το σηκωνουμε καθολου.....

αν σε από ζημιώσουν δεν το ξέρω ...το screen record τι ελεγε??

Είχα φουλ σημα!Η μπαταρια διπλοτσεκαρισμενη.Το σηκωσα μπροστα μου να δω αν εναι ολα οκ με 100% μπαταρια. Δοκίμαζα το dronie και το rocket και πατησα RTH,πηγε στα 40 μετρα που ειχα βαλει και ξαφνικα νεκρο!Το ακουγα να δουλευει και ξαφνικα σταματησε και εσκασε διπλα μου! στο screenrecord φαινεται οτι αποσυνδεθηκε στα 40 μετρα και εσβησαν ολα!

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, giannisb91 είπε

Είχα φουλ σημα!Η μπαταρια διπλοτσεκαρισμενη.Το σηκωσα μπροστα μου να δω αν εναι ολα οκ με 100% μπαταρια. Δοκίμαζα το dronie και το rocket και πατησα RTH,πηγε στα 40 μετρα που ειχα βαλει και ξαφνικα νεκρο!Το ακουγα να δουλευει και ξαφνικα σταματησε και εσκασε διπλα μου! στο screenrecord φαινεται οτι αποσυνδεθηκε στα 40 μετρα και εσβησαν ολα!

φαίνεται τοι έμεινε ξαφνικά από ρεύμα. δεν υπάρχει άλλη εξήγηση....ο κοννεκτορας της μπαταρίας και του σκάφους κουμπώνουν καλά η έχει μπόσικο????

το dronie kai to rocket τι ειναι τι κανουν??? πρωτη φορα το ακουω 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kostasbm είπε

φαίνεται τοι έμεινε ξαφνικά από ρεύμα. δεν υπάρχει άλλη εξήγηση....ο κοννεκτορας της μπαταρίας και του σκάφους κουμπώνουν καλά η έχει μπόσικο????

το dronie kai to rocket τι ειναι τι κανουν??? πρωτη φορα το ακουω 

3 ημερών ηταν! Κούμπωνε καλα! Ειναι λειτουργειες για να τραβαει πλανα,τσεκαρεις τον εαυτο σου σε κεντραρει κ φευγει ψηλα!

Δημοσ.

Εύχομαι να ανταποκριθεί κάποιος από αυτούς που απευθύνθηκες και να σε καλύψει. 

Δεν διευκρίνησες όμως, μετά την πτώση .. λειτουργεί ή όχι?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, costas_ είπε

Εύχομαι να ανταποκριθεί κάποιος από αυτούς που απευθύνθηκες και να σε καλύψει. 

Δεν διευκρίνησες όμως, μετά την πτώση .. λειτουργεί ή όχι?

Συνδέεται αλλά δεν αναγνωρίζει την κάμερα και δεν θελω να ρισκάρω να δω αν πετάει. Φαίνεται σα να εχει αποσυνδεθεί η κάμερα γιατί στο update και στις ρυθμίσεις γράφει not available 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, giannisb91 είπε

Συνδέεται αλλά δεν αναγνωρίζει την κάμερα και δεν θελω να ρισκάρω να δω αν πετάει. Φαίνεται σα να εχει αποσυνδεθεί η κάμερα γιατί στο update και στις ρυθμίσεις γράφει not available 

καλά αν έπεσε μπορεί να έχει κάποιο καλώδιο φύγει....έχει σπάσει κάτι γιατί όπως τα λες αν έπεσε πρέπει να έχει σπάσει κάποιο κομμάτι η δεν έγινε τίποτα

Δημοσ.

Τιποτα δεν έσπασε ! Έπεσε ίσια πανω στα ποδια και σε χόρτο ! Το θέμα ειναι ότι και να το επισκευάσω που ξερω αν μου το κάνει ξανα πουθενά αλλου και το χάσω ; Ζήτησα αντικατάσταση αλλά η δουλεια θα πάρει κανα 2 μηνο όπως το κόβω ! Πρέπει να το στειλω Κίνα λεει με δικά μου έξοδα … Ρώτησα μεταφορικές 50€ για να ειναι εκει σε 20 μερες…Μου λενε στειλτο με ΕΛΤΑ , εκει θα κανω κανενα εξάμηνο να το παρω πίσω! Μπλέξιμο μεγάλο… Ποτέ ξανα fimi μόνο dji και εχεις το κεφάλι σου ήσυχο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς έτσι όπως πήγαν τα πράγματα θα πρέπει ακολουθήσεις την χρονοβόρα διαδικασία που περιγράφεις.  Το συμπέρασμα το έγραψες στο τέλος και νομίζω ότι το ποιό σημαντικό δίδαγμα από το περιστατικό είναι

Drone από την τοπική αγορά, αντιπροσωπείας για να έχει εγγύηση, κατά προτίμηση DJI που είναι κορυφαία στον χώρο και DJI Care Refresh για κάθε ενδεχόμενο.

(Χρόνια πολλά για την γιορτή σου)

Επεξ/σία από costas_
Δημοσ.
16 ώρες πριν, costas_ είπε

Δυστυχώς έτσι όπως πήγαν τα πράγματα θα πρέπει ακολουθήσεις την χρονοβόρα διαδικασία που περιγράφεις.  Το συμπέρασμα το έγραψες στο τέλος και νομίζω ότι το ποιό σημαντικό δίδαγμα από το περιστατικό είναι

Drone από την τοπική αγορά, αντιπροσωπείας για να έχει εγγύηση, κατά προτίμηση DJI που είναι κορυφαία στον χώρο και DJI Care Refresh για κάθε ενδεχόμενο.

(Χρόνια πολλά για την γιορτή σου)

Σ ευχαριστώ πολυ ! Μια φορα γίνονται τέτοια λάθη ! Θα προσπαθήσω να παρω τα λεφτά μου πίσω για να παρω dji διαφορετικά να μου στείλουν κάποιο αλλο 

Δημοσ.
Στις 7/1/2022 στις 9:30 ΠΜ, giannisb91 είπε

Τιποτα δεν έσπασε ! Έπεσε ίσια πανω στα ποδια και σε χόρτο ! Το θέμα ειναι ότι και να το επισκευάσω που ξερω αν μου το κάνει ξανα πουθενά αλλου και το χάσω ; Ζήτησα αντικατάσταση αλλά η δουλεια θα πάρει κανα 2 μηνο όπως το κόβω ! Πρέπει να το στειλω Κίνα λεει με δικά μου έξοδα … Ρώτησα μεταφορικές 50€ για να ειναι εκει σε 20 μερες…Μου λενε στειλτο με ΕΛΤΑ , εκει θα κανω κανενα εξάμηνο να το παρω πίσω! Μπλέξιμο μεγάλο… Ποτέ ξανα fimi μόνο dji και εχεις το κεφάλι σου ήσυχο 

καλα μη νομισεις οτι η dji δεν εχει θεματα ...απλα εχει σερβις το οποιο και αυτο ειναι ακριβο

πηγαινε σε καποιο μαγαζι που εχει τεχνικους να το δουν μην ειναι κατι απλο και μετα το στελνεις πισω.....

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, kostasbm είπε

καλα μη νομισεις οτι η dji δεν εχει θεματα ...απλα εχει σερβις το οποιο και αυτο ειναι ακριβο

πηγαινε σε καποιο μαγαζι που εχει τεχνικους να το δουν μην ειναι κατι απλο και μετα το στελνεις πισω.....

Αυτο το σκέφτηκα όμως ότι έσβησε χωρις λόγο ειναι ανησυχητικό ! Αν μου το ξανακάνει και ειναι μακριά κλάφτα !!

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, giannisb91 είπε

Αυτο το σκέφτηκα όμως ότι έσβησε χωρις λόγο ειναι ανησυχητικό ! Αν μου το ξανακάνει και ειναι μακριά κλάφτα !!

βάλτο στο ρελαντί να δουλέψει στο έδαφος η δεστο σε τραπέζι για να είσαι σίγουρος και άσε το να δουλέψει να δεις αν κάνει διακοπές.....παρακολούθησε το να δεις

αν κάνει τίποτα περίεργο ....αν το έχεις δέσει καλά βάλε λίγο γκάζι παραπάνω και παρατήρησε.......σίγουρα θα δεις κάποιο σύμπτωμα 

Δημοσ.

Και επίσης να σκεφτείς να στο κάνει και να πέσει και σε κανένα κεφάλι ανθρώπου και να τον τραυματισει. Αντε μετά τρεξίματα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...