SeNNinhA Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Ερωτηση: Έχω ένα modem/router της Vodafone ZTE ZXHN H267A και πάνω σε αυτό συνδεδεμένο με καλώδιο το Deco M4 Mesh system για το WiFi. Αξίζει να το αντικαταστήσω με το Huawei Ax3 Quad που με το κουπονι θα μου βγει στα 40€? Ή δεν έχει νόημα? https://www.huaweistore.gr/el/axesouar/routers/huawei-ax3-quad-core-mobile-wifi-router_131149/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επιλεγμένo σχόλιο jkoukos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Επιλεγμένo σχόλιο Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Το Huawei είναι σκέτο ασύρματο Router και όχι DSL Router όπως το ΖΤΕ, οπότε δεν μπορεί να συνδεθεί στην γραμμή κάνοντας συγχρονισμό. Αν δεν εννοείς αυτό, εξήγησε καλύτερα τι θέλεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, jkoukos είπε Το Huawei είναι σκέτο ασύρματο Router και όχι DSL Router όπως το ΖΤΕ, οπότε δεν μπορεί να συνδεθεί στην γραμμή κάνοντας συγχρονισμό. Αν δεν εννοείς αυτό, εξήγησε καλύτερα τι θέλεις. OK. Καλύφθηκα. Thank you. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2022 από SeNNinhA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vault13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Και το TPLINK ARCHER C80 (wifi5) βγαινει στα ιδια χρηματα, αν δεν εχεις wifi6 συσκευες. Νομιζω εχει και καλυτερη εμβελεια. ενα απο αυτα τα 2 ψαχνομαι και εγω. Δεν εχω deco φυσικα, αλλα ενα χρεπι του παροχου για απλη adsl Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2022 από Vault13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 1 hour ago, Vault13 said: Και το TPLINK ARCHER C80 (wifi5) βγαινει στα ιδια χρηματα, αν δεν εχεις wifi6 συσκευες. Νομιζω εχει και καλυτερη εμβελεια. ενα απο αυτα τα 2 ψαχνομαι και εγω. Δεν εχω deco φυσικα, αλλα ενα χρεπι του παροχου για απλη adsl και αυτο ρουτερ ειναι οποτε δεν θα αντικαταστησει του παροχου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vault13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, poulinos είπε και αυτο ρουτερ ειναι οποτε δεν θα αντικαταστησει του παροχου. Ναι, θα παιζουν και τα 2 μαζι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 1 hour ago, Vault13 said: Ναι, θα παιζουν και τα 2 μαζι. παρε access point οχι router Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vault13 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 8 ώρες πριν, poulinos είπε παρε access point οχι router To ZTE 108L μπορει να κανει trafic control της προκοπης; Εχω και 3 ethernet πανω του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vault13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) https://openwrt.org/toh/zte/zxhnh108n λεει τιποτα σαν specs? Και να βαλω ενα παρομοιο σαν σκετο modem.to Ζte 108L ας πουμε. Στις 5/1/2022 στις 7:07 ΜΜ, poulinos είπε παρε access point οχι router Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2022 από Vault13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 On 06/01/2022 at 03:16, Vault13 said: To ZTE 108L μπορει να κανει trafic control της προκοπης; Εχω και 3 ethernet πανω του. ως adsl router μπορει να εχει κανα υποτυπωδες qos. On 07/01/2022 at 00:01, Vault13 said: https://openwrt.org/toh/zte/zxhnh108n λεει τιποτα σαν specs? Και να βαλω ενα παρομοιο σαν σκετο modem.to Ζte 108L ας πουμε. σαν specs το 108 ειναι χρονια πισω.τωρα με Openwrt θα σε γελασω τι καλυτερο θα πετυχεις.προσωπικα θα πηγαινα σε κατι αλλο παρα να παιδευομαι με το 108.προσωπικη αποψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από jkoukos,
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα