Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από μένα, με γνώμονα να μείνεις οικονομικά χωρίς να θυσιάσεις αρκετά κάπου σε ποιότητα:

Thermaltake-Commander-G32-TG-ARGB 73

Be-Quiet-System-Power-9-600W 54

Asrock-B660M-Pro-RS 132

Intel-Core-i5-12400f 190

Patriot-Viper-Steel-16GB 70

Western-Digital-Blue-SN550-NVMe-SSD-500GB 53

Σύνολο 572 ευρώ, με τιμές που αφορούν προϊόντα με παράδοση max εως 10μέρες, περιλαμβάνοντας τα μεταφορικά. Οι τιμές μπορούν να πάνε κι άλλο κάτω αν ψάξεις και συνδυάσεις καταστήματα ή αν κάποιο κατάστημα σε εξυπηρετεί να περάσεις ο ίδιος για παραλαβή.

Δεν έχω επιλέξει ψύκτρα. Για αυτόν τον επεξεργαστή δεν θα χρειαστείς τίποτα παραπάνω από μια Deepcool Gammax των 20 ευρώ, το θέμα είναι αν θα βρεις κάποια με τα brackets για 1700 socket που είναι σχετικά καινούργιο.

Αν θες μπορεί να πέσει η τιμή και να πλησιάσει πιο πολύ στα 500 όπως εύκολα μπορεί επιλέγοντας ποιοτικότερα parts να φτάσεις εύκολα το άνω όριο του budget σου.

Φυσικά μην παραλήψεις να ελέγξεις τιμές σε bestprice και καταστήματα που δεν περιλαμβάνονται όπως πχ e-shop.gr

Επεξ/σία από nickol-us
Δημοσ.
21 ώρες πριν, Apollonian είπε

Μητρική

RAM

Σκληρός

Τροφοδοτικό

Ψύκτρα

Κουτί

Μάζεψε χρήματα και για έναν 12400 και είσαι ζάχαρη. 👌

Ευχαριστω φιλε, αλλα βγαινει πολυ εκτος budget το συστημα που μου προτεινες.

19 ώρες πριν, nickol-us είπε

Από μένα, με γνώμονα να μείνεις οικονομικά χωρίς να θυσιάσεις αρκετά κάπου σε ποιότητα:

Thermaltake-Commander-G32-TG-ARGB 73

Be-Quiet-System-Power-9-600W 54

Asrock-B660M-Pro-RS 132

Intel-Core-i5-12400f 190

Patriot-Viper-Steel-16GB 70

Western-Digital-Blue-SN550-NVMe-SSD-500GB 53

Σύνολο 572 ευρώ, με τιμές που αφορούν προϊόντα με παράδοση max εως 10μέρες, περιλαμβάνοντας τα μεταφορικά. Οι τιμές μπορούν να πάνε κι άλλο κάτω αν ψάξεις και συνδυάσεις καταστήματα ή αν κάποιο κατάστημα σε εξυπηρετεί να περάσεις ο ίδιος για παραλαβή.

Δεν έχω επιλέξει ψύκτρα. Για αυτόν τον επεξεργαστή δεν θα χρειαστείς τίποτα παραπάνω από μια Deepcool Gammax των 20 ευρώ, το θέμα είναι αν θα βρεις κάποια με τα brackets για 1700 socket που είναι σχετικά καινούργιο.

Αν θες μπορεί να πέσει η τιμή και να πλησιάσει πιο πολύ στα 500 όπως εύκολα μπορεί επιλέγοντας ποιοτικότερα parts να φτάσεις εύκολα το άνω όριο του budget σου.

Φυσικά μην παραλήψεις να ελέγξεις τιμές σε bestprice και καταστήματα που δεν περιλαμβάνονται όπως πχ e-shop.gr

Ευχαριστω Νικολα.Λεω να προχωρησω στο δικο σου build.Το μονο που σκεφτομουν να αλλαξω ειναι το τροφοδοτικο, ενα ιδιο αλλα στα 700watt για μια μελλοντικη αναβαθμιση στην καρτα γραφικων.Τα αλλα parts μου φαινονται καλα, της μητρικης δεν της λειπει κατι, ο σκληρος ειναι επωνυμος, το κουτι φαινεται μεγαλο με καλο airflow, για την ram δεν εχω αποψη.

• Like 1
Δημοσ.

Aν χρειάζεσαι άποψη για μεγαλύτερο τροφοδοτικό εδώ είμαστε.

Οι μνήμες είναι μια χαρά. Εφόσον μιλάμε για μνήμες που δεν θα ζητήσεις κάτι παραπάνω από αυτό που προσφέρουν (oc), δεν θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα, έχω τις ίδιες (σε άλλη συχνότητα) στο pc μου, μια χαρά παίζουν, έχουν lifetime warranty.

Στο κουτί που δίνω πάντα ρίχνω βάρος στο airflow (και προεγκατεστημένους ανεμιστήρες) όπως και στους χώρους (ιδιαίτερα cpu clearance). Δείχνει να τα πηγαίνει καλά και στους 2 τομείς. Είναι και επώνυμο. Αν υπάρχει λόγος να μείνεις χαμηλά στο budget φυσικά μπορούμε να βρούμε κάτι πιο οικονομικό. Όπως σου είπα οι επιλογές είναι τέτοιες ώστε να είναι άξιες και κάπου στη μέση του budget.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...