ziou Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Ποσό που διαθέτουμε : 400-500 ΚΟΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΗΔΗ GPU NITRO+ RX 580 8G G5 ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ Corsair VS White Series VS650 650W Full Wired 80 Plus Χρήση υπολογιστή :GAMING Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: KANENA Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. ΕΧΩ ΤΗΝ Dell S2722DGM Curved Gaming Monitor 27" QHD 2560x1440 165Hz Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? OXI Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). ΑΘΗΝΑ Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πOιο WIN 11 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ INSOMNIA ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ θα ηθελα την γνωμη σας για το πρωτο μου build.προερχομαι απο laptop (lenovo legiony530 i5 8300 nvidia gtx1050ti 8g ram). Ξερω οτι δεν ειναι καλη περιοδος για αναβαθμηση υπολογιστη αλλα δεν εχω την υπομονη να περιμενω. θα χρησιμοποιησω μια καρτα γραφικων που εχω nitro+ rx 580 8g και το τροφοδοτικο corsair 650w. Για επεξεργαστη σκεφτομαι τον i5 10400f μαζι με μια μητρικη της ταξεως 80-120 ευρω (δεν εχω καταληξει σε ποια θα παω, ακομα ψαχνω τι θυρες χρειαζομαι για να καταληξω σε μητρικη, και εδω θα ηθελα τα φωτα σας) μαζι με μια ram (G.Skill Ripjaws V 16GB DDR4 RAM) εναν ssd nvme 500g (Samsung 970 Evo Plus SSD 500GB M.2 NVMe) και το κουτι που επισης δεν εχω αποφασισει ποιο (με ενδιαφερει μονο να εχει καλο air flow). Δεκτες ολες οι προτασεις για συνθεσεις κομματιων. Ευχαριστω πολυ!
nickol-us Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αυτή την στιγμή η Intel είναι ασύμφορη στις μητρικές. Από την στιγμή που έχεις κάρτα γραφικών προχωράς σε build άφοβα. Είναι το κομμάτι που "πονάει" περισσότερο στις μέρες μας 120 ευρώ μητρική(πιο λογική επιλογή b560) για τον 10400f δεν λέει. Θα πρέπει να πας για το ελάχιστο σε κάποιον 11400f, έχει πολύ μικρή διαφορά στην τιμή και συνολικά πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά/επιδόσεις. Εφόσον μιλάμε για fps games ίσως αξίζει να δεις και τον 11600kf, εφόσον επιτρέπει το budget. Εναλλακτικά σε AMD θα πρέπει να δεις αν σου βγαίνει σε τιμή ο 5600x μαζί με κάποια b550. Το βοήθεια χρειάζεσαι με τις θύρες; *να κάνω σημείωση και να πω οτι ακόμη και ο 10400f θα τρέξει την 580 απροβλημάτισμα και χωρίς κανένα θέμα bottlneck. Το τροφοδοτικό αν είναι αρκετά παλιό καλό θα ήταν να σκεφτείς να το αλλάξεις. Nvme πολύ καλός αλλά δυσανάλογα ακριβός για το υπόλοιπο σύστημα. Δεν ψήνεσαι για εναλλακτική; Έχεις σχετικά περιορισμένο budget. Κουτί με καλό airflow και πλήρες σε fans δεν υπάρχει που να είναι πολύ οικονομικό. https://www.skroutz.gr/s/28167162/Gigabyte-B560M-Aorus-Pro-rev-1-0-Motherboard-Micro-ATX-με-Intel-1200-Socket.html πλήρες μητρική b560m aorus pro, παράδοση ως 10 μέρες 125 cpu 11400f, παράδοση ως 10 μέρες 158 κουτί airflow/vfm Cougar MX410 Mesh-G RGB, άμεσα διαθέσιμο 67 μνήμες viper steel 3600/c17 παράδοση ως 10 μέρες 62 Αν σου αρέσουν τα παραπάνω μέχρι εδώ είσαι στα 412. Διαλέγεις δίσκο και εφόσον θες να εξαντλήσεις ή να μειώσεις το budget κινήσε ανάλογα... Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2022 από nickol-us 1
ziou Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Ευχαριστω για την απαντηση nickol-us.Δεν βρηκα τoν χρονο να τελειωσω το build και ειπα τωρα που μπορω να επαναφερω το θεμα να ακουσω τις γνωμες σας για το παρακατω build που μου προτεινε ο nickol-us.Εκατσα και μελετησα το τι μου ειπε (δεν καταφερα να καταλαβω ποια εναλλακτικη εχω σε σκληρο που να συμφερει ) και ειπα να καταληξω σε : cpu: i511400f ή i511600kf (160€/230€) mbo: b560m aorus pro (125€) https://www.skroutz.gr/s/28167162/Gigabyte-B560M-Aorus-Pro-rev-1-0-Motherboard-Micro-ATX-με-Intel-1200-Socket.html ram:Patriot viper steel 16 gb 3600mghz (70€) https://www.skroutz.gr/s/25002193/Patriot-Viper-Steel-16GB-DDR4-RAM-με-2-Modules-2x8GB-και-Συχνότητα-3600MHz-για-Desktop-PVS416G360C8K.html ssd:Samsund 970 evo plus (60€) https://www.skroutz.gr/s/17274661/Samsung-970-Evo-Plus-SSD-500GB-M-2-NVMe-PCI-Express-3-0-MZ-V7S500BW.html κουτι:Be quiet pure base 500 ή 500DX (80€/100€) ολα αυτα θα συνδιαστουν με την nitro+ rx 580 8g και το τροφοδοτικο corsair 650w.(το τροφοδοτικο ειναι αγορασμενο πριν καποια χρονια αλλα ειναι αχρησιμοποιητο) τελικη τιμη 500€ με i511400 600€ με i5 11600 (cpu+ψυκτρα) δεκτη καθε αλλη προταση ή παρατηρηση. Καλες χιονομπαλες!
triplex1 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 27 λεπτά πριν, ziou είπε Ευχαριστω για την απαντηση nickol-us.Δεν βρηκα τoν χρονο να τελειωσω το build και ειπα τωρα που μπορω να επαναφερω το θεμα να ακουσω τις γνωμες σας για το παρακατω build που μου προτεινε ο nickol-us.Εκατσα και μελετησα το τι μου ειπε (δεν καταφερα να καταλαβω ποια εναλλακτικη εχω σε σκληρο που να συμφερει ) και ειπα να καταληξω σε : cpu: i511400f ή i511600kf (160€/230€) mbo: b560m aorus pro (125€) https://www.skroutz.gr/s/28167162/Gigabyte-B560M-Aorus-Pro-rev-1-0-Motherboard-Micro-ATX-με-Intel-1200-Socket.html ram:Patriot viper steel 16 gb 3600mghz (70€) https://www.skroutz.gr/s/25002193/Patriot-Viper-Steel-16GB-DDR4-RAM-με-2-Modules-2x8GB-και-Συχνότητα-3600MHz-για-Desktop-PVS416G360C8K.html ssd:Samsund 970 evo plus (60€) https://www.skroutz.gr/s/17274661/Samsung-970-Evo-Plus-SSD-500GB-M-2-NVMe-PCI-Express-3-0-MZ-V7S500BW.html κουτι:Be quiet pure base 500 ή 500DX (80€/100€) ολα αυτα θα συνδιαστουν με την nitro+ rx 580 8g και το τροφοδοτικο corsair 650w.(το τροφοδοτικο ειναι αγορασμενο πριν καποια χρονια αλλα ειναι αχρησιμοποιητο) τελικη τιμη 500€ με i511400 600€ με i5 11600 (cpu+ψυκτρα) δεκτη καθε αλλη προταση ή παρατηρηση. Καλες χιονομπαλες! Μια χαρα θα εισαι με 11400 του χρονου παιρνεις αλλο
ziou Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Θες να μου πεις οτι σε ενα χρονο δυο αν κανω και μια μελλοντικη αναβαθμιση σε gpu θα εχω προβλημα στο να παιζω games?Η χρηση του pc θα ειναι κατα κυριο λογο για παιχνιδια.
nickol-us Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Σε σημερινές τιμές αντί του 11600k με την b560 μπορείς άνετα να φτάσεις τον νέο 12400f με b660 (η μητρική είναι ενδεικτική και εντός budget, όσο περναέι ο καιρός θα φτιάχνουν οι διαθεσιμότητες και τιμές ελπίζω). Πολύ πιο δυνατή γενιά, πολύ καλός επεξεργαστής(ίσως πιο δυνατός από τον 11600k). Οι μνήμες είναι οκ και οικονομικές, στα ίδια χρήματα οι ίδιες με c17 είναι προτιμότερες https://www.skroutz.gr/s/19830427/Patriot-Viper-Steel-16GB-DDR4-RAM-με-2-Modules-2x8GB-και-Συχνότητα-3600MHz-για-Desktop-PVS416G360C7K.html Κουτί: το 500dx αξίζει το απλό δεν έχει το ίδιο καλό airflow. Το κουτί είναι επένδυση ωστόσο δίνεις πολλά αναλογικά με το υπόλοιπο budget. Καλύτερα να τα έδινες σε brand new τροφοδοτικό και να έχεις το hardware σου "ασφαλισμένο", γνώμη μου φυσικά. 1
vins Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Ας με διορθώσουν τα παιδιά, αλλά νομίζω με την οθόνη που έχεις, θα τρως κόφτες από την καρτα για αρχή. Και καθως το 2022 ειναι μεταβατική χρονια στις πλατφόρμες, στη θέση σου θα έψαχνα να βρω κανα σετακι μεταχειρισμενο πολύ πιο οικονομικά από τα 500€, ώστε να κάνεις τώρα τη δουλειά σου και να πας μετά σε καλή αναβάθμιση στις νέες πλατφόρμες εφόσον το θέλεις και μπορείς. Κουτι το 500dx χωρίς αμφιβολία, είναι κουταρος, το έχω και το δουλεύω με πολύ ακριβό hardware και είναι ήσυχο, δροσερό και όμορφο. 1
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, ziou είπε Η χρηση του pc θα ειναι κατα κυριο λογο για παιχνιδια. To τροφοδοτικό σου δεν κάνει κάνει για χρήση gaming με αυτή την κάρτα, σε αυτή την οθόνη. Σου το έχει θίξει ήδη o @nickol-us, εγώ σου το ξεκαθαρίζω. 'Εχεις ένα λειτουργικό τροφοδοτικό που μπορείς να το καρατήσεις είτε σαν αναπληρωματικό, είτε να το μεταπωλήσεις και το μόνο που θα καταφέρεις με την αναβάθμιση είναι να το φθείρεις γρηγορότερα, να ανοίξεις τους επόμενους μήνες θέμα "δεν έχω σήμα στην οθόνη" και αφού μας ταλαιπωρήσεις να το πας σκουπίδια γιατί είναι φτηνό και δε θα σε συμφέρει η επισκευή του. Για τους ίδιους λόγους (χρήση gaming με αυτή την κάρτα, σε αυτή την οθόνη), θα χρειαστείς μία aftermarket ψύκτρα σε κάθε περίπτωση. Ποια ακριβώς εξαρτάται από τον επεξεργαστή που θα βάλεις. Γενικά το build που προτείνεις, και θέματα έχει, και εκεί που δεν έχει θέματα δε βγάζει νόημα. Φοβερά ήσυχο, αλλά με μέτρια ψύξη κουτί + stock ψύκτρα δε βγάζει κανένα νόημα. Και χάλια θερμοκρασίες θα έχεις και η stock ψύκτρα θα χαλάει τον τόπο ακυρώνοντας το πλεονέκτημα του κουτιού. Κατ' εμέ πρέπει να τα συμπεριλάβεις οπωσδήποτε στο budget και να κόψεις από αλλού (από ssd και επεξεργαστή). 2
triplex1 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, ziou είπε Θες να μου πεις οτι σε ενα χρονο δυο αν κανω και μια μελλοντικη αναβαθμιση σε gpu θα εχω προβλημα στο να παιζω games?Η χρηση του pc θα ειναι κατα κυριο λογο για παιχνιδια. Θελω να σε πω κατι οπως σε ειπε πιο πριν ο vins
nickol-us Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Όλα είναι καθαρά θέμα προοπτικής. Αυτό που λέει ο vins έχει point, ωστόσο αγορά υπολογιστή κάθε έτος δεν κολλάει, τουλάχιστον όχι στο δικό μου σκεπτικό. Σίγουρα με αυτή την κάρτα 2k (ειδικά με ψηλά fps) δε θα δεις. Ωστόσο η εναλλακτική ποιά είναι; Να πας στον 10400 με μια πολύ οικονομική μητρική και να γλιτώσεις πόσα χρήματα; Εκτός αν μιλάμε για κάποιο αρκετά οικονομικό μεταχειρισμένο οπότε αλλάζει όλη η βάση της συζήτησης Ακόμη και ο 10400, σε 2k θα ρίχνει ελάχιστο μπουκάλι. Ο 12400 θεωρώ οτι θα αντέξει πολύ πολύ άνετα. Το πρόβλημα εδώ είναι οι gpu πλέον και όχι οι cpu. Αλήθεια, δεν υπάρχει παλιό σύστημα που υποστηρίζε την 580; 1
ziou Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 28 λεπτά πριν, nickol-us είπε Σε σημερινές τιμές αντί του 11600k με την b560 μπορείς άνετα να φτάσεις τον νέο 12400f με b660 (η μητρική είναι ενδεικτική και εντός budget, όσο περναέι ο καιρός θα φτιάχνουν οι διαθεσιμότητες και τιμές ελπίζω). Πολύ πιο δυνατή γενιά, πολύ καλός επεξεργαστής(ίσως πιο δυνατός από τον 11600k). Οι μνήμες είναι οκ και οικονομικές, στα ίδια χρήματα οι ίδιες με c17 είναι προτιμότερες https://www.skroutz.gr/s/19830427/Patriot-Viper-Steel-16GB-DDR4-RAM-με-2-Modules-2x8GB-και-Συχνότητα-3600MHz-για-Desktop-PVS416G360C7K.html Κουτί: το 500dx αξίζει το απλό δεν έχει το ίδιο καλό airflow. Το κουτί είναι επένδυση ωστόσο δίνεις πολλά αναλογικά με το υπόλοιπο budget. Καλύτερα να τα έδινες σε brand new τροφοδοτικό και να έχεις το hardware σου "ασφαλισμένο", γνώμη μου φυσικά. Ευχαριστω για τις πληροφοριες σου.Δεν ειχα σκεφτει για 12γενιας πιστευα οτι θα μου εβγαιναν πολυ πιο ακριβα.Συμφωνω παντως στο να παω σε 12400.Για το κουτι θα το ξανασκεφτω και θα αποφασισω.Οσο αφορα το τροφοδοτικο το εμπεδωσα δεν μου κανει για την χρηση που θελω. 25 λεπτά πριν, vins είπε Ας με διορθώσουν τα παιδιά, αλλά νομίζω με την οθόνη που έχεις, θα τρως κόφτες από την καρτα για αρχή. Και καθως το 2022 ειναι μεταβατική χρονια στις πλατφόρμες, στη θέση σου θα έψαχνα να βρω κανα σετακι μεταχειρισμενο πολύ πιο οικονομικά από τα 500€, ώστε να κάνεις τώρα τη δουλειά σου και να πας μετά σε καλή αναβάθμιση στις νέες πλατφόρμες εφόσον το θέλεις και μπορείς. Κουτι το 500dx χωρίς αμφιβολία, είναι κουταρος, το έχω και το δουλεύω με πολύ ακριβό hardware και είναι ήσυχο, δροσερό και όμορφο. Δεν το γνωριζα οτι θα εχω θεμα με την οθονη και την καρτα.Για μεταχειρισμενο επειδη δεν ξερω και πολλα απο PC θα ηθελα να το αποφυγω.καταλαβαινω αυτο που λες αλλα απο την αλλη δεν εχω την υπομονη να περιμενω κανα χρονο 30 λεπτά πριν, PC_Science_Lefkada είπε To τροφοδοτικό σου δεν κάνει κάνει για χρήση gaming με αυτή την κάρτα, σε αυτή την οθόνη. Σου το έχει θίξει ήδη o @nickol-us, εγώ σου το ξεκαθαρίζω. 'Εχεις ένα λειτουργικό τροφοδοτικό που μπορείς να το καρατήσεις είτε σαν αναπληρωματικό, είτε να το μεταπωλήσεις και το μόνο που θα καταφέρεις με την αναβάθμιση είναι να το φθείρεις γρηγορότερα, να ανοίξεις τους επόμενους μήνες θέμα "δεν έχω σήμα στην οθόνη" και αφού μας ταλαιπωρήσεις να το πας σκουπίδια γιατί είναι φτηνό και δε θα σε συμφέρει η επισκευή του. Για τους ίδιους λόγους (χρήση gaming με αυτή την κάρτα, σε αυτή την οθόνη), θα χρειαστείς μία aftermarket ψύκτρα σε κάθε περίπτωση. Ποια ακριβώς εξαρτάται από τον επεξεργαστή που θα βάλεις. Γενικά το build που προτείνεις, και θέματα έχει, και εκεί που δεν έχει θέματα δε βγάζει νόημα. Φοβερά ήσυχο, αλλά με μέτρια ψύξη κουτί + stock ψύκτρα δε βγάζει κανένα νόημα. Και χάλια θερμοκρασίες θα έχεις και η stock ψύκτρα θα χαλάει τον τόπο ακυρώνοντας το πλεονέκτημα του κουτιού. Κατ' εμέ πρέπει να τα συμπεριλάβεις οπωσδήποτε στο budget και να κόψεις από αλλού (από ssd και επεξεργαστή). Θα κοιταξω να συμπεριλαβω και ενα καινουργιο τροφοδοτικο + ψυκτρα.το budget μπορει να ξεφυγει λιγο παραπανω αλλα προσπαθω να τα ζυγισω να δω ποια αναβαθμιση αξιζει με βαση τα οικονομικα μου. 25 λεπτά πριν, nickol-us είπε Όλα είναι καθαρά θέμα προοπτικής. Αυτό που λέει ο vins έχει point, ωστόσο αγορά υπολογιστή κάθε έτος δεν κολλάει, τουλάχιστον όχι στο δικό μου σκεπτικό. Σίγουρα με αυτή την κάρτα 2k (ειδικά με ψηλά fps) δε θα δεις. Ωστόσο η εναλλακτική ποιά είναι; Να πας στον 10400 με μια πολύ οικονομική μητρική και να γλιτώσεις πόσα χρήματα; Εκτός αν μιλάμε για κάποιο αρκετά οικονομικό μεταχειρισμένο οπότε αλλάζει όλη η βάση της συζήτησης Ακόμη και ο 10400, σε 2k θα ρίχνει ελάχιστο μπουκάλι. Ο 12400 θεωρώ οτι θα αντέξει πολύ πολύ άνετα. Το πρόβλημα εδώ είναι οι gpu πλέον και όχι οι cpu. Αλήθεια, δεν υπάρχει παλιό σύστημα που υποστηρίζε την 580; Η προοπτικη μου ειναι να παρω οτι πιο VFM αυτη την περιοδο, και μελλοντικα να προβω και σε αναβαθμιση gpu. Και εγω ειχα ξεκινησει στο μυαλο μου build με 10400 αλλα επειδη δεν υπαρχει παλιο συστημα που μπορω να χρησιμοποιησω καποια parts προτιμω να βαλω 100€ παραπανω και να παω σε κατι πιο δυνατο απο 10400.
nickol-us Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Στα 500 βγάζεις άνετα build 12ης γενιάς. Εφόσον δεν κοιτάς την επιλογή του μεταχειρισμένου υπάρχουν προτάσεις εντός ή έστω πολύ κοντά στο budget. Είπα όλα θέμα προοπτικής. Και καλό κουτί και καλή μητρική και καλό nvme και καλό τροφοδοτικό και 500 φυσικά δεν θα βγει. Επιλέγεις πως θα κινηθείς και αποφασίζεις ανάλογα 2
ziou Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 21 λεπτά πριν, nickol-us είπε Στα 500 βγάζεις άνετα build 12ης γενιάς. Εφόσον δεν κοιτάς την επιλογή του μεταχειρισμένου υπάρχουν προτάσεις εντός ή έστω πολύ κοντά στο budget. Είπα όλα θέμα προοπτικής. Και καλό κουτί και καλή μητρική και καλό nvme και καλό τροφοδοτικό και 500 φυσικά δεν θα βγει. Επιλέγεις πως θα κινηθείς και αποφασίζεις ανάλογα Θα μπορουσατε να μου προτεινετε ενα build με 12ης γενιας (μητρικη,ram,σκληρο,τροφοδοτικο,ψυξη,κουτι)με 500-650€ Θα με βοηθουσε πολυ.Ευχαριστω!
Apollonian Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 41 λεπτά πριν, ziou είπε Θα μπορουσατε να μου προτεινετε ενα build με 12ης γενιας (μητρικη,ram,σκληρο,τροφοδοτικο,ψυξη,κουτι)με 500-650€ Θα με βοηθουσε πολυ.Ευχαριστω! Μητρική RAM Σκληρός Τροφοδοτικό Ψύκτρα Κουτί Μάζεψε χρήματα και για έναν 12400 και είσαι ζάχαρη. 👌
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα