gate_7 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα σας και καλή χρονιά! Πιο είναι κατά την γνώμη σας το καλύτερο mp3 player που κυκλοφορεί; Θέλω να έχει ραδιόφωνο, υποδοχή για κάρτα μνήμης και bluetooth Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!
Apollonian Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Γενικότερα τα νέας γενιάς mp3 στην πλειοψηφία τους είναι αρκετά κακοφτιαγμένα και συνεπώς αναξιόπιστα. Μπορώ να σου προτείνω ένα mp3 που παρεκκλίνει λίγο από τα υπόλοιπα προβήματικά της αγοράς, αλλά μην περιμένεις κάτι πολύ καλό στην μέγιστη ένταση του ήχου. Sandisk Clip Sport Plus. 😉
gate_7 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Όμως αυτό που μου πρότεινες δεν το βρίσκω διαθέσιμο. Βρήκα ένα άλλο παρόμοιο Crypto MP1800BT Plus
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 48 λεπτά πριν, gate_7 είπε Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Όμως αυτό που μου πρότεινες δεν το βρίσκω διαθέσιμο. Βρήκα ένα άλλο παρόμοιο Crypto MP1800BT Plus Πριν κάποια χρόνια είχα πάρει Crypto και δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένη. Αναξιόπιστο. Το ίδιο βλέπω να ισχύει στις κριτικές τού skroutz και γι' αυτό που έβαλες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα