marsele Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Καλημέρα, είμαι κάτοχος του mi 8 lite 4/64 και είμαι σε γενικές γραμμές αρκετά ευχαριστημένος. Θέλω να αγοράσω όμως καινούρια συσκευή μιας και αυτό θα το δώσει στην σύζυγο! Έχω σκεφτεί τις παρακάτω επιλογές: 1)Poco x3 pro 2)Poco F3 5G (6GB/128GB) 3) Mi 11 Lite NE 5G (6GB/128GB) Ανάμεσα από τα 3 κλίνω πιο πολύ στο poco F3. Το budget που διαθέτω είναι περίπου 300 ευρώ το ανώτερο. Το ιδανικότερο θα ήταν 250 αλλά θα πρέπει να κάνω κάποιες υποχωρήσεις και να καταλήξω στο poco x3 pro. Θα ήθελα να με βοηθήσετε σχετικά με την επιλογή και φυσικά εάν υπάρχουν κι άλλες προτάσεις θα με ενδιέφερε!
GATE123 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Εγώ δεν θα έβλεπα καν τα poco. Άλλαξε λίγο πλευρά και δες κανένα Realme. Το Mi 11 lite εντάξει καλό. Για δες αυτό https://greentechno.gr/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=3109&ref=bestprice.gr Με διετή εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας και service στο Ελληνικό. Στα 250 περίπου δες αυτό https://fair.gr/realme-8-4g-128gb-8gb-ram-dual-sim-punk-black-eu 1
SeNNinhA Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, GATE123 είπε Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Εγώ δεν θα έβλεπα καν τα poco. Άλλαξε λίγο πλευρά και δες κανένα Realme. Το Mi 11 lite εντάξει καλό. Για δες αυτό https://greentechno.gr/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=3109&ref=bestprice.gr Με διετή εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας και service στο Ελληνικό. Στα 250 περίπου δες αυτό https://fair.gr/realme-8-4g-128gb-8gb-ram-dual-sim-punk-black-eu Θα συμφωνήσω με τα παραπάνω. Τα Poco είναι θέμα τύχης τι θα σου κάτσει. Καλό, απροβλημάτιστο τηλέφωνο με πολύ καλά Specs και τιμή ή κάθε είδους προβλήματα που θα σε κάνουν να μετανιώνεις για την επιλογή? Προσωπικα και δίπλα στο σπίτι μου να ήταν η αντιπροσωπεία και να ήταν και η καλύτερη του κόσμου δεν θα ήθελα να μπλέκω με πήγαινε έλα το τηλέφωνο κάθε λίγο για αλλαγη/επισκευή. Επίσης εάν θέλεις κάπως πιο φθηνό δες από Amazon.de Realme GT Master Edition 6/128Gb (όχι 8/256 gb όπως το παραπάνω) Snapdragon 778G 5G 120Hz AMOLED 65W ταχυφορτιστής Αξιόλογη κάμερα (όχι κάποια φοβερή όμως) 259€ + 8€ μεταφορικά το οποίο όμως κάνοντας επαγγελματικό το λογαριασμό σου το παραγγέλνεις χωρίς ΦΠΑ στα 218€ (αλλιώς από Ελλάδα όπως προτάθηκε παραπάνω) https://www.amazon.de/dp/B099RK6T8W/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_1NKGJS0NKFN4495CX3DA?psc=1 Ή αλήθεια είναι ότι θα έδινα τα +40€ για το 8/256gb. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2022 από SeNNinhA
marsele Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Η αλήθεια είναι ότι έχω διαβάσει αρκετά καλές κριτικές για τα realme και ειδικά για το GT Master Edition το οποίο το έχει και το e-shop.gr στα 269 ευρώ την έκδοση 6/128. Το user interface που έχει σε android είναι κάποιο συγκεκριμένο όπως πχ το miui στα Xiaomi;;; Για αγορά από Amazon και επαγγελματικό λογαριασμό τι χρειάζεται;;
SeNNinhA Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, marsele είπε Η αλήθεια είναι ότι έχω διαβάσει αρκετά καλές κριτικές για τα realme και ειδικά για το GT Master Edition το οποίο το έχει και το e-shop.gr στα 269 ευρώ την έκδοση 6/128. Το user interface που έχει σε android είναι κάποιο συγκεκριμένο όπως πχ το miui στα Xiaomi;;; Για αγορά από Amazon και επαγγελματικό λογαριασμό τι χρειάζεται;; Δεν το έχω χρησιμοποιήσει αλλά ήμουν πολύ κοντά στην αγορά του. Εχουν δικό τους UI. Δεν ειναι καθαρό Android αλλά είναι αρκετά ελαφρύ και πολυ κοντά στο καθαρό. Έτσι λένε τουλάχιστον. Τα Xiaomi τα συμπαθούσα και είχα αλλα με τα νεα UI δεν μου αρέσουν. Είναι και οι διαφημίσεις... Στο Amazon το μόνο που χρειάζεσαι για να κάνεις τον λογαριασμό σου επαγγελματικό είναι το ΑΦΜ σου και να συμπληρώσεις την φόρμα. Μπορεις να ανοίξεις και καινούργιο με νέο email. Εμενα έκανε 1 ημερα να εγκριθεί. Δεν θυμάμαι να μου ζήτησαν κάτι άλλο. Αλλά γενικά είναι εύκολο. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2022 από SeNNinhA
marsele Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Αν καταλήξω στο realme GT Master Edition 6/128 να το αγοράσω από κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα;;; Ρωτάω κυρίως για την εγγύηση;; Σκέφτομαι να αγοράσω από e-shop.gr μιας και μου έχει έρθει e-mail με προσφορά στα 269 ευρώ
GATE123 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 12 λεπτά πριν, marsele είπε Αν καταλήξω στο realme GT Master Edition 6/128 να το αγοράσω από κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα;;; Ρωτάω κυρίως για την εγγύηση;; Σκέφτομαι να αγοράσω από e-shop.gr μιας και μου έχει έρθει e-mail με προσφορά στα 269 ευρώ Από όπου και να το αγοράσεις έχεις διετή εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας. Δεν είναι σαν τα Xiaomi που πρέπει να τα πάρεις από επίσημο διανομέα για να έχεις διετή εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας
SeNNinhA Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, marsele είπε Αν καταλήξω στο realme GT Master Edition 6/128 να το αγοράσω από κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα;;; Ρωτάω κυρίως για την εγγύηση;; Σκέφτομαι να αγοράσω από e-shop.gr μιας και μου έχει έρθει e-mail με προσφορά στα 269 ευρώ Απο το e-Shop.gr προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εξυπηρέτηση τους. Ούτως ή άλλως από όπου και αν αγοράσεις θα καλύπτεται από την εγγύηση της αντιπροσωπείας. Θα έλεγα να σκεφτείς εάν μπορείς να δώσεις τα +40€ για το 8/256gb εάν δεν αλλάζεις κινητό συχνά και εχεις σκοπό να το κρατήσεις αρκετά χρόνια. Από την άλλη σαφέστατα το 6/128 μια χαρά είναι. Προσωπικα εάν δεν βαριεσαι να κάνεις τον λογαριασμό σου Amazon business δεν βλέπω γιατι να μην το πάρεις από εκεί στα 218+8=226€ (6/128) ή στα 280+8=288€ (8/256) εξοικονομοντας κάποια χρήματα και έχοντας επιπλέον την εγγύηση του Amazon εάν η τοπική αντιπροσωπεία δεν σε εξυπηρετήσει σωστά. Ναι. Η αλήθεια είναι ότι για προϊόντα τεχνολογιας προτιμώ προσωπικά το Amazon απλά διότι εμπιστεύομαι περισσότερο την εγγύηση τους από τις τοπικές αντιπροσωπείες οι οποίες αν και σήμερα μπορεί να είναι καλές κάποιες του χρόνου μπορεί να μην είναι ή και να έχουν αλλάξει και γενικά υπάρχει μια τάση σε αυτές να ρίχνουν εάν μπορούν το βάρος της βλάβης στον πελάτη. Άσε που για εμένα που δεν είμαι Αθήνα ο χρόνος και η ταλαιπωρία δεν είναι μικρότερη από ότι με το Amazon. Προσωπική επιλογή φυσικά για να μην παρεξηγουμαι. Για τον ίδιο λόγο όταν μπορώ επιλέγω και e-Shop.gr μιας και έχει e-Shop point στην πολη. 1
dtk-386 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Realme GT Master edition 8/256. Μόνο μείον διαβάζω η αυτονομία του.
kp1 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 37 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Realme GT Master edition 8/256. Μόνο μείον διαβάζω η αυτονομία του. και η κάμερα του επίσης είναι ένα μείον στα λεφτά του γιατί δεν έχει ΟΙS και οι φωτό του είναι πιο κάτω και realme 7 pro που είναι περσινή ναυαρχίδα 1
Symbad Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Στις 4/1/2022 στις 10:00 ΜΜ, SeNNinhA είπε Δεν το έχω χρησιμοποιήσει αλλά ήμουν πολύ κοντά στην αγορά του. Εχουν δικό τους UI. Δεν ειναι καθαρό Android αλλά είναι αρκετά ελαφρύ και πολυ κοντά στο καθαρό. Έτσι λένε τουλάχιστον. Τα Xiaomi τα συμπαθούσα και είχα αλλα με τα νεα UI δεν μου αρέσουν. Είναι και οι διαφημίσεις... Στο Amazon το μόνο που χρειάζεσαι για να κάνεις τον λογαριασμό σου επαγγελματικό είναι το ΑΦΜ σου και να συμπληρώσεις την φόρμα. Μπορεις να ανοίξεις και καινούργιο με νέο email. Εμενα έκανε 1 ημερα να εγκριθεί. Δεν θυμάμαι να μου ζήτησαν κάτι άλλο. Αλλά γενικά είναι εύκολο. Συγνώμη για το εκτός θέματος, αλλά μου δημιούργησες την εξής απορία: μπορείς να δημιουργήσεις επαγγελματικό λογαριασμό και να έχεις απαλλαγή ΦΠΑ, ακόμα κι αν το ΑΦΜ σου δεν είναι επαγγελματικό;
SeNNinhA Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 24 λεπτά πριν, Symbad είπε Συγνώμη για το εκτός θέματος, αλλά μου δημιούργησες την εξής απορία: μπορείς να δημιουργήσεις επαγγελματικό λογαριασμό και να έχεις απαλλαγή ΦΠΑ, ακόμα κι αν το ΑΦΜ σου δεν είναι επαγγελματικό; Δεν το γνωρίζω. Αλλα μπορείς να δοκιμάσεις. Το χειρότερο που θα πάθεις είναι να ξοδέψεις λίγο χρόνο και να περιμένεις 1 ημέρα να σου απαντήσουν. Το πολύ πολύ να σε απορριψουν.
GATE123 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, kp1 είπε και η κάμερα του επίσης είναι ένα μείον στα λεφτά του γιατί δεν έχει ΟΙS και οι φωτό του είναι πιο κάτω και realme 7 pro που είναι περσινή ναυαρχίδα Το ότι δεν έχει OIS δεν σημαίνει ότι δεν εχει και καλή κάμερα. Το OIS απλός βοηθάει στην σταθεροποίηση. Όσο για το gt φωτογραφικά είναι στα επίπεδα του 7 pro. 10 ώρες πριν, dtk-386 είπε Realme GT Master edition 8/256. Μόνο μείον διαβάζω η αυτονομία του. Super AMOLED και 120 Hz εεε λογικό είναι. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2022 από GATE123 1
Nik1239 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 11 ώρες πριν, marsele είπε Αν καταλήξω στο realme GT Master Edition 6/128 να το αγοράσω από κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα;;; Ρωτάω κυρίως για την εγγύηση;; Σκέφτομαι να αγοράσω από e-shop.gr μιας και μου έχει έρθει e-mail με προσφορά στα 269 ευρώ Για στείλε λινκ γιατί εμένα μου το βγάζει 299
power_1 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 10 ώρες πριν, GATE123 είπε Το ότι δεν έχει OIS δεν σημαίνει ότι δεν εχει και καλή κάμερα. Το OIS απλός βοηθάει στην σταθεροποίηση. Όσο για το gt φωτογραφικά είναι στα επίπεδα του 7 pro. Super AMOLED και 120 Hz εεε λογικό είναι. Εδω μια κριτικη για την καμερα απο το gsmarena . https://www.gsmarena.com/realme_gt_master-review-2307p5.php Κι εδω τα θετικα κι αρνητικα του κινητου https://www.gsmarena.com/realme_gt_master-review-2307p6.php Τα συμπερασματα δικα σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα