johnyb98 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα. Προσπαθώ να καταλάβω τη διαφορά ανάμεσα στον server που δηλώνεται στο MX record και στον server (incoming/outgoing) στα settings ενός mail account. Έχω πχ domain στην namecheap και στην hostinger το mail hosting. Δηλώνω στην namecheap, στα MX records, τους δύο MX servers τής hostinger. Α. Αυτούς τους δύο servers δεν πρέπει να δηλώσω καί στα account settings; Ξέρω πως η απάντηση είναι όχι, αλλά δεν μπορώ να το καταλάβω. Γιατί όχι αυτοί; Β. Επίσης, η hostinger, και οι servers στα hostinger MX records, δεν πρέπει να διαχειρίζονται και τα outgoing messages; Λένε πως τα MX records διαχειρίζονται μόνο τα incoming. Τότε, ποιός κάνει διαχείριση των outgoing, και πώς; Κάποιο παράδειγμα με addresses θα βοηθούσε εξαιρετικά. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 δεν μπορω να στο εξηγησω ολο αλλα θα εξηγησω ενα κομματι που ελπιζω να βοηθησει. εχεις ενα email [email protected] . η cosmote εχει για Pop3 pop.otenet.gr και για smtp mailgate.otenet.gr. τα ονοματα τυχαια. αν ομως δεν εχω συνδεση cosmote και εχω συνδεση forthnet ως smtp δεν μπορω να χρησιμοποιησω τον mailgate.otenet.gr γιατι θα παρω relay denied. θα πρεπει να χρησιμοποιησω τον mailgate.forthnet.gr. τωρα εσενα αυτος που σου δινει το email αν δινει δικο του smtp και τι κανει θα σε γελασω. μεχρι εκει φτανουν οι γνωσεις μου δυστυχως.
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 μακαρι να ξερα κατι παραπανω αλλα μεχρι εκει ειναι οι γνωσεις μου σε αυτο 36 minutes ago, johnyb98 said: Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα