BarcodeCrew Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, sphinxgr είπε 3 led επώνυμες να πάρει απο το μαγαζί της γειτονιάς, εύκολα φτάνουν τα 25€. Μην περιμένετε να είναι υποχρεωμένος ο διαχειριστής να κανει ερευνα αγοράς και να αγοράζει στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς για να γλιτώσει το κάθε διαμέρισμα 0,3€. Εισαι λαθος ,οταν καποιος εχει λαβει να γινει διαχειριστης ,πρεπει να ψαχνει την αγορα και οχι επειδη βαριεται και ας παει στο πιο κοντινο μαγαζι να μου αγορασει μια λαμπα και ας κανει και 5€,αφου σου λεει οι βλακες ,οι ιδιοκτητες θα πληρωσουν και ας εχει αγορασει 10 led λαμπες για 50€ Ναι σιγουρα ,εχει αγορασει philips smart λαμπες Στις αγοραζω σαν διαχειριστης με 1€ και λεω οτι η μια κανει 5€ και αν με ρωτησεις που ειναι η αποδειξη και θα σου πω με αποδειξη τις πουλαει 6€ .... Γιατι ,αυτες που τις πουλανε ~1€ τι εχουν?Εγω που εχω φτηνες led ,ιδια δουλεια μου κανουν με αυτες με 10-20€ Φανταζομαι εσυ αν ησουνα διαχειριστης ,θα εκανες οτι ηθελες,χωρις να ρωτησεις τους ιδιοκτητες...... Εγω ξερω τι εχει γινει,η εταιρεια κοινοχρηστων εχει στειλει ηλεκτρολογο ,για να μου ξεβυδωσει μια λαμπα ,λες και ολοι εμεις εδω ειμαστε αναπηροι πολεμου και δεν ξερουμε να ξεβιδωσουμε μια λαμπα σε 1 μετρο υψος.... 1
Basilhs23___ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, BarcodeCrew είπε Εισαι λαθος ,οταν καποιος εχει λαβει να γινει διαχειριστης ,πρεπει να ψαχνει την αγορα και οχι επειδη βαριεται και ας παει στο πιο κοντινο μαγαζι να μου αγορασει μια λαμπα και ας κανει και 5€,αφου σου λεει οι βλακες ,οι ιδιοκτητες θα πληρωσουν και ας εχει αγορασει 10 led λαμπες για 50€ Ναι σιγουρα ,εχει αγορασει philips smart λαμπες Στις αγοραζω σαν διαχειριστης με 1€ και λεω οτι η μια κανει 5€ και αν με ρωτησεις που ειναι η αποδειξη και θα σου πω με αποδειξη τις πουλαει 6€ .... Γιατι ,αυτες που τις πουλανε ~1€ τι εχουν?Εγω που εχω φτηνες led ,ιδια δουλεια μου κανουν με αυτες με 10-20€ Φανταζομαι εσυ αν ησουνα διαχειριστης ,θα εκανες οτι ηθελες,χωρις να ρωτησεις τους ιδιοκτητες...... Εγω ξερω τι εχει γινει,η εταιρεια κοινοχρηστων εχει στειλει ηλεκτρολογο ,για να μου ξεβυδωσει μια λαμπα ,λες και ολοι εμεις εδω ειμαστε αναπηροι πολεμου και δεν ξερουμε να ξεβιδωσουμε μια λαμπα σε 1 μετρο υψος.... Τότε γίνε εσύ διαχειριστής να πηγαίνεις από μαγαζί σε μαγαζί για λάμπες. Δεν κάθεται κανένας διαχειριστής να ψάχνει για τέτοια κόστη για να γλιτώσεις 1-2 ευρώ ανά διαμέρισμα, του φτάνει η ταλαιπωρία και το πελαγωμα για αλλα θέματα πχ απλήρωτα κοινόχρηστα. Από ένα κόστος και επάνω και για σοβαρότερα πράγματα ζητάνε προσφορές, ενώ για αλλες εργασίες απαιτείται η έγκριση της ΓΣ. Για τα αναλώσιμα όμως και τέτοια μικροπραγματα όχι.
sphinxgr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, BarcodeCrew είπε Εισαι λαθος ,οταν καποιος εχει λαβει να γινει διαχειριστης ,πρεπει να ψαχνει την αγορα και οχι επειδη βαριεται και ας παει στο πιο κοντινο μαγαζι να μου αγορασει μια λαμπα και ας κανει και 5€,αφου σου λεει οι βλακες ,οι ιδιοκτητες θα πληρωσουν και ας εχει αγορασει 10 led λαμπες για 50€ Ναι σιγουρα ,εχει αγορασει philips smart λαμπες Στις αγοραζω σαν διαχειριστης με 1€ και λεω οτι η μια κανει 5€ και αν με ρωτησεις που ειναι η αποδειξη και θα σου πω με αποδειξη τις πουλαει 6€ .... Γιατι ,αυτες που τις πουλανε ~1€ τι εχουν?Εγω που εχω φτηνες led ,ιδια δουλεια μου κανουν με αυτες με 10-20€ Φανταζομαι εσυ αν ησουνα διαχειριστης ,θα εκανες οτι ηθελες,χωρις να ρωτησεις τους ιδιοκτητες...... Εγω ξερω τι εχει γινει,η εταιρεια κοινοχρηστων εχει στειλει ηλεκτρολογο ,για να μου ξεβυδωσει μια λαμπα ,λες και ολοι εμεις εδω ειμαστε αναπηροι πολεμου και δεν ξερουμε να ξεβιδωσουμε μια λαμπα σε 1 μετρο υψος.... Αν ο διαχειριστής πληρώνεται, να έχει και ο καθένας απαιτήσεις. Αν δεν πληρώνεται, να είστε και ευχαριστημένοι που υπάρχει. Αλλιώς να αναλάβει αυτός που θεωρεί ότι είναι πιο άξιος. Απαιτήσεις έχεις, μόνο όταν πληρώνεις κάποιον. Όχι στο τσάμπα να γίνετε όλοι πρίγκιπες. Αλλιώς υπάρχει και η εταιρεία κοινοχρήστων και θα πληρώνετε και 10€ το βιδωμα μιας βίδας. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2022 από sphinxgr 4
Nabuko Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Υποψιάζομαι ότι ο ts μένει σε κάποια 3όροφη οικογενειακή κατοικία στην επαρχία και του έχουν νοικιάσει το ένα διαμέρισμα. 1
ELTASSOS1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Το φως αυτο τραβαει ρευμα και καποιοι πρεπει να το πληρωσουν...
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Nabuko είπε Υποψιάζομαι ότι ο ts μένει σε κάποια 3όροφη οικογενειακή κατοικία στην επαρχία και του έχουν νοικιάσει το ένα διαμέρισμα. Είναι 4ώροφη και δεν είναι οικογενειακή ωστόσο δεν αποκλείεται όλη η διαχείρηση να ανήκει σε μία οικογένεια Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2022 από aizensama24
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα