Feigen Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Ψάχνω για ένα πρόγραμμα που θα μου κατεβάσει ολόκληρο ιατρικο site για offline χρήση απο τον υπολογιστή μου (website copier /ripper) Δοκίμασα με htttrack και κάποια ακόμη αλλα χωρίς αποτέλεσμα. (δεν κατεβάζουν τίποτα) Το συγκεκριμένο site υπ' οψιν οτι ειναι συνδρομητικο οπότε στο ριππερ προγραμμα θα πρέπει να μπορω να εισάγω τον κωδικο χρήστη
jim_p Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Αυτα που λεει το httrack εδω για το authentication τα δοκιμασες? http://httrack.kauler.com/help/Authentication
kinhthra Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 12 ώρες πριν, Feigen είπε Ψάχνω για ένα πρόγραμμα που θα μου κατεβάσει ολόκληρο ιατρικο site για offline χρήση απο τον υπολογιστή μου (website copier /ripper) Δοκίμασα με htttrack και κάποια ακόμη αλλα χωρίς αποτέλεσμα. (δεν κατεβάζουν τίποτα) Το συγκεκριμένο site υπ' οψιν οτι ειναι συνδρομητικο οπότε στο ριππερ προγραμμα θα πρέπει να μπορω να εισάγω τον κωδικο χρήστη Καλύτερο από htttrack δεν έχω βρει. Δοκιμάσε τι λέει ο jim_p
Feigen Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 ναι έχω βάλει και το authentication και δε δουλεύει. Μάλλον το μπλοκάρει κάποιο bot του ιατρικου site "up to date" απ' οτι βλέπω στο log file
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα