kesogdem Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Οταν ανοιγω το youtube σε παραθυρο in private ολα καλα. Συνδεομαι κανονικα με τον λογαριασμο μου Οταν ομως προσπαθω να ανοιξω το youtube σε κανονικο παραθυρο παιρνω το μηνυμα Προέκυψε σφάλμα κατά την προσπάθεια δημιουργίας λογαριασμού στο YouTube. Προσπαθήστε ξανά αργότερα.
kinhthra Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, kesogdem είπε Οταν ανοιγω το youtube σε παραθυρο in private ολα καλα. Συνδεομαι κανονικα με τον λογαριασμο μου Οταν ομως προσπαθω να ανοιξω το youtube σε κανονικο παραθυρο παιρνω το μηνυμα Προέκυψε σφάλμα κατά την προσπάθεια δημιουργίας λογαριασμού στο YouTube. Προσπαθήστε ξανά αργότερα. Δοκίμασε να διαγράφεις τα cache. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2022 από kinhthra
jim_p Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Και μετα δοκιμασε να απενεργοποιησεις ενα ενα τα προσθετα για τον browser σου μεχρι να βρεις ποιο εινια αυτο που παρεμβαινει στο youtube.
kesogdem Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, kinhthra είπε Δυστυχως δεν εγινε τιποτε Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2022 από kesogdem
kinhthra Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 7 ώρες πριν, kesogdem είπε Δοκίμασες από άλλο browser;
kesogdem Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 8 ώρες πριν, micos000 είπε Σίγουρα απενεργοποίησες όλα τα πρόσθετα; Ναι. Αλλα το προβλημα παραμενει. 21 ώρες πριν, jim_p είπε Και μετα δοκιμασε να απενεργοποιησεις ενα ενα τα προσθετα για τον browser σου μεχρι να βρεις ποιο εινια αυτο που παρεμβαινει στο youtube.
perelevas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Κάτι τέτοια θέματα μου έκανε εμένα το kaspersky.Το απεγκατέστησα, έβαλα eset και όλα καλά.
kinhthra Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 5 ώρες πριν, kesogdem είπε Ναι. Αλλα το προβλημα παραμενει. Δοκίμασες από άλλο browser;
Nabuko Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Κάνε logout και μετά login στον λογαριασμό σου Google. Κάνε και allow τα cookies απ' τις ρυθμίσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα