Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μπορώ να κάνω λύση του και ανανέωση στο taxisnet πριν την ολοκλήρωση του? Έχει κάποιο κόστος όλο αυτό? Επίσης κάτι ακόμη αν θέλω να σπάσω ένα συμβόλαιο νωρίτερα για να φύγω ας πούμε, τι επιπτώσεις έχω? μπορώ να το κάνω? Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2022 από aizensama24
SilentVoice Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, aizensama24 είπε Μπορώ να κάνω λύση του και ανανέωση στο taxisnet πριν την ολοκλήρωση του? Έχει κάποιο κόστος όλο αυτό? Επίσης κάτι ακόμη αν θέλω να σπάσω ένα συμβόλαιο νωρίτερα για να φύγω ας πούμε, τι επιπτώσεις έχω? μπορώ να το κάνω? Αν είναι στο ίδιο ΑΦΜ απλά κάνεις τροποποιητική. Δεν κάνεις λύση συμβολαίου. Κόστος αν το κάνεις μόνος σου όχι, αλλιώς ότι σου ζητήσει ο λογιστής σου. Μόνο ηλεκτρονικά γίνεται. Αν το σπάσεις το συμβόλαιο, θεωρητικά ο ιδιοκτήτης μπορεί να σου ζητήσει τα ενοίκια που θα έπαιρνε για τους επόμενους μήνες. Στην πράξη δεν το κάνουν όλοι.
Joshua21 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 6 ώρες πριν, aizensama24 είπε Μπορώ να κάνω λύση του και ανανέωση στο taxisnet πριν την ολοκλήρωση του? Έχει κάποιο κόστος όλο αυτό? Επίσης κάτι ακόμη αν θέλω να σπάσω ένα συμβόλαιο νωρίτερα για να φύγω ας πούμε, τι επιπτώσεις έχω? μπορώ να το κάνω? Καταρχήν τις δηλώσεις μίσθωσης, λύσης, ανανέωσης κτλ στο taxis δεν τις κάνει ο ενοικιαστής, τις κάνει ο ιδιοκτήτης. Ο ενοικιαστής μόνο αποδοχή ή απόρριψη μπορεί να κάνει, για αυτό όπως καταλαβαίνεις τίποτα δεν γίνεται αν δεν συμφωνούν και οι δύο πλευρές. Επίσης λύση και ανανέωση είναι έννοιες ασύμβατες, δεν είναι δυνατόν να ανανεωθεί κάτι που δεν υπάρχει, αν γίνει λύση τότε μόνο νέα μίσθωση μπορεί να γίνει. Όσο για κόστος υπάρχει μόνο αν η δήλωση είναι εκπρόθεσμη, και σε τέτοια περίπτωση αφορά τον ιδιοκτήτη μια και αυτός την κάνει. Αν "σπάσεις" το συμβόλαιο νωρίτερα τότε ο ιδιοκτήτης έχει το δικαίωμα να σε κυνηγήσει δικαστικά ζητώντας σου τα ενοίκια μέχρι το τέλος του συμβολαίου.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Ισχύει ότι δε μπορείς να ορίσεις ότι διάστημα εσύ θες αλλά δουλεύει με ακέραιους (με βάση τα χρόνια)? Δε μπορώ δηλαδή να το κάνω 1 χρόνο και 2 μήνες ή κάτι τέτοιο αλλά μόνο ένα χρόνο δύο χρόνια κτλ....πόσο χαζό είναι αυτό?
Joshua21 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, aizensama24 είπε Ισχύει ότι δε μπορείς να ορίσεις ότι διάστημα εσύ θες αλλά δουλεύει με ακέραιους (με βάση τα χρόνια)? Δε μπορώ δηλαδή να το κάνω 1 χρόνο και 2 μήνες ή κάτι τέτοιο αλλά μόνο ένα χρόνο δύο χρόνια κτλ....πόσο χαζό είναι αυτό? Όχι δεν ισχύει, δεν υπάρχει κανένας τέτοιος περιορισμός στις ημερομηνίες έναρξης και λήξης, μπορεί πχ να ξεκινάει 21/01/2022 και να τελειώνει 09/03/2023 δλδ ένα έτος δύο μήνες και 19 ημέρες. Όντως χαζό αυτό που σκέφτηκες.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Όντως χαζό αυτό που σκέφτηκες. Δε το σκέφτηκα, η ιδιοκτήτρια μου το είπε αλλά μου το είπε για το ηλεκτρονικό συμβόλαιο στο taxis, δεν της δίνει την επιλογή να βάλει ότι ημερομηνίες θέλει. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2022 από aizensama24
Joshua21 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, aizensama24 είπε Δε το σκέφτηκα, η ιδιοκτήτρια μου το είπε αλλά μου το είπε για το ηλεκτρονικό συμβόλαιο στο taxis, δεν της δίνει την επιλογή να βάλει ότι ημερομηνίες θέλει. Έτσι όπως το είχες γράψει ήταν σαν να το είχες σκεφτεί εσύ, τεσπα διορθώνω, όντως χαζό αυτό που είχες γράψει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα