profanes Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Ότι λέει ο τίτλος, έβαλα sim στο καινούργιο μου poco και δεν μπορώ να στείλω/πάρω sms/κλήσεις.
GATE123 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αν την έχεις βάλει στην πρώτη sim άλλαξε τη και βαλτη στην δεύτερη να δεις. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2022 από GATE123
profanes Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Το έκανα, δοκίμασα και άλλη SIM. Καμία τύχη ως τώρα, ψάχνω στο ίντερνετ. Έχω κάνει factory reset δεν βοήθησε. Call test *#*#4636#*#* πάλι τίποτα. Help!
SeNNinhA Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, GATE123 είπε Πακετάρισμα και επιστροφή για αλλαγή. Το αυτό. Δεν κάθεσαι να ασχολείσαι. Εχουν και και κακό ιστορικό τα Poco Loco!!!
AntiCambeR Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Είναι θέμα ασφάλειας, για να μην μπορεί να σε χρεώσει κανείς. 😄
mpeliaris Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Έχουν ένα θέμα τα poco και ψιλό ταλαιπωρούν τον κόσμο ή μου φαίνετε;
GATE123 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, mpeliaris είπε Έχουν ένα θέμα τα poco και ψιλό ταλαιπωρούν τον κόσμο ή μου φαίνετε; Μπααααα όχι καλέ πως σου πέρασε από το μυαλό?
luis104 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Τσέκαρε να δεις αν η ωρα και ημερομηνία είναι σωστά. Δοκίμασε να τα ρυθμίσεις χειροκίνητα ημερομηνία ώρα και ζώνη ώρας σβήσε άναψε το τηλέφωνο και δοκίμασέ.
profanes Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Κάλεσα στο service της Xiaomi, το τηλέφωνο πάει πίσω στο μαγαζί. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Gmpatzakis70 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δες αν υπαρχει imei στην συσκευή αν όχι δεν πρόκειται να βγάλεις ποτέ κλήση.
profanes Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 58 λεπτά πριν, Gmpatzakis70 είπε Δες αν υπαρχει imei στην συσκευή αν όχι δεν πρόκειται να βγάλεις ποτέ κλήση. Το έστειλα πίσω, να πα να @#$@###
TheoAlex50 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Απλά έτυχες σε ελαττωματική συσκευή, μπορούσε να τύχει σε οποιαδήποτε κινητό. Κατά την γνώμη μου μην το παρατήσεις, είναι από τις πιο value for money συσκευες που έχουν κυκλοφορήσει. 6 μήνες το είχα.
GATE123 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε Απλά έτυχες σε ελαττωματική συσκευή, μπορούσε να τύχει σε οποιαδήποτε κινητό. Καλά για τα Poco δεν διαβάζεις τα προβλήματα που παρουσιάζουν? Έχει βουίξει όλος ο κόσμος.
TheoAlex50 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, GATE123 είπε Καλά για τα Poco δεν διαβάζεις τα προβλήματα που παρουσιάζουν? Έχει βουίξει όλος ο κόσμος. Καταρχάς όταν μια συσκευή γίνεται best seller και πουλάει πολλές μονάδες λογικό να βρίσκονται και περισσότερες συσκευές με θέματα. Δεύτερον, ναι σε σχέση με άλλες μάρκες έχει περισσότερα bugs, τα περισσότερα έχουν φτιαχτεί όμως, τουλάχιστον στο Poco F3 που μπορώ να πω καθώς αυτό χρησιμοποιώ. Τρίτον προφανώς όταν μια εταιρεία ανεξαρτητοποιειται από την μαμά εταιρεία χιαομι στην περίπτωση μας λογικό είναι να έχει θέματα, όλα θα φτιαχτούν σιγά σιγά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα