gdimitr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα και Καλη Χρονιά! Θα σας παρακαλούσα να συμπληρώσετε το παρακάτω ερωτηματολόγιο προς συμπλήρωση, στα πλαίσια της διπλωματικής μου εργασίας για το μεταπτυχιακό μου στο τμημα Ψηφιακές Εφαρμογές και Καινοτομία. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSckJUu75sK0c2MdqwrQdwqWly59y9gZ3CR5KbfVPpgqT_IdBQ/viewform Για τη συμπλήρωση του δε χρειάζεται παραπάνω από 7-8 λεπτά και η συμμετοχή θα βοηθήσει ιδιαίτερα στην εκπόνηση της εργασίας μου. Σας ευχαριστώ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdimitr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 H σελίδα της παραπάνω πλατφόρμας (εμπεριέχεται και στο ερωτηματολόγιο ο σύνδεσμος) http://trumpet.di.ionio.gr/community/35c3cb37-48d2-4c12-bf62-724fea2739c5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liapisftw Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Done 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdimitr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 25 λεπτά πριν, Liapisftw είπε Done ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αντώνης Τ. Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 ετοιμος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Done 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdimitr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 μια υπενθύμιση (για όσους τυχόν δεν το πρόσεξαν) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Done. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα