dpolal Δημοσ. 10 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2004 Πρόσφατα πήρα ένα μεταχ. ASUS P4P800 για ένα σύστημα που στήνω. Κατόπιν εκτενών δοκιμών όλα έδειξαν ότι είναι οκ. Παρόλα αυτά διαπίστωσα τελικά ότι ο Speech Reporter δεν λειτουργεί. Τον ενεργοποίησα από το ΒΙΟΣ και ηθελημένα έκανα boot χωρίς τo πληκτρολόγιο αλλά τίποτα δεν ακουγόταν από τα ηχεία.Κανένα μήνυμα. Δοκίμασα και άλλα boot πότε χωρίς δίσκους, πότε χωρίς μνήμες αλλά τελικά τίποτα δεν ακούγεται. Έχεται καμμιά ιδέα τί μπορεί να φταίει; Μήπως έχω ξεχάσει να κάνω κάτι;
netcrawler Δημοσ. 10 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2004 Το μεγαφωνάκι του case ειναι σωστά συνδεμένο? Εχω την εντύπωσει οτι απο ακούγεται.. Δοκίμασε το αλλα μπορεί και να κάνω λάθος :roll:
dpolal Δημοσ. 10 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2004 Το μεγαφωνάκι του case ειναι σωστά συνδεμένο?Εχω την εντύπωσει οτι απο ακούγεται.. Δοκίμασε το αλλα μπορεί και να κάνω λάθος :roll: Το μεγαφωνάκι είναι οκ επειδή όταν ξεκινά ακούγεται το γνωστό μπίπ. Επίσης όταν το δοκίμασα χωρίς μνήμη επάνω ακούγονταν κανονικά τα συνεχόμενα μπιπ-μπιπ από το σύστημα. Επίσης σε ένα παλαιότερο ASUS board που έχω ο speech reporter ακούγεται από τα ηχεία. Παίζει ρόλο βέβαια αν έχεις ενεργοποιημένη την κάρτα ήχου αλλιώς δεν λειτουργεί αλλά στην περίπτωση αυτή η κάρτα ήχου δεν έχει πρόβλημα.
Dark_son20 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2004 o Speech Reporter doulevei mono an exeis ta ixia stin onboard karta ixou...ta exeis ekei?
dpolal Δημοσ. 10 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2004 o Speech Reporter doulevei mono an exeis ta ixia stin onboard karta ixou...ta exeis ekei? Σαφώς...
DjBac Δημοσ. 11 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2004 Τα έχεις σε optical output??Για δοκίμασε σε αναλογική έξοδο!!
tzoulis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2004 Δοκίμασε και ένα bios update ποτέ δεν ξέρεις... Καλή τύχη
dpolal Δημοσ. 11 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2004 Μπά, ότι και να κάνω δεν βλέπω φώς. Μάλλον πάμε για rma.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.