Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, gbras είπε

Αφου δινεις ενα καλο ποσο γιατι να στριμωχτεις?

Αχαχαχα...Έχεις τα δίκια σου...

Δημοσ.

Το έγραψα και σε ένα άλλο αντίστοιχο θέμα, αν προσέξεις λίγο τι θα αγοράσεις για το μωρό μπορείς να χωρέσεις και σε ποιο μικρό αυτοκίνητο. Πχ τα τρία σε ένα καρότσια πιάνουν πολύ όγκο, ακόμα και κλειστά. Τα τύπου ομπρέλες ή μπαστούνι προφανώς πολύ μικρότερο. 

Σε διακοπές είχα χωρέσει καρότσι ογκώδες ( το έκανα κομμάτια, έβγαλα ρόδες κτλ κτλ ), παρκο-κρέβατο + ξεχωριστό στρώμα και προφανώς όλες τις αποσκευές στο Focus που είχε 316 λίτρα πορτ παγκάζ + το κάθισμα του συνοδηγού ( πάτωμα, πάνω στο κάθισμα κτλ κτλ ). Το Puma που αναφέρεις έχει μεγάλο πορτ παγκαζ, απλά είναι ποιο στενό στο πίσω κάθισμα και λογικά με το κάθισμα του μωρού ( ανάποδα ), δεν θα μπορεί να κάτσει κάποιος στην θέση του συνοδηγού. Μπορείς να δεις και κάποιο άλλο μεγάλο SUV, πχ 2008 που είναι ποιο άνετο στα πίσω καθίσματα. Αλλιώς πας καρφί για C-Suv όπου δεν θα έχεις δυσκολία. 

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή είμαι κι εγώ στο στάδιο έρευνας για αγορά μεγαλύτερου αυτοκινήτου (μιας και είμαι κι εγώ οικογενειάρχης με δύο παιδιά) έχω καταλήξει ότι η καλύτερη επιλογή κατ' εμέ και βάσει των αναγκών μου είναι το peugeot 2008 που συνδυάζει χώρους, όμορφο design και καλή γκάμα κινητήρων.Εγώ βέβαια έχω πιο περιορισμένο μπάτζετ 23.000 με 24.000 μάξιμουμ. Πάντως στα 30.000€ πολύ καλή επιλογή είναι Hyundai Tucson και Peugeot 3008.Αυτά από εμένα!

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, marsele είπε

Επειδή είμαι κι εγώ στο στάδιο έρευνας για αγορά μεγαλύτερου αυτοκινήτου (μιας και είμαι κι εγώ οικογενειάρχης με δύο παιδιά) έχω καταλήξει ότι η καλύτερη επιλογή κατ' εμέ και βάσει των αναγκών μου είναι το peugeot 2008 που συνδυάζει χώρους, όμορφο design και καλή γκάμα κινητήρων.Εγώ βέβαια έχω πιο περιορισμένο μπάτζετ 23.000 με 24.000 μάξιμουμ. Πάντως στα 30.000€ πολύ καλή επιλογή είναι Hyundai Tucson και Peugeot 3008.Αυτά από εμένα!

Δεν κοιτάς και το kia xceed (7 χρόνια εγγύηση και 5 χρόνια δωρεάν service) 1.5 160 hp

• Like 2
Δημοσ.

Εχοντας και τις διακοπες των Χριστουγεννων προσφατες, εχω να δηλωσω οτι εαν υπαρχει χωριο/προορισμος εκτος Αθηνας-Θεσσαλονικης που γινεται σχετικα συχνα (3-4 φορες το χρονο) το μεγαλυτερο δυνατο πορτ μπαγκαζ ειναι απαραιτητο. Η ελληνιδα μανα θα κατορθωσει να το γεμισει ως τα μπουνια και ακομη παραπανω.

• Like 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε

Δεν κοιτάς και το kia xceed (7 χρόνια εγγύηση και 5 χρόνια δωρεάν service) 1.5 160 hp

Το ειδα μεσα στις γιορτες και επαθα πλακα. Εξαιρετικη επιλογη και αν θυμαμαι καλα ειναι γυρω στα 24κ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, tutuyo είπε

Εχοντας και τις διακοπες των Χριστουγεννων προσφατες, εχω να δηλωσω οτι εαν υπαρχει χωριο/προορισμος εκτος Αθηνας-Θεσσαλονικης που γινεται σχετικα συχνα (3-4 φορες το χρονο) το μεγαλυτερο δυνατο πορτ μπαγκαζ ειναι απαραιτητο. Η ελληνιδα μανα θα κατορθωσει να το γεμισει ως τα μπουνια και ακομη παραπανω.

Ή απλά παίρνεις ένα 2ο καρότσι στο εξοχικό ώστε να μην το κουβαλάς χωρίς λόγο..

Θα πρότεινα κάτι σε ~ 500lt+ baggage capacity .μερικά suv έχουν μικρότερους χώρους από sedan /hatchback στυλ accord,passat/superb  που έχουν κοντά 570 λιτρα ενώ ένα peugeot 2008 μόλις 440,peugeot 3008 520-591lt,quasqai2 500lt,quasqai 420lt

Επεξ/σία από kage

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...