Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα

Εχω ενα laptop toshiba με windows 10 με 2 εσωτερικους δισκους, 1ssd m.2 και 1 HDD ..

πριν λιγες μερες μου εβγαλε μηνυμα οτι ο 2 δισκος εχει θεμα κανω επανεκκινηση και μου λεει οτι θα κανει check το δισκο, περασαν 2 μερες και ακομη κανει check

τον βγαζω και τον κανω external usb μπαινω με paragon partition κανω check...παλι τα ιδια.

απο τοτε πλεον ΟΤΙ εξωτερικο δισκο βαζω σε θυρα usb δεν τον βλεπει!!! κανει τον ηχο οτι τον αναγνωρισε αλλα ο δισκος πουθενα! βαζω διαχειριση δισκων...τον βλεπει αλλα βγαζει "δεν υπαρχει" απο κατω λεει "δυναμικος 935gb δεν υπαρχει" και στα δεξια που δειχνει την μπαρα με τα GB γραφει απετυχε!

Γενικα δεν βλεπει πλεον κανενα δισκο σε θυρα usb, οι θυρες ειναι οκ καθως οτι αξεσουαρ συνδεσω το βλεπει κανονικα. ολοι οι εξωτερικοι μου δισκοι usb δουλεουν κανονικα σε αλλα μηχανηματα πλυν του toshiba. 

καπου διαβασα οτι καποιοι τους κλειδωσε την μητρικη τα windows 10 για καποια ασφαλεια μεταδοσης πληροφοριων σε εξωτερικο usb!! Δεν το πιστευω αυτο αλλα τι αλλο να κανω?

Του εχει συμβει σε κανενα  αλλο αυτο?

Επεξ/σία από lazlos
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, lazlos είπε

βαζω διαχειριση δισκων...τον βλεπει αλλα βγαζει "δεν υπαρχει" απο κατω λεει "δυναμικος 935gb δεν υπαρχει" και στα δεξια που δειχνει την μπαρα με τα GB γραφει απετυχε!

Ανεβάζετε ένα screenshot;

56 λεπτά πριν, lazlos είπε

πριν λιγες μερες μου εβγαλε μηνυμα οτι ο 2 δισκος εχει θεμα

Κατεβάσατε κάποιο πειραγμένο αρχείο; (Κι ας ανέφεραν ότι είναι ασφαλές/ νόμιμο)

Η υγεία εκείνου του δίσκου σε άλλο μηχάνημα τι αναφέρει; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε

Ανεβάζετε ένα screenshot;

Κατεβάσατε κάποιο πειραγμένο αρχείο; (Κι ας ανέφεραν ότι είναι ασφαλές/ νόμιμο)

Η υγεία εκείνου του δίσκου σε άλλο μηχάνημα τι αναφέρει; 

Δεν ξερω πως να ανεβασω εικονα δυστηχως

Δεν κατεβασα καποιο αρχειο,

Επεξ/σία από lazlos
Δημοσ.

Πατάτε ''Win+PrtScn'' και βρίσκετε τη φωτογραφία στο φάκελο ''Εικόνες''=>''Στιγμιότυπα οθόνης''.

Στο Insomnia τώρα, κάνετε κλικ στο ''Σύρετε αρχεία για να τα επισυνάψετε ή επιλέξτε αρχεία...'' και πηγαίνετε στο φάκελο που ανέφερα προηγουμένως και κάνετε διπλό κλικ στην εικόνα.

Δημοσ.

Κανονικά θα έπρεπε να εμφανίζεται ως ''Βασικός'' και αν είναι συνδεδεμένος με USB ως ''Αφαιρούμενος'' όχι ''Δυναμικός''. Κάτι έχει πειραχτεί στο σύστημα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Τέρης Α. είπε

Κανονικά θα έπρεπε να εμφανίζεται ως ''Βασικός'' και αν είναι συνδεδεμένος με USB ως ''Αφαιρούμενος'' όχι ''Δυναμικός''. Κάτι έχει πειραχτεί στο σύστημα.

Μαλλον λεω να παω για format. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν ενδιαφέρεσαι να πειραματιστείς, δοκίμασε να τον ξαναβάλεις μέσα στο λάπτοπ ως εσωτερικό. Υποτίθεται ότι από τότε ξεκίνησε το πρόβλημα.

Επίσης δοκίμασε να ελέγξεις το βασικό δίσκο σου γράφοντας σε μια γραμμή εντολών chkdsk c: /r

Τέλος, αν μπορείς δες στη διαχείριση συσκευών (τη βρίσκεις εύκολα πατώντας Win+X και επιλέγοντάς στη από τη λίστα) ότι έχει σχέση με δίσκο, αν υπάρχει κάποιο θαυμαστικό ή ερωτηματικό. Αν μπορείς πόσταρέ την. Και αν ο κατασκευαστής (toshiba) δίνει κάποιο driver για δίσκο, δοκίμασε να τον ξαναπεράσεις.

Επεξ/σία από ventalias
Δημοσ.

τελικα ειχαν χτυπησει τα windows μεχρι που σταματησαν να λειτουργουνε οποτε εκανα format και γι αυτο και αργησα να απαντησω.

Σας ευχαριστω.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...