Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, PaNtErAz είπε

Μα τα έχω περάσει τα Windows 11 και τρέχουν κανονικά αλλά χωρίς updates και υποστήριξη..

Πως το καταφέρατε αυτό; 😧

Εγώ τα πέρασα σε σύστημα του '06 πλήρως ασύμβατο (εσκεμμένα) και πήρα κανονικά τα Updates.

2093545513_(8).png.04ebcec7e235f57f03782

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Like 1
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Πως το καταφέρατε αυτό; 😧

Εγώ τα πέρασα σε σύστημα του '06 πλήρως ασύμβατο (εσκεμμένα) και πήρα κανονικά τα Updates.

2093545513_(8).png.04ebcec7e235f57f03782

Πω πω ... με αυτό το λειτουργικό θα παίξει μπάλα η Microsoft; Σαν παραγγελία μία μερίδα απ' όλα και γρήγορα δείχνει. Που παρακαλώ; Intel κεντρικά...

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, PC_Science_Lefkada είπε

Πω πω ... με αυτό το λειτουργικό θα παίξει μπάλα η Microsoft;

Χάνει ήδη από τα αποδυτήρια:P 

• Like 1
Δημοσ.

Και η ερώτηση των 1.000.000 ευρώ που κάνω σε όλους και ακόμα δεν έχω πάρει απάντηση. Γιατί βιάζεστε να πάτε σε win11?  Έχετε κρυφομαζοχιστικές τάσεις? Γουστάρετε BSODs κλπ?

Τα win 11 εδώ θα είναι και σε 1 και σε 2 χρόνια για να κάνετε free update από τα 10. Όταν θα είναι πολύ πιο ώριμα και θα έχουν περάσει όλες τις παιδικές ασθένειες.

• Like 5
  • Confused 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, ilos είπε

Και η ερώτηση των 1.000.000 ευρώ που κάνω σε όλους και ακόμα δεν έχω πάρει απάντηση. Γιατί βιάζεστε να πάτε σε win11?  Έχετε κρυφομαζοχιστικές τάσεις? Γουστάρετε BSODs κλπ?

Τα win 11 εδώ θα είναι και σε 1 και σε 2 χρόνια για να κάνετε free update από τα 10. Όταν θα είναι πολύ πιο ώριμα και θα έχουν περάσει όλες τις παιδικές ασθένειες.

Όταν τα λέω κι εγώ, εισπράττω ειρωνίες και γελάκια...

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, RTW4ever είπε

Όταν τα λέω κι εγώ, εισπράττω ειρωνίες και γελάκια...

Πάρε ένα και από μένα για να μην παραπονιέσαι.😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/1/2022 στις 6:05 ΠΜ, ilos είπε

Ακριβώς αυτό. Μπορεί να μας πει κάποιος τι παραπάνω μπορεί να κάνει πρακτικά σήμερα ένας χρήστης win11 σε σχέση με έναν χρήστη win10 ; Ακόμα και να υπάρχει κάτι, αξίζει λόγω των παιδικών ασθενειών των win11 ;

Επεξ/σία από fotaras76
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 3/1/2022 στις 6:57 ΜΜ, PaNtErAz είπε

Παίζω απλά όχι τα latest. Λίγο PUBG μια περίοδο, τερμάτισα Star Wars Battlefront II τέτοιο στυλ. Την κρατάω προς το παρόν.

5600G δεν αξίζει δλδ;

πουλα αυτον που εχεις να σε δωσω εναν 3600XT και να τη βγαλεις ζαχαρη για τα επομενα χρονια , ο 5600Χ ειναι πολυ ανωτερος του 5600G

Στις 4/1/2022 στις 6:05 ΠΜ, ilos είπε

Οταν δεν προσεχει καποιος που παταει πολλες φορες παταει ''κουτσουλιες'' να το πω ευγενικα , κατι αναλογο γινεται και με τα win , εβαλε η κουτση Μαρια , να βαλω και γω , αυτο μας εχει φαει ολα τα χρονια το τι κανει ο αλλος και οχι εμεις

Δημοσ.

Για να τα ξεκαθαρίσουμε λίγο:

1) Με καμία ενσωματωμένη δεν παίζεις ανθρώπινα pubg. Οπότε μη πας και δώσεις καμιά κάρτα...

2) Εφόσον τα πέρασες ήδη τα 11 (αφήνω έξω το λόγο που τρώγεσαι με τα 11αραια), και δεν έχεις κάποιο θέμα, γιατί ψάχνεσαι για cpu ?

• Thanks 2
Δημοσ.

Με αφορμη τον νήμα

<< Great news—your PC meets the minimum system requirements for Windows 11. Specific timing for when it will be offered can vary as we get it ready for you >>
Αυτό μου το γράφει κάτι μήνες τώρα
Θα με αφήσουν να τα περάσω κάποια στιγμή; (δεν ξύνομαι και ιδιαίτερα να πω την αλήθεια)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...