Philippe Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλή χρονιά! Έχω WhatsApp σε android κινητό και στο pc.. Μετά από διάφορα κολλήματα που έφαγε το κινητό, αναγκάστηκα να επαναφέρω ένα backup (με twrp κλπ). Κάθε φορά που επαναφέρω το backup, μετά από λίγο το WhatsApp μου βγάζει ειδοποίηση για να επαληθεύσω τον αριθμό ("Your phone number is no longer registered on this phone"). Μόνο που ο συγκεκριμένος αριθμός δεν υπάρχει πια και το app δεν με αφήνει ούτε καν να κάνω αλλαγή αριθμού μέσα από αυτό. Βγάζει μήνυμα VERIFY και OK και μετά το ΟΚ την οθόνη που βγάζει με την πρώτη εγκατάσταση. Αν του δώσω τον νέο αριθμό θα χαθούν τα chats που έχω στη συσκευή και θα είναι σαν να φτιάχνω νέο λογαριασμό; Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2022 από Philippe
SeNNinhA Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Philippe είπε Καλή χρονιά σε όλους! Έχω τα WhatsApp και Viber στο κινητό μου με Android και στο Windows Desktop. Είχα δώσει και στα δύο έναν αριθμό που δεν υπάρχει πια και παρ' όλα αυτά συνέχιζα να τα χρησιμοποιώ χωρίς να ενημερώσω για την αλλαγή αριθμού. Επειδή έκανα αυτές τις μέρες διάφορα πειράγματα στο κινητό και στο τέλος χρειάστηκε να επαναφέρω ένα backup που είχα πάρει, το WhatsApp μου βγάζει μετά από λίγο μήνυμα "Your phone number is no longer registered on this phone". Στα windows όμως μπαίνω κανονικά, στέλνω μηνύματα και όλα καλά. Υπάρχει κανένας τρόπος να το σώσω και να μην αλλάξω νούμερο; Με το Viber από την άλλη δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα.. Μήπως δεν θα βγάζει το μνμ αν κάνω logout από το Desktop πρώτα; Έχει τύχει σε κανέναν αυτό; Αν και δεν το έχω κάνει ποτέ, από windows, πας στα settings, βρίσκεις το "link devices" και μετά σκαναρεις με το τεφωνο σου τον QR code που σου βγάζει στην οθονη. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2022 από SeNNinhA 1
Philippe Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Αυτό που λες είναι η διαδικασία για να συνδεθείς με το προγραμματάκι στο pc ή το whatsapp web στον browser, δεν είναι; Ευχαριστω πάντως! Κάτσε να το ξαναγράψω το από πάνω κείμενο γιατί είναι πολύ δυσνόητο.. Εντωμεταξύ, έκανα τελικά logout από το Desktop μήπως αυτό το κράταγε από το να ξανασυνδεθεί στο κινητό, αλλά άδικα.. Πρέπει να έχω περάσει το ίδιο android backup 30 φορές από το πρωί!
SeNNinhA Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Λογικά διαβάζει τον αριθμό από την κάρτα SIM σου. Δοκίμασε να την βγάλεις ίσως. Κανε ένα "chat backup" από το PC και ξαναπέρασε τα. Διεργαψε εντελώς την εφαρμογή. Ξαναπέρασε την και κάνε link από την αρχή την συσκευή σου στο WhatsApp με το QR code που θα πάρεις από το PC σου και πέρασε τα chat σου από το backup. Ίσως δουλέψει έτσι. 1
Philippe Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 4/1/2022 στις 11:07 ΠΜ, SeNNinhA είπε Λογικά διαβάζει τον αριθμό από την κάρτα SIM σου. Δοκίμασε να την βγάλεις ίσως. Το να βγάλω sim είναι το πρώτο που έκανα Το είχα με wifi. Απ' ό,τι φαίνεται, κάποια στιγμή στέλνει στους servers του και βλέπει ότι κάτι δεν πάει καλά. Ήλπιζα ότι έβλεπε την παλιότερη σύνδεση με το pc. Αυτά τα "linked devices" ως γνωστόν μένουν εκεί στη λίστα μέχρι να κάνεις logout. Αλλά και που έκανα logout τίποτα δεν έγινε. Στο κινητό δεν με αφήνει να δω τα linked devices ή να πάω να αλλάξω νούμερο. Με το που συνδέετε online ζητάει κατευθείαν verification (του αριθμού που δεν έχω). Στις 4/1/2022 στις 11:07 ΠΜ, SeNNinhA είπε Διέγραψε εντελώς την εφαρμογή. Ξαναπέρασέ την και κάνε link από την αρχή την συσκευή σου στο WhatsApp με το QR code που θα πάρεις από το PC σου και πέρασε τα chat σου από το backup. Δυστυχώς το pc δουλεύει συμπληρωματικά του κινητού.. Εάν ξαναπεράσω το app στο κινητό, ζητάει πάλι verification του αριθμού (που δεν έχω). Πάντως θα ξαναπεράσω χθεσινό image των Windows να δω εάν θα συνεχίσω να έχω τουλάχιστον στο pc τον λογαριασμό ή χάθηκε και αυτός τώρα που έκανα logout από το WhatsApp του υπολογιστή. Έτσι για να ξέρουμε. Edit: Με επαναφορά χθεσινού image των Windows έβλεπα κανονικά τα πάντα στην desktop εφαρμογή.. Με επαναφορά nandroid backup του 2020 δούλεψε και στο κινητό (απλώς ήθελε να περάσω νέο apk χειροκίνητα και να κάνω update με το καλημέρα). Δηλαδή κατάφερα και έμεινα με το παλιό νούμερο όπως ήθελα από την αρχή. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2022 από Philippe
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα