Tsakalos! Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Καλησπερα σε ολους.. Θελω να σκαναρω καποια negatives απο φιλμ που εχουμε στην οικογενεια, εδω κ χρονια. Ψαχνω για κατι φθηνο και αξιοπρεπες. κοιταζοντας για φιλμ σκανερ, βλεπω ενα nedis film scanner γυρω στα 50ε.. αξιζει κατι τετοιο η πρεπει να παω σε κατι πολυ ποιο ακριβο;
Dr_73 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Πόσα είναι τα φιλμ ; Γιατί αν είναι λίγα, μπορείς να τα δώσεις σε επαγγελματίες που θα τα σκανάρουν με σκάνερ των 15000€ . 1
Tsakalos! Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Πρεπει να ναι καμια 500αρια φωτο…. Ποσο να χρεωσουν αραγες;.. ειμαι επαρχια με λιγες επιλογες, αλλα ισως αξιζει να ρωτησω..
Dr_73 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Και το σκανάρισμα τυπωμένης φωτογραφίας, μπορεί να δώσει εκπληκτικά αποτελέσματα, ειδικά αν τα επεξεργαστείς μετά. Μη θεοποιείς το σκανάρισμα φιλμ. Με οικονομικό σκάνερ, πολύ καλύτερο αποτέλεσμα το σκανάρισμα της τυπωμένης.
Tsakalos! Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Σκανερ καλο εχω… ενα canon 4400f.. Θεωρουσα πως σκαναρισμα φιλμ θα ηταν ακομα ποιο σωστο.. ισως αξιζει να δωσω καποια για δοκιμη.. και να συγκρινω..
Dr_73 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 17 ώρες πριν, Tsakalos! είπε Σκανερ καλο εχω… ενα canon 4400f.. Οπότε ; Σε χαλάει το σκανάρισμα μιας φωτογραφίας στα 1200 μετά από επεξεργασία ;;
Tsakalos! Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Μωρε δε με χαλαει.. τον χρονο σκεφτομαι.. να σκαναρω φιλμ μου φαινεται ποιο γρηγορο.. θα θελα πολυ να βλεπα ενα παραδειγμα σκαναρισματος , διχως αλλη επεξεργασια.. πως φαινεται δηλαδη,, εχεις κατα νου καποιο εργαστηριο με σχετικα καλες τιμες, να εκανα μια ερωτηση για εκτιμηση κοστους?
Dr_73 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Να σκανάρεις φιλμ , σε σκάνερ με φλατ επιφάνεια, που θα πρέπει να βάζεις το φιλμ σε συγκρατητήρες, δεν είναι πιο γρήγορο από το να βάζεις φωτογραφίες 3αδες, εφόσον μιλάμε για μέχρι 10Χ15. Γιατί λόγω μικρής επιφάνειας, αν για φωτό είσαι εντάξει στα 1200 , για φιλμ θα θες 4800 για ίδια ανάλυση .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα