DownUNDERground Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Ρε α πάγαινε από 'δω... 1 λεπτό πριν, swiftech είπε Έχει παρκάρει σε στάση Όχι, σε στάση πάρκαρε.
Dante80 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Παιδιά μου φαίνεται πως έχει κλείσει στάση ΜΜΜ;
G.TH. Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Συγγνώμη για να καταλάβω Βίρνα: μου λες ότι στάθμευσε σε στάση;
ekkli Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Το έστειλα για πλάκα σε 2 φίλες γιατρίνες χωρίς να δώσω κανένα στοιχείο. Η μία διάβασε: Έχει παραπεμφθεί για CT άνω και κάτω θώρακος. Η άλλη: Έχει κλειστεί το ... στο ΕΚΗ οπότε, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά 🤣 1
makis269 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 εγώ διαβάζω ότι γράφει : πέρνα από το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα το συντομότερο κερνάμε κουραμπιέ και σαμπάνια , Με Μεγάλη Εκτίμηση .
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, Moonand είπε Μπορει να το διαβασει καποιος; Εγω δεν τα βγαζω Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Τι σε νοιάζει;Το ποσό που πρέπει να πληρώσεις πρέπει να σε νοιάζει να είναι καθαρογραμμένο.
Twisted_Metal Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 "Οι επόμενες 2 εβδομάδες είναι κρίσιμες". ^ Ή κάτι παρεμφερές τέλος πάντων.
Members gsarig Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Members Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Παρεμπιπτόντως, το παρακάτω είναι ένα πολύ ενδιαφέρον βιβλίο που αξίζει να διαβάσουν όσοι έχουν συχνά παρεδώσε με γιατρούς και τροχονόμους: https://en.wikipedia.org/wiki/The_Code_Book Εμένα τουλάχιστον, το ότι το είχα διαβάσει με βοήθησε να αποκρυπτογραφήσω πολύ εύκολα το κείμενο του αρχικού post
ideal09 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 5 ώρες πριν, gsarig είπε Έχει σταθμεύσει σε στάση ΜΜΜ Δεν πιστεύω να μίλησε η εμπειρία ; 😆
Aias Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 γραφει "εκανα την μαλακια και εχω και αμφιβολιες" 1
jojo738 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 7 ώρες πριν, Moonand είπε Μπορει να το διαβασει καποιος; Εγω δεν τα βγαζω Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εχει σταθμευσει σε σταση λεωφορειου λεει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα