iSAD Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα Friends και καλή χρονιά! Ψάχνω για ακουστικά υπολογιστή , δεν ξέρω αν πρέπει να είναι gaming η όχι , σίγουρα παίζω κάποια παιχνίδια και μιλάω απο αυτά απλά τα κρατάω αρκετές ώρες στο κεφάλι ώς μοναδική έξοδο ήχου γιατι ηχεία δεν γίνεται. Έχω ηδη τα HyperX CloudX Flight και με έχει βολέψει πάρα πολύ οτι είναι ασύρματα αλλά η μπαταρία πονάει λίγο! Έχετε να προτείνετε κάτι? Αρχικά να είναι άνετα , ΑΝ γίνεται Wireless και τέλος ένα απλά τυπικό οκ μικρόφωνο! Ευχαριστω!!!
Apollonian Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Το ''ανετο'' ακουστικό είναι υποκειμενικό διότι στον καθένα μπορεί να φανεί διαφορετικό, αλλά αν το πάμε λίγο αλλιώς, συνήθως τα over-ear ακουστικά βολεύουν τους περισσότερους αγοραστές για πολύωρη χρήση. Αν πούμε ότι βρίσκεσαι στο ίδιο budget με τα ήδη υπάρχοντά σου ακουστικά, ένα γενικά πολύ δημοφιλές ακουστικό που διακρίνεται για την άνεσή του είναι το Logitech G533 και G733. Πρόσφατα έχω δοκιμάσει και τα CoolerMaster MH670, κομψά και άνετα με ωραίο software και πολύ καλή ποιότητα ήχου για ασύρματο.
Nik1239 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, Apollonian είπε Το ''ανετο'' ακουστικό είναι υποκειμενικό διότι στον καθένα μπορεί να φανεί διαφορετικό, αλλά αν το πάμε λίγο αλλιώς, συνήθως τα over-ear ακουστικά βολεύουν τους περισσότερους αγοραστές για πολύωρη χρήση. Αν πούμε ότι βρίσκεσαι στο ίδιο budget με τα ήδη υπάρχοντά σου ακουστικά, ένα γενικά πολύ δημοφιλές ακουστικό που διακρίνεται για την άνεσή του είναι το Logitech G533 και G733. Πρόσφατα έχω δοκιμάσει και τα CoolerMaster MH670, κομψά και άνετα με ωραίο software και πολύ καλή ποιότητα ήχου για ασύρματο. +1 για τα mh670 Εγώ έχω τα mh752 και είναι πάρα πολύ άνετα δεν καταλαβαίνω ότι τα φοράω κάποιες φορές (έχω κλεισει μεχρι και 5-6ωρες φορώντας τα και δεν με κούρασαν στα αυτιά καθόλου) επίσης έχουν και καλό μικρόφωνο με σχετικά καλή ηχομόνωση. Είναι δε με καλώδιο αλλά αφού δεν θα μετακίνησε εφόσον λες ότι είναι για χρήση σε σταθερό υπολογιστή δεν νομίζω να έχει και τόσο νόημα να πας σε ασύρματα , ενσύρματα με μακρύ καλώδιο να μην ενοχλεί πιστεύω θα σε βολεψουν. Έχω δοκιμάσει και ασύρματα για την ίδια χρήση και δεν είδα διαφορά μεταξύ τους το ίδιο μου έκανε είτε είχα τα ενσύρματα είτε τα ασύρματα. Από ποιότητα ήχου είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Εγώ τα είχα πάρει στα 73€ από προσφορά Κωτσόβολου , αν τα βρεις σε παρόμοια πιστεύω αξίζει να κοιτάξεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα