drapanakis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Γεια σας , χρονια πολλα. Αλλαξα καλωδιωση στο σπιτι , ειχε προβλημα , εβαλα cat6a. Ο τεχνικος της vOdafone που ηρθε να ελεγξει τη γραμμη, μου ειπε οτι, υπαρχουν μικρες απωλειες, ουτως η αλλως, λογο της συνδεσης που γινεται στην εισοδο το σπιτιου. 1.Υπαρχει ιδανικη μεθοδος συνδεσμολογιας μου να μειωνει τις οποιες απωλειες ; 2. Το καλωδιο, ρωτησα αρκετους και μου ειπαν οτι θα επρεπε να καταληγει , αμεσα , στη θυρα του ρουτερ στην τηλεφωνια. Ο τεχνικος ,ετσι και εκανα. ο τεχνικος της vODAFONE, μου ειπε, καλυτερα να βαλει ενα μπριζακι. Αρνηθηκα και επεμεινα να το αφησει ως εχει. Ποια ειναι τα σχολια σας , επαυτων;
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 8 minutes ago, drapanakis said: Γεια σας , χρονια πολλα. Αλλαξα καλωδιωση στο σπιτι , ειχε προβλημα , εβαλα cat6a. Ο τεχνικος της vOdafone που ηρθε να ελεγξει τη γραμμη, μου ειπε οτι, υπαρχουν μικρες απωλειες, ουτως η αλλως, λογο της συνδεσης που γινεται στην εισοδο το σπιτιου. 1.Υπαρχει ιδανικη μεθοδος συνδεσμολογιας μου να μειωνει τις οποιες απωλειες ; 2. Το καλωδιο, ρωτησα αρκετους και μου ειπαν οτι θα επρεπε να καταληγει , αμεσα , στη θυρα του ρουτερ στην τηλεφωνια. Ο τεχνικος ,ετσι και εκανα. ο τεχνικος της vODAFONE, μου ειπε, καλυτερα να βαλει ενα μπριζακι. Αρνηθηκα και επεμεινα να το αφησει ως εχει. Ποια ειναι τα σχολια σας , επαυτων; ειτε πριζακι ειτε σε rj11 οι απωλειες ειναι ανευ σημασιας.επισης ειναι λογικο απο κατω απο το σπιτι μεχρι πανω να εχεις μια μικρη διαφορα αφου εχεις + καποια μετρα καλωδιο. αν η διαφορα ειναι μεγαλη τοτε υπαρχει περιπτωση να φταιει η ενωση στην ρεγκλετα κατω.αν ειναι ειδικα οι μεταλλικες του οτε και εχουν οξειδωθει ή αν σε πλαστικες krone δεν γυμνωνει σωστα το καλωδιο οταν το patchareis. 2
drapanakis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Τι απωλειες να εχει στα 10 μετρα το cat 6a με 50αρα ταχυτητα ; Δεν εχει απωλειες , απλα ρωτησα. Το rj11, καλα εκανα και το εβαλα ετσι ;
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 1 hour ago, drapanakis said: Τι απωλειες να εχει στα 10 μετρα το cat 6a με 50αρα ταχυτητα ; Δεν εχει απωλειες , απλα ρωτησα. Το rj11, καλα εκανα και το εβαλα ετσι ; οπως τα 10 μετρα utp εχουν σχεδον μηδενικη απωλεια ετσι εχει και το πριζακι συγκριτικα με το κλιπ. 2
drapanakis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Το πριζακι με το κλιπ, δεν το ρωτησα για την απωλεια. Οσον αφορα τη διαρκεια χρησης και προβληματων το ρωτησα.
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 2 hours ago, drapanakis said: Το πριζακι με το κλιπ, δεν το ρωτησα για την απωλεια. Οσον αφορα τη διαρκεια χρησης και προβληματων το ρωτησα. both working fine. απλα στο πριζακι αν σπασεις το κλιπακι αλλαζεις καλωδιο.αν ομως εσυ σπασεις το κλιπακι τωρα πρεπει να πρεσαρεις αλλο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα