Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τον τελευταίο καιρό παρατήρησα πως το χρυσόψαρο μου δεν είναι καλά. Ξεκίνησα θεραπεία με αλάτι χωρίς πρόσθετα και η διάθεση του έχει βελτιωθεί πολύ. 

Ωστόσο παρατήρησα κάποιες κοκκινίλες κοντα στην ουρά του, σαν πληγές και ξεφτισμα της ουράς του σημερα σε ένα σημείο (έφυγε ένα μικρό κομματι).

Τι πρέπει να κανω; δεν του βάζω κάποια βιταμίνη στο ενυδρείο, αντίχλωριο κανονικά με τακτικές αλλαγές νερου και φίλτρο.

Επεξ/σία από Marina_kts4
Δημοσ.

Αυτό που λες με το αλάτι στο πρότεινε ειδικός; 

Ψάξε να βρεις αν υπάρχει ειδικός στα ψάρια, δεν γνωρίζω τι ειδικότητα πρέπει να έχει, νομίζω ιχθυολογος. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γράψε καλύτερα σε κοινότητα αμιγώς χομπίστικη με ενυδρείο. Δεν ξέρω εάν υπάρχουν πολλά. Θυμάμαι μόνο το aqua4fun

Eπίσης, σε pet shop και κτηνίατρο (?), για να μην περιμένεις και χάνεις χρόνο. 

Επεξ/σία από Mrs. Hyde
Δημοσ.

Απο απλή περιέργεια, πόσο καιρό ασχολείσαι με χρυσόψαρα κλπ?

Και μια γρήγορη απάντηση. Αν έχεις γυάλα κλπ και έχεις δώσει 50-100€ μόνο, ε να είσαι σίγουρη πως μήνα δεν θα βγάζουν. Τα χρυσόψαρα κλπ θέλουν πάνω απο 500€ σε αρχικό εξοπλισμό για να μπορούν να επιζήσουν + παράλληλα αρκετό χρόνο και διάβασμα. 

Δημοσ.

Κοκκινιλες και ξεφτισμα στην ουρα σαν εγκαυμα απο αμμωνια μου ακουγεται. Θεραπεια με αλατι γινεται σε ξεχωριστο ενυδρειο συνηθως χωρις φιλτρανση και ειναι περισσοτερο στο υφος "μπανιου".Παρε ενα τεστακι για το νερο και μετρησε αμμωνια(ΝΗ3) και προμηθευσου seachem prime που ειναι για την αμμωνια και ενα api melafix που αντιμετωπιζει τα θεματα που εχει το ψαρι σου,υπομονη και καλη επιτυχια.Εχω χασει φυτεμενο ενυδρειο 300L με χρυσοψαρα οταν ημουν στον στρατο γιατι με χαιρετησε το φιλτρο και δεν μπορεσα για 5 μερες να παω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...