NIKOLETAL Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Έκανα μοριακό τεστ επειδή είχε βγει θετικό το rapid,σε κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ.Ξέρετε αν ανεβαίνει κάπου το αποτέλεσμα του μοριακού πολύ γίνεται σε τέτοιες μονάδες και μετά από πόσες μέρες;Μια υπάλληλος του ΕΟΔΥ που κατάφερα να βρω μετά από πολλή ώρα,είπε ότι μάλλον δεν τα ανεβαζουν πουθενά τα κάνουν για στατιστικούς λόγους.Αλλα δεν ήταν σίγουρη. Έχει κάνει κανείς;
Fabricated Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 10 λεπτά πριν, NIKOLETAL είπε Έκανα μοριακό τεστ επειδή είχε βγει θετικό το rapid,σε κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ.Ξέρετε αν ανεβαίνει κάπου το αποτέλεσμα του μοριακού πολύ γίνεται σε τέτοιες μονάδες και μετά από πόσες μέρες;Μια υπάλληλος του ΕΟΔΥ που κατάφερα να βρω μετά από πολλή ώρα,είπε ότι μάλλον δεν τα ανεβαζουν πουθενά τα κάνουν για στατιστικούς λόγους.Αλλα δεν ήταν σίγουρη. Έχει κάνει κανείς; Δοκίμασες στο gov;
SilentVoice Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 42 λεπτά πριν, NIKOLETAL είπε Έκανα μοριακό τεστ επειδή είχε βγει θετικό το rapid,σε κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ.Ξέρετε αν ανεβαίνει κάπου το αποτέλεσμα του μοριακού πολύ γίνεται σε τέτοιες μονάδες και μετά από πόσες μέρες;Μια υπάλληλος του ΕΟΔΥ που κατάφερα να βρω μετά από πολλή ώρα,είπε ότι μάλλον δεν τα ανεβαζουν πουθενά τα κάνουν για στατιστικούς λόγους.Αλλα δεν ήταν σίγουρη. Έχει κάνει κανείς; Πόσες ώρες πέρασαν; Αν δεν είσαι εμβολιασμενος και είναι αρνητικό το τεστ , νομίζω δεν σου βγαίνει πιστοποιητικό στο gov.
NIKOLETAL Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Είμαι εμβολιασμενη και πέρασαν 23 ώρες.
SilentVoice Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 15 λεπτά πριν, NIKOLETAL είπε Είμαι εμβολιασμενη και πέρασαν 23 ώρες. Κάπου άκουσα το πρωί στα κανάλια να λένε ότι κάποια εργαστήρια θέλουν 32 ώρες, αλλά δεν ξέρω αν η αναφορά ήταν για δημόσια δομή. Υπομονή ή αν είναι μήπως επικοινωνήσεις πάλι με τον εοδυ.
NIKOLETAL Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, SilentVoice είπε Κάπου άκουσα το πρωί στα κανάλια να λένε ότι κάποια εργαστήρια θέλουν 32 ώρες, αλλά δεν ξέρω αν η αναφορά ήταν για δημόσια δομή. Υπομονή ή αν είναι μήπως επικοινωνήσεις πάλι με τον εοδυ. Ο ΕΟΔΥ μετά από μια ολόκληρη ώρα αναμονής μου είπε ότι δεν ξέρει αν ανεβαίνουν τα θετικά αποτελέσματα καν. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2022 από NIKOLETAL
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα