Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα μοριακό τεστ επειδή είχε βγει θετικό το rapid,σε κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ.Ξέρετε αν ανεβαίνει κάπου το αποτέλεσμα του μοριακού πολύ γίνεται σε τέτοιες μονάδες  και μετά από πόσες μέρες;Μια υπάλληλος του ΕΟΔΥ που κατάφερα να βρω μετά από πολλή ώρα,είπε ότι μάλλον δεν τα ανεβαζουν πουθενά τα κάνουν για στατιστικούς λόγους.Αλλα δεν ήταν σίγουρη.

Έχει κάνει κανείς;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, NIKOLETAL είπε

Έκανα μοριακό τεστ επειδή είχε βγει θετικό το rapid,σε κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ.Ξέρετε αν ανεβαίνει κάπου το αποτέλεσμα του μοριακού πολύ γίνεται σε τέτοιες μονάδες  και μετά από πόσες μέρες;Μια υπάλληλος του ΕΟΔΥ που κατάφερα να βρω μετά από πολλή ώρα,είπε ότι μάλλον δεν τα ανεβαζουν πουθενά τα κάνουν για στατιστικούς λόγους.Αλλα δεν ήταν σίγουρη.

Έχει κάνει κανείς;

Δοκίμασες στο gov;

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, NIKOLETAL είπε

Έχει κάνει κανείς;

Πόσες ώρες πέρασαν;

Αν δεν είσαι εμβολιασμενος και είναι αρνητικό το τεστ , νομίζω δεν σου βγαίνει πιστοποιητικό στο gov.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, NIKOLETAL είπε

Είμαι εμβολιασμενη και πέρασαν 23 ώρες.

Κάπου άκουσα το πρωί στα κανάλια να λένε ότι κάποια εργαστήρια θέλουν 32 ώρες, αλλά δεν ξέρω αν η αναφορά ήταν για δημόσια δομή.

Υπομονή ή αν είναι μήπως επικοινωνήσεις πάλι με τον εοδυ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, SilentVoice είπε

Κάπου άκουσα το πρωί στα κανάλια να λένε ότι κάποια εργαστήρια θέλουν 32 ώρες, αλλά δεν ξέρω αν η αναφορά ήταν για δημόσια δομή.

Υπομονή ή αν είναι μήπως επικοινωνήσεις πάλι με τον εοδυ.

Ο ΕΟΔΥ μετά από μια ολόκληρη  ώρα αναμονής μου είπε ότι δεν ξέρει αν ανεβαίνουν τα θετικά αποτελέσματα καν.

Επεξ/σία από NIKOLETAL

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...