BrocasHelm Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Έχω μια 65άρα Samsung QLED QE65Q70TA και χτες παρατήρησα μια πολύ περίεργη κηλίδα στην οθόνη, περίπου στο κέντρο της. Αυτή είναι εμφανής μόνο υπό γωνία, όταν την βλέπεις από τελείως ευθεία μπροστά δεν καταλαβαίνεις οτιδήποτε (αλλά σε οποιαδήποτε γωνία, αριστερά, δεξιά, κάτω, πάνω φαίνεται). Επίσης όσο πιο ανοιχτό το χρώμα, τόσο πιο έντονη η χρωματική διαφορά, με το μαύρο να φαίνεται ελάχιστα. ΔΕΝ είναι τελείως στρογγυλή όπως εδώ πχ για να είναι το reflector. Σας δείχνω εικόνα για να καταλάβετε την διαφορά (με ένα μπεζ χρώμα ως φόντο, σε άσπρο είναι ακόμα πιο έντονο) σε γωνία από δεξιά και από τελείως ευθεία μπροστά. Όπως βλέπετε δεν είναι τελείως στρογγυλό αλλά είναι λίγο irregular το σημείο. Επιπλέον κάποια στιγμή αργότερα χτες βράδυ που την άνοιξα, είχε φύγει (ή έτσι νόμιζα), αλλά με ένα white screen test είδα πως απλά είχε μικρύνει και είχε μέγεθος περίπου 9*9 pixels. Και σήμερα το πρωί υπήρχε πάλι. Έχετε ιδέα τι είναι; Η τηλεόραση είναι ακόμα σε εγγύηση, κλείνει σε λίγες μέρες χρόνο, απλά είναι πολύ φασαρία να κουβαλήσω 65άρα τηλεόραση στον Κωτσόβολο (στο αμάξι μου δεν χωράει με τίποτα, και πρέπει να βρω κάποιον με βανάκι πχ). Σκέφτηκα μην είναι κάτι σε σχέση με υγρασία πχ ή λόγω διαφοράς θερμοκρασίας, το οποίο ίσως να φτιάξει μόνο του.
UncleKim Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Αν έχει εγγύηση, πάρε τηλέφωνο την Samsung. Λογικά θα έρθει τεχνικός να δει την βλάβη. Δεν είναι ανάγκη να την κουβαλήσεις και να την πάς πουθενά. 1
BrocasHelm Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Πήγα χτες απόγευμα και ενημέρωσα τον τοπικό Κωτσόβολο. Θα αναμένω τώρα τον τεχνικό να έρθει να την δει. Στο μεταξύ η κηλίδα αλλάζει μέγεθος. Χτες το βράδυ ήταν μικρότερη λίγο από ότι είναι στην παραπάνω εικόνα, και κάποια στιγμή χάθηκε (ή δεν μπορούσα να την δω καν). Είμαι σίγουρος βέβαια όταν γυρίσω σπίτι θα υπάρχει πάλι. Και όταν έρθει ο τεχνικός θα ρεζιλευτώ γιατί δεν θα φαίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα