Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, και χρόνια πολλά!

Θα ήθελα μια διευκρίνιση (αν ξέρει κάποιος), έχω λογαριασμό στην alpha bank(εκεί λαμβάνω την σύνταξη μου).

Μπορώ να δημιουργήσω επιπλέον λογαριασμό στην Εθνική τράπεζα(θα ήθελα να πάρω κάτι από το πλαίσιο και με μπλοκάρουν λογικά επειδή δεν έχω εθνική...), εύκολα και γρήγορα από την εφαρμογή της;

Αν ναι θα υπάρξει κάποια σύγχυση;

Επειδή έχω ήδη λογαριασμό όπου μπαίνουν και τα λεφτά της σύνταξης μου, μη γίνει καμία μακακια, για αυτό ρωτάω.

Τον θέλω καθαρά για να μπορώ να πάρω κάτι από πλαίσιο με μήνα μήνα.

Ευχαριστω εκ των προτέρων!

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, 1234567890one είπε

Το Πλαίσιο δεν σε μπλοκάρει επειδή δεν έχεις λογαριασμό στη Εθνική τράπεζα αλλά ότι δεν έχεις πιστωτική κάρτα ώστε να μπορείς να πληρώνεις τις δόσεις του προιόντος που θες να πάρεις δηλαδή μήνα με μήνα. Δεν μπορείς να πληρώσεις τις δόσεις με χρεωστική κάρτα. 

• Like 1
  • Confused 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, 1234567890one είπε

Άλλο η πληρωμή με χρεωστική μέσω του λογαριασμού σας, άλλο η πληρωμή με δόσεις με πιστωτική, και άλλο η πληρωμή μήνα μήνα του πλαισίου. Στην 3η περίπτωση, θα προσκομίσετε τα χαρτιά που θα σας ζητήσουν από το πλαίσιο. 

Προφανώς, αν υπάρχει η πιθανότητα να πάρετε μέσω μήνα μήνα το προϊόν που θέλετε, συμφέρει πιο πολύ μια πιστωτική από το τραπεζικό σας ίδρυμα. 

• Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, 1234567890one είπε

Καλημέρα, και χρόνια πολλά!

Θα ήθελα μια διευκρίνιση (αν ξέρει κάποιος), έχω λογαριασμό στην alpha bank(εκεί λαμβάνω την σύνταξη μου).

Μπορώ να δημιουργήσω επιπλέον λογαριασμό στην Εθνική τράπεζα(θα ήθελα να πάρω κάτι από το πλαίσιο και με μπλοκάρουν λογικά επειδή δεν έχω εθνική...), εύκολα και γρήγορα από την εφαρμογή της;

Αν ναι θα υπάρξει κάποια σύγχυση;

Επειδή έχω ήδη λογαριασμό όπου μπαίνουν και τα λεφτά της σύνταξης μου, μη γίνει καμία μακακια, για αυτό ρωτάω.

Ευχαριστω εκ των προτέρων!

Ναι,οχι μονο σε 2,αλλα οσες  θες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο Κωτσόβολος με αφήνει κανονικοτατα να αγοράσω μεσω του τραπεζικού μου λογαριασμού, με το πλάνο δόσεων.

Και δεν έχω πιστωτική κάρτα, έχω μόνο χρεωστική και δεν μου φέρνει αντίρρηση.

Γιατί δεν υπάρχει λόγος να φέρει αντίρρηση γιατί δε θα υπήρχε λόγος να υπάρχει το πρόγραμμα πλάνο δόσεων, που λέει πεντακάθαρα "αγορά χωρίς πιστωτική"

Όπως λέει και το πλαίσιο αν δε κάνω μεγάλο λάθος "χωρίς πιστωτική έως 36 μήνες με επιτόκιο"

Θέλει λογαριασμό εθνικής, αν δεν είσαι πελάτης τους τότε τσου.

Τους ανεβάζεις το εκκαθαριστικό κατά την διάρκεια δημουργιας του λογαριασμού μέσω του app, και όταν θες να αγοράσεις κάτι το στέλνεις και στο πλαίσιο, και κοιτάνε αν είσαι πελάτης του τραπεζικού πιστωτικού ιδρύματος, δηλαδή της εθνικής, αν η εθνική δει ότι δεν είσαι τότε bye bye.

Στις 3/1/2022 στις 12:10 ΜΜ, Silverage είπε

Μπορείς.

Σε ευχαριστώ!

Στις 3/1/2022 στις 3:11 ΜΜ, SabotazNic είπε

Άλλο η πληρωμή με χρεωστική μέσω του λογαριασμού σας, άλλο η πληρωμή με δόσεις με πιστωτική, και άλλο η πληρωμή μήνα μήνα του πλαισίου. Στην 3η περίπτωση, θα προσκομίσετε τα χαρτιά που θα σας ζητήσουν από το πλαίσιο. 

Προφανώς, αν υπάρχει η πιθανότητα να πάρετε μέσω μήνα μήνα το προϊόν που θέλετε, συμφέρει πιο πολύ μια πιστωτική από το τραπεζικό σας ίδρυμα. 

Και αυτή η απάντηση είναι σωστή, ίσως θα έπρεπε βέβαια να σημειώσω ότι δε θέλω να βγάλω πιστωτική κάρτα.

Είχα δώσει πιο παλιά, χαρτιά στο πλαίσιο αλλά είχα φάει άκυρο.

Και επειδή είδα πρόσφατα ότι πρέπει να είσαι πελάτης του τραπεζικού πιστωτικού ιδρύματος AKA = εθνικής..

Επεξ/σία από 1234567890one
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, 1234567890one είπε

Ο Κωτσόβολος με αφήνει κανονικοτατα να αγοράσω μεσω του τραπεζικού μου λογαριασμού, με το πλάνο δόσεων.

Γιατί δεν υπάρχει λόγος να φέρει αντίρρηση γιατί δε θα υπήρχε λόγος να υπάρχει το πρόγραμμα πλάνο δόσεων, που λέει πεντακάθαρα "αγορά χωρίς πιστωτική"

Όπως λέει και το πλαίσιο αν δε κάνω μεγάλο λάθος "χωρίς πιστωτική έως 36 μήνες με επιτόκιο"

Θέλει λογαριασμό εθνικής, αν δεν είσαι πελάτης τους τότε τσου.

Τους ανεβάζεις το εκκαθαριστικό κατά την διάρκεια δημουργιας του λογαριασμού μέσω του app, και όταν θες να αγοράσεις κάτι το στέλνεις και στο πλαίσιο, και κοιτάνε αν είσαι πελάτης του τραπεζικού πιστωτικού ιδρύματος, δηλαδή της εθνικής, αν η εθνική δει ότι δεν είσαι τότε bye bye.

Φυσικά και υπάρχει λόγος να φέρει αντίρρηση, το πρόγραμμα μήνα-μήνα είναι καταναλωτικό δάνειο και ως τέτοιο, χρειάζεται να πάρει έγκριση από την τράπεζα.

Επίσης, δεν χρειάζεται να έχει κάποιος λογαριασμό εθνικής, αν έχει μπορεί να κάνει αίτηση online, αλλιώς η αίτηση γίνεται από κατάστημα Πλαισίου με εκκαθαριστικό και στα σχετικά δικαιολογητικά.

Δημοσ.

Φυσικά και μπορούν να φέρουν αντίρρηση. Έφεραν σε 'μένα πριν κάνα δίμηνο, ενώ έχω πιστοληπτική ικανότητα. :P

Βασικά εγώ λογικά "την έφαγα" διότι δεν ήμουν ποτέ πελάτης της εθνικής και άνοιξα επιτόπου λογιαριασμό, μιας και σε Alpha, Eurobank και Πειραιώς, όλα good.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 1234567890one είπε

Θα σε συμβούλευα να μην το κάνεις. Σου βγάζουν δάνειο στο όνομά σου στην Τράπεζα και το ξεπληρώνεις και έντοκα.

Βγάλε μια πιστωτική στην τράπεζά που έχεις τη μισθοδοσία σου (θα είναι πιο εύκολο) και αγόραζε με άτοκες δόσεις.

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Nabuko είπε

Θα σε συμβούλευα να μην το κάνεις. Σου βγάζουν δάνειο στο όνομά σου στην Τράπεζα και το ξεπληρώνεις και έντοκα.

Βγάλε μια πιστωτική στην τράπεζά που έχεις τη μισθοδοσία σου (θα είναι πιο εύκολο) και αγόραζε με άτοκες δόσεις.

Και έντοκα και με έξοδα φακέλου... δηλαδή μπαίνει ένα σεβαστό καπέλο στην τιμή που θα πλήρωνε κάποιος με κάρτα.

Μια στο τόσο κάνουν κάτι προωθητικές ενέργειες για άτοκες δόσεις, αλλά τρέχα γύρευε...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...