Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

Το να αρνεισαι ή εστω να μην παραδεχεσαι μια μεθοδο που αποδεδειγμενα εχει σωσει ζωες, δεν λεγεται μαζοχισμος.

Στο συγκεκριμένο έχεις δίκιο στο Αρνητής τεχνολογίας είμαι μαζόχας, αλλά όταν  δεν υπάρχει  άλλος τρόπος και διαφορετική σκέψη στο πώς θα βγω σώος απο μία δύσκολή κατάσταση και έρχεται κάθε τεχνολογική εταιρεία να μου πει ότι με μία συσκευή την οποία προσπαθεί να δικαιολογήσει και το κόστος της έχει σώσει ανθρώπινες ζωές χωρίς να λέει πόσους έχει καταδικάσει και καλώς το έχει κάνει και θα το κάνει αλλά ξεπερνάει τον ιδιωτικό χώρο του κάθε χρήστη που το επιλέγει και καλά το κάνει αλλά σε μία Δημοκρατία όταν το επιλέγεις εσύ το επιλέγεις και για εμένα αυτό είναι που με τσαντιζει.

• Like 1
  • Confused 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Upogeios είπε

Τωρα που εχω λιγο χρονο...

Εχει παει ο Χ μαζι με την Ψ για φαγητο, εχουν παραγγείλει και στη μεση του γευματος το ρολοι αρχιζει να σφυραει...

Το κοιταζει ο Χ, του λεει κατι για μαρμαρυγή και καρδια κτλ κτλ... το λεει στην Ψ και ευλογα τον ρωταει, "πως νιωθεις"? Ο Χ ηταν μια χαρα και φυσικα δεν διεκοψαν το γευμα τους, απλα εκανε σιγαση στο σημα.

Στα 2 λεπτα παλι το ρολοι σφυραει... το βγαζει λοιπον ο Χ και το κανει restart! Μολις το φορεσε αμεσως ξανα ειδοποιηση... απο το πρωτο σημα μεχρι εδω εχουν περασει 15-20' και ο Χ ακομα νιωθει μια χαρα. Η Ψ ομως που ειναι της τεχνολογιας, ζητα το λογαριασμο και παιρνει το αμαξι, δεν τον αφηνει να οδηγησει. Ωστε να πανε σε νοσοκομειο, παροτι ο Χ δεν ηθελε!

Οταν εφτασαν στην πορτα του νοσοκομειου το ρολοι ειχε κοκκινησει και εγραφε, seek for help now (ή κατι τετοιο τελος παντων), σε αυτο το σημειο άρχισε να ιδρωνει και να ζαλίζεται ο Χ και σε αυτο το σημειο τον βουτηξαν οι νοσοκομοι και τον εβαλαν σε κρεββατι, περασε ενα εμφραγμα λοιπον, το γλυτωσε και πρακτικα τον γλυτωσε το ρολοι που αν το ειχε ακουσει απο το πρωτο σημα, θα τον ειχε στειλει 45-60 λεπτα πριν το συμβαν στο νοσοκομειο.

Δεν ειναι λοιπον αστειο, και ναι, τα 400$ ισως ειναι πολλα, την apple μπορει καποιοι να μην τη γουσταρουν, αλλα υπαρχουν και αλλες συσκευες που μπορουν να μας γλυτωσουν. 

Αυτο θαρρω ειναι θεμα που αφορα ολους

αυτο δεκτο με τα μπουνια κιολας 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kotronas είπε

Στο συγκεκριμένο έχεις δίκιο στο Αρνητής τεχνολογίας είμαι μαζόχας, αλλά όταν  δεν υπάρχει  άλλος τρόπος και διαφορετική σκέψη στο πώς θα βγω σώος απο μία δύσκολή κατάσταση και έρχεται κάθε τεχνολογική εταιρεία να μου πει ότι με μία συσκευή την οποία προσπαθεί να δικαιολογήσει και το κόστος της έχει σώσει ανθρώπινες ζωές χωρίς να λέει πόσους έχει καταδικάσει και καλώς το έχει κάνει και θα το κάνει αλλά ξεπερνάει τον ιδιωτικό χώρο του κάθε χρήστη που το επιλέγει και καλά το κάνει αλλά σε μία Δημοκρατία όταν το επιλέγεις εσύ το επιλέγεις και για εμένα αυτό είναι που με τσαντιζει.

Tι εννοεις; Ποιους εχει καταδικασει η apple με τα apple watches και πώς;

3 λεπτά πριν, Neural_handshake είπε

επισης δεν ειναι ψεμα οτι τετοια δυνατοτητα εχουν κ παρα πολλα android smartwatches k καποια fitness bands k ολα τα earbuds κλπ αλλα δεν βγηκαν να κανουν τετοιες διαφημισεις

Ναι και;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Upogeios είπε

Τωρα που εχω λιγο χρονο...

Εχει παει ο Χ μαζι με την Ψ για φαγητο, εχουν παραγγείλει και στη μεση του γευματος το ρολοι αρχιζει να σφυραει...

Το κοιταζει ο Χ, του λεει κατι για μαρμαρυγή και καρδια κτλ κτλ... το λεει στην Ψ και ευλογα τον ρωταει, "πως νιωθεις"? Ο Χ ηταν μια χαρα και φυσικα δεν διεκοψαν το γευμα τους, απλα εκανε σιγαση στο σημα.

Στα 2 λεπτα παλι το ρολοι σφυραει... το βγαζει λοιπον ο Χ και το κανει restart! Μολις το φορεσε αμεσως ξανα ειδοποιηση... απο το πρωτο σημα μεχρι εδω εχουν περασει 15-20' και ο Χ ακομα νιωθει μια χαρα. Η Ψ ομως που ειναι της τεχνολογιας, ζητα το λογαριασμο και παιρνει το αμαξι, δεν τον αφηνει να οδηγησει. Ωστε να πανε σε νοσοκομειο, παροτι ο Χ δεν ηθελε!

Οταν εφτασαν στην πορτα του νοσοκομειου το ρολοι ειχε κοκκινησει και εγραφε, seek for help now (ή κατι τετοιο τελος παντων), σε αυτο το σημειο άρχισε να ιδρωνει και να ζαλίζεται ο Χ και σε αυτο το σημειο τον βουτηξαν οι νοσοκομοι και τον εβαλαν σε κρεββατι, περασε ενα εμφραγμα λοιπον, το γλυτωσε και πρακτικα τον γλυτωσε το ρολοι που αν το ειχε ακουσει απο το πρωτο σημα, θα τον ειχε στειλει 45-60 λεπτα πριν το συμβαν στο νοσοκομειο.

Δεν ειναι λοιπον αστειο, και ναι, τα 400$ ισως ειναι πολλα, την apple μπορει καποιοι να μην τη γουσταρουν, αλλα υπαρχουν και αλλες συσκευες που μπορουν να μας γλυτωσουν. 

Αυτο θαρρω ειναι θεμα που αφορα ολους

Tωρα γιατί αυτό μου ακούγεται σαν urban myth? 

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, BackFromHell είπε

Θα σου θυμίσω τοπικό για Αμερική υπάρχουν χιλιάδες ψάξε τα.

Ο πιλότος στο Πικέρμι. Αμεση άρση έρευνας τα πρώτα στοιχεία τα άντλησαν απο το watch.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Γιατι εισαι προκατειλημμένος? Ο Χ ειναι φιλος και η Ψ ειναι η πρώην του. Δε γινεται να γραψω ονοματα, χωρα, πολη, κτλ κτλ

Και σου λεω, μην παρεις apple ρε φιλε, αλλα αυτες οι συσκευες πλεον μπορουν να κανουν τη διαφορα, ανεξαρτητα απο τη μαρκα!

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kotronas είπε

Θα σου θυμίσω τοπικό για Αμερική υπάρχουν χιλιάδες ψάξε τα.

Ο πιλότος στο Πικέρμι. Αμεση άρση έρευνας τα πρώτα στοιχεία τα άντλησαν απο το watch.

Δεν μπορείς να διανοηθείς τι καταγραφές κάνει, με έναν αναλυτή-φασματογράφο μπόρει να βγάλει δραστηριότητα στο 100%

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, kotronas είπε

Αναρωτιέμαι εάν υπήρχε ζωή πρίν το ΚΙΝΗΤΟ.

Εγώ ειλικρινά απορώ πως κυκλοφορούσαμε πριν το gps φίλε. Και είμαι 43 ετών. Άρα πρόλαβα και με το παραπάνω το ρωτά , ψάξε, βγάλε χάρτη. 

Ζούσαμε, αλλά ταλαίπωρα...

Επεξ/σία από Petros79
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

Τωρα οποιος ειναι σεσημασμενος hater, λογικο ειναι να ανακαλυπτει ντροπες κλπ . Προχωραμε.

Ο AtiX σεσημασμένος hater της apple, ΓΕΛΑΣΑΝΕ ΚΑΙ τα κουμπιά bold-italic πάνω από εκεί που κάνεις ποστ

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

Ναι και;

οποτε αν αυριο μεθαυριο καποιος βγαλει ας πουμε διαφημιση με κοπελα που την βιαζουν κ αυτη παιρνει τηλ με το smartwatch κ γλιτωνει, δεν θα εχεις προβλημα ,αληθεια θα λενε 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Χεχε, η πραγματικότητα καμιά φορά είναι πιο απίστευτη από τις φαντασιες. 

Πριν χρόνια, στο εργοστάσιο που δουλεύω έρχεται ο υπάλληλος και μου ζητάει άδεια να σχολασει επειδή δεν νιώθει καλά. Τον ρωτάω τι έχει και μου λέει του πονάει η πλάτη και μπροστά το στήθος, αλλά μπορεί λέει να οδηγήσει να πάει σπίτι του. 

Του λέω δεν θα πας σπίτι και φωνάζω τον επιστάτη να τον πάρει στις πρώτες βοήθειες που είναι κοντά μας. 

Ο άνθρωπος είχε πάθει αυτόματο πνευμονοθώρακα. Είχε σκάσει ο ένας του πνεύμονας και θα πάθαινε ανακοπή. Μόλις τον εξέτασε ο γιατρός, του άνοιξε κατευθείαν με το νυστέρι τρύπα στο πλάι και έχωσε σωληνάκι για να αποσυμπιέσει τον πνεύμονα. 

Το δίδαγμα της ιστορίας είναι να μην υποτιμούμε τα συμπτώματα που έχουμε, και να ξέρουμε να τα αξιολογούμε σωστά.

Και να έχουμε έναν πάνθηρα δίπλα μας καλού κακού. 

• Like 8

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...