Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, skritikos είπε

Το βλέπω για αρκετά περισσότερο από τα $5-7Κ. Ειδικά αν βάλουμε τα ακριβά ασφάλιστρα (για τους εργαζομένους) και VAT της Ευρώπης:

https://www.findmyelectric.com/blog/tesla-battery-replacement-cost-explained/

Δεν βλέπω πουθενά αυτό

Αναφορά σε κείμενο

still lower than the 13,500 on our example invoice

Ωστόσο αν χρειαστεί να κάνεις αλλαγή στα 400000 μίλια δηλάδη περίπου 650000 χιλιόμετρα το κόστος των 13500€ ( να βάλουμε μέσα και τα VAT της ευρώπης ) 12000€ δεν είναι και τόσο τρομακτικό. Σε αυτά τα χιλιόμετρα ένα αυτοκίνητο με κινητήρα εσωτερικής καύσης έχει δώσει πολλά παραπάνω στα service αλλά και στις επισκευές κινητήρα, κιβωτίου ταχυτήτων κτλ

edit: Είδα το post του @sndev για το κόστος μετά το ποστ

Επεξ/σία από manolis940
  • Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απλά μου αρέσει όταν αναφέρονται νούμερα να είναι πραγματικά, και όχι από την ανακύκλωση ανοησίας του Internet.

Χαίρομαι που ο @sndev ως κάτοχος μας παραθέτει την αλήθεια.

Δεν έχω χρήση αυτή τη στιγμή για ηλεκτρικό γιατί ακόμη και με το κανονικό κάνω κάτω από 5000χλμ τις περισσότερες χρονιές (με αρκετά από αυτά σε αντίξοες συνθήκες/εκδρομές 4x4) αλλά μου αρέσει να ενημερώνομαι και να παρακολουθώ τι έρχεται στο μέλλον μας.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.motor1.com/news/558758/mercedes-fire-risk-recall/

Κοντά 900.000 αυτοκίνητα της Mercedes θα γίνουν recall λόγω κινδύνου φωτιάς. Αυτό γιατί δεν το είδαμε σαν είδηση αλλά βλέπουμε την είδηση για το καλώδιο της κάμερας οπισθοπορίας που ίσως κοπεί σε κάποιο Τέσλα;

Παρεπιπτόντως έλαβα μήνυμα από την Τέσλα ότι θα μου κλείσουν αυτοί το ραντεβού για τον έλεγχο του καλωδίου αυτού.

Επεξ/σία από Paladin-}LoA{-
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...