Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Tesla ανακαλεί 475.000 οχήματα της για δύο προβλήματα ασφαλείας που ανακαλύφθηκαν.

Σύμφωνα με την Εθνική Υπηρεσία Οδικής Ασφάλειας των Αυτοκινητοδρόμων των ΗΠΑ (NHTSA), 356.309 μοντέλα Tesla Model 3 που βγήκαν από τη γραμμή παραγωγής από το 2017 έως το 2020 ανακαλούνται λόγω προβλημάτων με τις κάμερες οπισθοπορείας. Η υπηρεσία επίσης ανακοίνωσε ότι θα ανακληθούν 119.009 οχήματα Model S που κατασκευάστηκαν την ίδια περίοδο λόγω προβλήματος με το μάνταλο του μπροστινού καπό.

Για το Model 3, η Εθνική Υπηρεσία Οδικής Ασφάλειας των Αυτοκινητοδρόμων των ΗΠΑ λέει ότι το πρόβλημα παρουσιάζεται σε μία πλεξούδα καλωδίου που σχετίζεται με τη λειτουργία της κάμερας οπισθοπορείας, και η οποία «μπορεί να καταστραφεί από το άνοιγμα και το κλείσιμο του πορτμπαγκάζ αποτρέποντας την κάμερα οπισθοπορείας να δείχνει εικόνα».

Στο Model S, τα προβλήματα με τον μάνταλο (τον μηχανισμό ασφάλισης) για το μπροστινό καπό μπορεί να προκαλέσουν το άνοιγμα του καπό χωρίς προειδοποίηση και καθώς το όχημα βρίσκεται σε κίνηση, γεγονός που θα εμπόδιζε την ορατότητα του οδηγού, αυξάνοντας τον κίνδυνο ατυχήματος». Οι ιδιοκτήτες των επηρεαζόμενων οχημάτων θα λάβουν επιστολές ειδοποίησης για την ανάκληση των οχημάτων τους μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Εθνική Υπηρεσία Οδικής Ασφάλειας των Αυτοκινητοδρόμων των ΗΠΑ αναλαμβάνει δράση σε ζητήματα που σχετίζονται με τα οχήματα της Tesla. Λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, η υπηρεσία έκανε γνωστό ότι είχε ξεκινήσει έρευνα για μία ενημέρωση λογισμικού που επέτρεπε στους επιβάτες των μπροστινών καθισμάτων να παίζουν παιχνίδια στην κεντρική οθόνη του συστήματος infotainment του αυτοκινήτου καθώς βρισκόταν σε κίνηση. Η Tesla ανταποκρίθηκε γρήγορα υποσχόμενη να προχωρήσει σε μία νέα ενημέρωση λογισμικού που θα κλειδώνει τη λειτουργία «Passenger Play» όταν το αυτοκίνητο εν κινήσει.

Οι παραπάνω ωστόσο δεν είναι οι μόνες ανακλήσεις που πραγματοποιήθηκαν από την Tesla το περασμένο έτος. Η εταιρεία ανακάλεσε οχήματα για οθόνες του συστήματος infotainment που έπαψαν να λειτουργούν καθώς και για ένα σφάλμα στο λογισμικό που σχετίζεται με τη δοκιμαστική έκδοση του λογισμικού πλήρους αυτόνομης οδήγησης (Full Self-Driving Beta).

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κρίμα ο Φινλανδός ήδη το ανατίναξε μετά απο τα 22.000 ευρώ για σέρβις... έπρεπε να κάνει λίγο ακόμα υπομονή.......... :P

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην Νέα Σμύρνη δεν προλαβαίνω να τα μετράω τι γίνεται ρε πστη μ μπράβο τους,μου θυμίζει εποχές cayenne (δεν ξέρω αν είναι καλό αυτό 😂😂😂). Αντιπροσωπεία / υποστήριξη υπάρχει άραγε καλή ή τρέχεις και δεν φτάνεις αν γίνει κάτι για το εφέ και μόνο. Να τα χαίρονται πάντως, δεν ξέρω τι έχει γίνει τα τελευταία 5 χρόνια αλλά όλες οι εταιρείες έχουν βγάλει πολύ όμορφα αυτοκίνητα

Επεξ/σία από Intsourapis
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, sndev είπε

Αυτές που δε κάνουν ανακλήσεις να φοβάστε

Take the number of vehicles in the field, A, multiply by the probable rate of failure, B, multiply by the average out-of-court settlement, C. A times B times C equals X. If X is less than the cost of a recall, we don't do one.

Fight Club

• Like 9
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειδικα αυτο με το καπο που μπορει να ανοιξει εν κινηση, τι να πρωτοσχολιασει κανεις. Εχουν γεμισει το αμαξι με γκατζετιες και τους εχουν ξεφυγει τοσο βασικα κατασκευαστικα θεματα. Καμια εμπιστοσυνη στο συγκεκριμενο κατασκευαστη. 

Επεξ/σία από BackFromHell
Δημοσ.

Οταν σε προηγουμενο θεμα που αφορουσε την Tesla , αυτο με το μεγαφωνο , εγραψα οτι η Tesla εχει γινει κωμωδια , ορισμενοι ετρεξαν να με ειρωνευτουν , ουτε μετοχες να ειχαν , το αυτοκινητο δεν ειναι ευκολη υποθεση , ποσο μαλλον οταν δεν εχεις και εμπειρια , εταιριες κολοσσοι στο χωρο και παλι κανουν γκελες

• Like 2
Δημοσ.

Και στην ποιότητα κατασκευής φαίνεται να έχουν κάποια θέματα, βλέπω αριστερά δεξιά στο tube. 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Intsourapis είπε

Στην Νέα Σμύρνη δεν προλαβαίνω να τα μετράω τι γίνεται ρε πστη μ μπράβο τους,μου θυμίζει εποχές cayenne (δεν ξέρω αν είναι καλό αυτό 😂😂😂). Αντιπροσωπεία / υποστήριξη υπάρχει άραγε καλή ή τρέχεις και δεν φτάνεις αν γίνει κάτι για το εφέ και μόνο. Να τα χαίρονται πάντως, δεν ξέρω τι έχει γίνει τα τελευταία 5 χρόνια αλλά όλες οι εταιρείες έχουν βγάλει πολύ όμορφα αυτοκίνητα

Νέα Σμύρνη 2 έχω δει μόνο .. τα παιδιά στην αντιπροσωπεία κ service είναι άψογα. Το κακό είναι πως αν τρακάρεις κ θες ανταλλακτικά  υποθέτω λόγο covid αργεί. Δλδ πχ προφυλακτήρας μπορεί να κάνει 2 βδομάδες να έρθει. Αν κάτι λύνετε αυθημερόν κανένα θέμα κλείνεις ραντεβού μέσω app εξηγώντας τι θέμα έχεις στέλνοντας κ τυχόν φωτό σου λένε να πας συγκεκριμένη ώρα  κ μέρα , πας κ τελειώνει πάλι συγκεκριμένη ώρα που τη ξέρεις πριν παραδώσεις. Τώρα για κάτι σοβαρότερο δε ξέρω κ δεν έχω ακούσει..

• Like 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Menelegr είπε

Κρίμα ο Φινλανδός ήδη το ανατίναξε μετά απο τα 22.000 ευρώ για σέρβις... έπρεπε να κάνει λίγο ακόμα υπομονή.......... :P

ωωω αυτό θα ήθελα να το δω! Είναι τρελοί οι Φιλανδοί, πολλοί τους πάω!

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, jimmyl είπε

Οταν σε προηγουμενο θεμα που αφορουσε την Tesla , αυτο με το μεγαφωνο , εγραψα οτι η Tesla εχει γινει κωμωδια , ορισμενοι ετρεξαν να με ειρωνευτουν , ουτε μετοχες να ειχαν , το αυτοκινητο δεν ειναι ευκολη υποθεση , ποσο μαλλον οταν δεν εχεις και εμπειρια , εταιριες κολοσσοι στο χωρο και παλι κανουν γκελες

Δεν την πάω σαν εταιρεία αλλα τουλάχιστον κάνει ανακλήσεις στα λάθη που βρίσκει... Κάποια άλλοι λαδώνουν και έχουν γεμίσει σκάνδαλα για να μη τις κάνουν...

Αν ειναι αυτή κωμωδία, κατι suzuki κατι mazda και nissan που τα μισά τους αυτοκίνητα δεν περνάνε τα όρια ρύπων και κάτι γελοίες εταιρείες τύπου VW που βάζουν μέχρι και κρυφούς μηχανισμούς για να περάσουν τα τεστ στα diesel τι ειναι?

• Like 9
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ο Θεός με φύλαξε και δεν το αγόρασα...

Πέρα από τη πλάκα, στο άμεσο μέλλον αυτή η είδηση θα πάψει να θεωρείται είδηση...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...