Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, adi32 είπε

Μη φας έχουμε γλάρο που λένε.
Εεδώ και 10 χρόνια το ακούμε αυτό, που ακόμα έρχεται.

Σε άλλα νέα, παράταση μέχρι και το τέλος Φεβρουαρίου δόθηκε για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας.
https://www.news247.gr/koinonia/teli-kykloforias-2022-i-nea-prothesmia-meta-tin-paratasi-osa-prepei-na-xerete.9480986.html

Δημοσ.

Καλημέρα και χρόνια πολλά,φίλε μου adi32 να με συγχωράς αλλά εσένα τι σε κόφτει για τα πρόστιμα, στην τσεπη σου θα τα βάλεις;

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, pano είπε

Καλημέρα και χρόνια πολλά,φίλε μου adi32 να με συγχωράς αλλά εσένα τι σε κόφτει για τα πρόστιμα, στην τσεπη σου θα τα βάλεις;

Καλημέρα και χρόνια πολλά. 

Το θεωρείς καλό να κυκλοφορούν ανασφάλιστα αυτοκίνητα και σαραβαλα που δεν έχουν περάσει ποτέ Κτεο?

Έχω ακούσει από άνθρωπο?  να λέει δεν έχω περάσει ποτέ Κτεο δεν είμαι χαζός 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είναι θέμα καλού ή κακού και τι θεωρώ εγώ ,αλλά που με επηρεάζει.

Από τη στιγμή που το ΚΤΕΟ το περνούν ΟΛΑ τα αυτοκίνητα(άρα καταλαβαίνεις τι παίζεται) και είμαι καλυμμένος από την ασφάλεια μου για τα ανασφάλιστα οχήματα(τις ''μαιμού'' ασφάλιστικές εταιρείες  να φοβάσαι ,παθών βλέπεις) δεν έχω κάποιο θέμα.

Εκείνο που θέλω να πώ στο φινάλε, είναι ότι το κράτος το κάνει αυτό για καθαρούς εισπρακτικούς λόγους και όχι για να μας προστατεύσει.

Επεξ/σία από pano
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν ο δίπλα σου στην εθνική κυκλοφορεί με σαράβαλο με ακατάλληλα λάστιχα, φρενα, αμορτισερ κλπ  δε σε επηρεάζει?

Επεξ/σία από adi32
  • Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, adi32 είπε

Αν ο δίπλα σου στην εθνική κυκλοφορεί με σαράβαλο με ακατάλληλα λάστιχα, φρενα, αμορτισερ κλπ  δε σε επηρεάζει?

Όταν το κύριο θέμα του άρθρου είναι τα διαφυγόντα κέρδη του κράτους και όχι το πρόβλημα στην ασφάλεια τότε κάτι πάει πολύ λάθος.

Βέβαια αυτό αφορά το άρθρο και τον συντάκτη του κυρίως αλλά δεν νομίζω να έχει και πολύ μεγάλη απόσταση και από το πώς αντιμετωπίζεται από το ίδιο το κράτος το όλο πρόβλημα.

Επεξ/σία από dpolal
  • Like 3
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, dpolal είπε

Όταν το κύριο θέμα του άρθρου είναι τα διαφυγόντα κέρδη του κράτους και όχι το πρόβλημα στην ασφάλεια τότε κάτι πάει πολύ λάθος.

Βέβαια αυτό αφορά το άρθρο και τον συντάκτη του κυρίως αλλά δεν νομίζω να έχει και πολύ μεγάλη απόσταση και από το πώς αντιμετωπίζεται από το ίδιο το κράτος το όλο πρόβλημα.

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, adi32 είπε

Φυσικά και με επηρεάζει,αλλά το αν το άρθρο έλεγε γιατί το ΚΤΕΟ και η τροχαία επιτρέπουν να κυκλοφορούν τόσα  κακοσυντηρημένα  και παραποιημένα  οχήματα και επίσης γιατί η  Τράπεζα Ελλάδος επιτρέπει ,με τους κανόνες λειτουργίας που θέτει, να υπάρχουν ''μαιμού'' ασφαλιστικές εταιρείες  ,τότε να  το συζητούσαμε.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, pano είπε

Φυσικά και με επηρεάζει,αλλά το αν το άρθρο έλεγε γιατί το ΚΤΕΟ και η τροχαία επιτρέπουν να κυκλοφορούν τόσα  κακοσυντηρημένα  και παραποιημένα  οχήματα και επίσης γιατί η  Τράπεζα Ελλάδος επιτρέπει ,με τους κανόνες λειτουργίας που θέτει, να υπάρχουν ''μαιμού'' ασφαλιστικές εταιρείες  ,τότε να  το συζητούσαμε.

Οπότε αν κάτι δε λειτουργεί απόλυτα σωστά η λύση είναι να γίνουμε όλοι τέρμα παράνομοι για να τιμωρήσουμε το κακό κράτος (το οποίο είμαστε εμείς) 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, pano είπε

Ναι στη τσεπη μου θα τα βαλω.

Εχουν ενα στοχο για καποια εσοδα απο αυτα και οταν τοσες εκατονταδες χιλιαδες δε πληρωνουν,ριχνουν αυξησεις και τις πληρωνω εγω ο μαλακας που ειμαι συνεπης.

Περα απο τα αυτονοητα για τα ασυντηρητα αυτοκινητα.Που ναι μεν για να σε κοψουν στο ΚΤΕΟ πρεπει να ναι πολυ χρεπι,αλλα κατι ειναι και αυτο απο το τιποτα.

Μη παμε και στα ανασφαλιστα που σε σκοτωνουν και σηκωνονται και φευγουν κιολας.

• Like 9
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, dpolal είπε

Ε και? Εξτρα εσοδα για το κρατος απο απατεωνες, ειναι παντα κατι καλο. Σημαινει οτι εχουν λιγοτερες πιθανοτητες να αναζητησουν εσοδα απο αλλες πηγες (εμενα δηλαδη)

• Like 2
Δημοσ.

Κάθε χρόνο το ακούμε και ποτέ δεν γίνεται. Συνδέστε τις ρημάδες τις βάσεις αφού πλέον όλα ειναι ηλεκτρονικά. Κάνεις και μια  σύνδεση με φορολογικές εφαρμογές και τέλος. 

'Οχι τίποτα άλλο αλλά αισθανόμαστε και βλάκες εμείς που τηρούμε το νόμο 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μα αυτό θα γίνει τώρα. 

Αλλά από ότι βλέπεις πολλοί αντιδρούν και επικροτούν την παρανομία θέλοντας να κάνουν "αντίσταση" παρότι κινδυνεύουν ζωές και πληρώνουν οι λίγοι ηλιθιοι για τους πολλούς έξυπνους. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...