cd2matheos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 καταχωρισε το iban σου στο σχετικο πεδιο του νεου taxisnet.Η επιστροφη μπορει να ειναι απο παρακρατηση φμυ που σου εχει κανει ο εργοδοτης η απο μεταβολη στο Ε9 που μειωσε τον ενφια που πληρωνεις.Γενικα μικρα ποσα μην τα φοβασαι.Εχεις δικαωμα 3 χρονια να διεκδικησεις τα χρηματα σου.Μολις ενημερωσεις το ΙΒΑΝ παρε τηλεφωνο στο τμημα εσοδων της ΔΟΥ που ανηκεις πες τους οτι καταχωρησες λογαριασμο και σε καλη μερια.
1comment Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Ο πατέρας μου είχε ποσά επιστροφής για πάνω από 1,5 χρόνο στο ταξις λόγω υπερείσπραξης. Τελικά φέτος συμψηφίστηκαν με τις οφειλές φόρου εισοδήματος και ενφια.
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Για να κλίσω το θέμα πιο επίσημα. Προ πάντων με email δουλεύουν, και όντως τα παρακολουθούν! Βρείτε στο Google το έκαστο mail για κάθε ΕΦΟΡΙΑ. Επανήλθαν εντός 2 ημέρων και ευγενέστατα με εξυπηρέτησαν άμεσα. Άρα παραπάνω που κάποιος λέει πως δεν παίρνεις φράγκο από εφορία, όχι μόνο πήρα αλλά πήρα και σε 2 μεριές. Αν είχα 270€ τα ~μισά μου είπαν πρέπει να πάνε να συμψηφιστούν με το χρέος μου στο ταμείο των Ε.Ε. (το οποίο έχω ρυθμισμένο μέχρι το '23), και τα άλλα μισά μπήκαν κανονικά στο λογαριασμό μου! Και εντός λίγων ημερών φάνηκαν ΚΑΙ στο ταμείο, ΚΑΙ στο λογαριασμό μου! Ευχαριστώ για το χρόνο σας... όλο βαρετά θέματα μου έχουν μείνει πια..
tasanton Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Σε αντίστοιχη περίπτωση, το θέμα τακτοποιήθηκε με τηλέφωνο στην εφορία (δεν θυμάμαι το τμήμα). Η υπάλληλος έκανε επιτόπου συμψηφισμό και σε 4 μέρες είχα τα υπόλοιπα χρήματα στο λογαριασμό μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα