IoannisSM Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Πηγα σε μικροβιολογικο εργαστηριο για pcr test. Κοστος 60 ευρω! Πληρωσα με καρτα. Μου εδωσε το αποκομμα απο το POS. Δεν εκοψε (φορολογικη) αποδειξη. Φοροδιαφευγει?
tilaverboy Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, IoannisSM είπε Πηγα σε μικροβιολογικο εργαστηριο για pcr test. Κοστος 60 ευρω! Πληρωσα με καρτα. Μου εδωσε το αποκομμα απο το POS. Δεν εκοψε (φορολογικη) αποδειξη. Φοροδιαφευγει? Όχι αφού κοπεί ηλεκτρονική τέλος. Κανονικά έπρεπε να σας κόψει και ηλεκτρονική φορτωμένη στο mydata
dbrillis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 39 λεπτά πριν, IoannisSM είπε Πηγα σε μικροβιολογικο εργαστηριο για pcr test. Κοστος 60 ευρω! Πληρωσα με καρτα. Μου εδωσε το αποκομμα απο το POS. Δεν εκοψε (φορολογικη) αποδειξη. Φοροδιαφευγει? Ας πουμε πως φοροδιαφευγει. Τι κανεις μετα; 3 1
johnieXoX Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 το pos βγάζει απόδειξη πληρωμής. ότι έγινε η χρέωση στο λογαριασμού σου και η μεταφορά του ποσού στο κατάστημα. η φορολογική απόδειξη είναι άλλο πράγμα και έπρεπε να κοπεί. 6
nojom Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Καλά που ζείτε εσείς ρε; όταν πηγαίνουμε σε ιατρεία πάντα πληρώνουμε μετρητά. Οι λόγοι γνωστοί.... Δοκιμασμένο 1 3
SabotazNic Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, IoannisSM είπε Πηγα σε μικροβιολογικο εργαστηριο για pcr test. Κοστος 60 ευρω! Πληρωσα με καρτα. Μου εδωσε το αποκομμα απο το POS. Δεν εκοψε (φορολογικη) αποδειξη. Φοροδιαφευγει? 1 ώρα πριν, tilaverboy είπε Όχι αφού κοπεί ηλεκτρονική τέλος. Κανονικά έπρεπε να σας κόψει και ηλεκτρονική φορτωμένη στο mydata Ναι! Στην Ελλαδα δεν θα κατσουν να κανουν αντιστοιχια ωρας αποδειξης pos και κανονικης. Αρκει το χ του pos να ειναι μικροτερο της ταμειακης. Απλα νωριτερα εκοψε σε καποιον αλλο με μετρητα και το καλυψε με την δικια σου καρτα 7
tilaverboy Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Ναι! Στην Ελλαδα δεν θα κατσουν να κανουν αντιστοιχια ωρας αποδειξης pos και κανονικης. Αρκει το χ του pos να ειναι μικροτερο της ταμειακης. Απλα νωριτερα εκοψε σε καποιον αλλο με μετρητα και το καλυψε με την δικια σου καρτα Εγώ κόβω εκείνη τη στιγμή στο mydata. Τι να σας πω.
Skrobo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, tilaverboy είπε Εγώ κόβω εκείνη τη στιγμή στο mydata. Τι να σας πω. Κόβεις απόδειξη φορολογικού ηλεκτρονικού μηχανισμού απο το mydata; Ποια επιλογή πατάς;
AntiCambeR Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, johnieXoX είπε το pos βγάζει απόδειξη πληρωμής. ότι έγινε η χρέωση στο λογαριασμού σου και η μεταφορά του ποσού στο κατάστημα. η φορολογική απόδειξη είναι άλλο πράγμα και έπρεπε να κοπεί. Επρεπε να κόψει και απόδειξη απο μηχανή, έγινε αυτό που έγραψε ο SabotazNic.Ομως το rapid το χρέωσε κανονικά, που σημαίνει πως γλίτωσε όλο το ποσό του ΦΠΑ.Και φοροδιαφυγή και πονηριά.Εκεί ζητάς απόδειξη, αν σου πει μα μου, ζητάς μείωση τιμής το 50% του ΦΠΑ, αλλιώς καταγγελία, όρεξη να έχεις.Εχουν κάνει τρελό τζίρο τα διαγνωστικά κέντρα και τα φαρμακεία. 8 ώρες πριν, nojom είπε Καλά που ζείτε εσείς ρε; όταν πηγαίνουμε σε ιατρεία πάντα πληρώνουμε μετρητά. Οι λόγοι γνωστοί.... Δοκιμασμένο Παζάρι στην τιμή; Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2022 από AntiCambeR
1comment Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Εφόσον δεν τη ζήτησες εκείνη τη στιγμή, τώρα τι θες; Μ@@@κια σου...
tsioulak Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Είμαι 99% σίγουρος ότι το PCR test είναι με 0% ΦΠΑ 1
Ntinaras Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, tsioulak είπε Είμαι 99% σίγουρος ότι το PCR test είναι με 0% ΦΠΑ τελειο ξεπλυμα. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 19 minutes ago, tsioulak said: Είμαι 99% σίγουρος ότι το PCR test είναι με 0% ΦΠΑ Κάνε το 100% ΑΑΔΕ: Μηδενικό ΦΠΑ σε PCR και Rapid Test - Νομοθετική Επικαιρότητα (e-nomothesia.gr) 9
_Biohazard_ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 13 ώρες πριν, johnieXoX είπε το pos βγάζει απόδειξη πληρωμής. ότι έγινε η χρέωση στο λογαριασμού σου και η μεταφορά του ποσού στο κατάστημα. η φορολογική απόδειξη είναι άλλο πράγμα και έπρεπε να κοπεί. Δεν ξέρω ποια τι μας γλιτώνει από φοροδιαφευγοντες. Έχει παρατηρήσει κανείς σας την εφαρμογή της τράπεζας του για τα εξοδα προκειμένου να καλύψει το ποσό που πρέπει; Εγώ, κοιτώντας ανά μήνα, έχω διαπιστώσει στις πληροφορίες για το λογαριασμό μου να υπάρχουν κάποιες συναλλαγές (ηλεκτρονικές σε POS), αλλά αυτές να μην έχουν περάσει στην εφαρμογή για την κάλυψη του ποσού. Και δεν μιλάω για 5-10€ κάθε μήνα, αλλά για διάφορες της τάξεως των 100-200€ κάθε μήνα. Μετά θα έρθει η εφορία να μου πει ότι δεν κάλυψα το ποσό που έπρεπε, αλλά εγώ τις συναλλαγές (και μάλιστα ηλεκτρονικές σε POS όπως απαιτείται), τις έχω κάνει και φαίνονται από τα ποσά που έχουν τραβηχτεί από το λογαριασμό/κάρτα μου. Πού έχουν πάει όμως; Και γιατί δεν έχουν καταγραφεί στην κάλυψη του αφορολογητου; Τί λαμόγια παίζει εκεί; Πάνε σε λογαριασμούς εξωτερικού; Να σημειώσω πως αυτό το έχω παρατηρήσει τόσο ενώ δεν έχει κοπεί απόδειξη από ταμειακή, παρά μόνο η απόδειξη του POS, αλλά το πιο ανησυχητικό είναι πως το έχω δει ακόμα και φορές που έχει κοπεί κανονικά και απόδειξη ταμειακής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις