PC_Science_Lefkada Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, plaplagr είπε πιστευετε οτι οντως εχει θεμα Ναι. Οι θερμοκρασίες είναι λίγο υπερβολικές για αυτή την κατανάλωση. Κάτι πρέπει να κάνεις, αλλά με ηρεμία και αυτοπεποίθηση. 1 ώρα πριν, plaplagr είπε ο ιδιος προτεινε αλλαγη ψυκτρας, τι λετε? Όχι ακόμα. Έχεις και άλλες επιλογές. Και είναι και καλύτερες. Προσπάθησε κατ' αρχάς να θυμηθείς μήπως κατά λάθος έχεις αφήσει το v-sync off ή βάλε το γνωστό σου να ελέγξει τηλεφωνικά μήπως κάποιο driver update το άλλαξε κατά λάθος. Κατ' εμέ δεν πρέπει το v-sync να μπαίνει off σε όλες τις 3D εφαρμογές (global off). To ξέρω ότι οι πιτσιρικάδες θέλουν να βλέπουν "πόσα fps πιάνουν", ακόμα και όταν δεν τα βλέπουν πραγματικά λόγω ρυθμού ανανέωσης της οθόνης. Όμως πέρα από φοβερή σπατάλη ενέργειας που είναι, μπορεί να δημιουργήσει απίστευτα θερμικά προβλήματα σε κάποιες περιπτώσεις. Οι επιλογές on και half είναι πάντα αποδεκτές και η επιλογή adaptive είναι συνήθως ακόμα καλύτερη. Global off μόνο σε συστήματα εξ' επιτούτου σχεδιασμένα και ελεγμένα ότι δε ζεστένεται ούτε η cpu, ούτε η gpu υπερβολικά με v-sync off. Υπάρχει και το frame cap από riva tuner ή άλλο software, αλλά πέραν του ότι θέλει ένα παραπάνω software, αν δεν πειράζουμε to frame cap κάθε φορά που αλλάζουμε refresh rate έχουμε κάποια απώλεια είτε ποιότητας, είτε ενέργειας, που μπορεί να αποφευχθεί. Είναι για πιο προχωρημένους χρήστες που έχουν βγάλει κάποια άκρη το frame cap. Αν δεν είναι off το v-sync από nvidia panel, να κερδίσεις θερμοκρασίες από κει, το επόμενο βήμα είναι να πας και να κάνεις disabled όποιες επιλογές του bios χρειάζονται για να κλείσεις τα turbo. Τι νόημα υπάρχει να βλέπεις πάνω από 4.2 όταν ξεκινάει το παιχνίδι για να δεις χαμηλότερα από 4.2, συντομότερα όσο αυτό προχωράει; Δίνει πιο πολλά volt με τα turbo, τρώει το power budget, προκαλείται πρόωρη υπερθέρμανση. Είναι σαν θες να σκαρφαλώσεις στον Όλυμπο ή στα Ιμαλάια και να ξεκινάς με σπριντ κατοστάρι για όσο αντέξεις. ΔΕΝ φτανεις πιο γρήγορα έτσι. Μπαίνεις του κλείνεις τα τούρμπο και έφυγες. Save&exit. Του λες να σε πάρει μεθαύριο να σου πει πόσο καλύτερα είναι στα παιχνίδια του και ότι έφτιαξε δε χρειάζεται να κοιτάει άλλο θερμοκρασίες. Aν είναι οff το v-sync του δίνεις οδηγίες να το κάνει adaptive και του ζητάς να ανοίξει hwinfo και ότι ώρα κλείσει δύωρο παιχνίδι να σε πάρει τηλ. να σου πει θερμοκρασίες. Πάλι λογικά θα θέλει κλείσιμο turbo.
plaplagr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 8 ώρες πριν, PC_Science_Lefkada είπε Ναι. Οι θερμοκρασίες είναι λίγο υπερβολικές για αυτή την κατανάλωση. Κάτι πρέπει να κάνεις, αλλά με ηρεμία και αυτοπεποίθηση. Όχι ακόμα. Έχεις και άλλες επιλογές. Και είναι και καλύτερες. Προσπάθησε κατ' αρχάς να θυμηθείς μήπως κατά λάθος έχεις αφήσει το v-sync off ή βάλε το γνωστό σου να ελέγξει τηλεφωνικά μήπως κάποιο driver update το άλλαξε κατά λάθος. Κατ' εμέ δεν πρέπει το v-sync να μπαίνει off σε όλες τις 3D εφαρμογές (global off). To ξέρω ότι οι πιτσιρικάδες θέλουν να βλέπουν "πόσα fps πιάνουν", ακόμα και όταν δεν τα βλέπουν πραγματικά λόγω ρυθμού ανανέωσης της οθόνης. Όμως πέρα από φοβερή σπατάλη ενέργειας που είναι, μπορεί να δημιουργήσει απίστευτα θερμικά προβλήματα σε κάποιες περιπτώσεις. Οι επιλογές on και half είναι πάντα αποδεκτές και η επιλογή adaptive είναι συνήθως ακόμα καλύτερη. Global off μόνο σε συστήματα εξ' επιτούτου σχεδιασμένα και ελεγμένα ότι δε ζεστένεται ούτε η cpu, ούτε η gpu υπερβολικά με v-sync off. Υπάρχει και το frame cap από riva tuner ή άλλο software, αλλά πέραν του ότι θέλει ένα παραπάνω software, αν δεν πειράζουμε to frame cap κάθε φορά που αλλάζουμε refresh rate έχουμε κάποια απώλεια είτε ποιότητας, είτε ενέργειας, που μπορεί να αποφευχθεί. Είναι για πιο προχωρημένους χρήστες που έχουν βγάλει κάποια άκρη το frame cap. Αν δεν είναι off το v-sync από nvidia panel, να κερδίσεις θερμοκρασίες από κει, το επόμενο βήμα είναι να πας και να κάνεις disabled όποιες επιλογές του bios χρειάζονται για να κλείσεις τα turbo. Τι νόημα υπάρχει να βλέπεις πάνω από 4.2 όταν ξεκινάει το παιχνίδι για να δεις χαμηλότερα από 4.2, συντομότερα όσο αυτό προχωράει; Δίνει πιο πολλά volt με τα turbo, τρώει το power budget, προκαλείται πρόωρη υπερθέρμανση. Είναι σαν θες να σκαρφαλώσεις στον Όλυμπο ή στα Ιμαλάια και να ξεκινάς με σπριντ κατοστάρι για όσο αντέξεις. ΔΕΝ φτανεις πιο γρήγορα έτσι. Μπαίνεις του κλείνεις τα τούρμπο και έφυγες. Save&exit. Του λες να σε πάρει μεθαύριο να σου πει πόσο καλύτερα είναι στα παιχνίδια του και ότι έφτιαξε δε χρειάζεται να κοιτάει άλλο θερμοκρασίες. Aν είναι οff το v-sync του δίνεις οδηγίες να το κάνει adaptive και του ζητάς να ανοίξει hwinfo και ότι ώρα κλείσει δύωρο παιχνίδι να σε πάρει τηλ. να σου πει θερμοκρασίες. Πάλι λογικά θα θέλει κλείσιμο turbo. Για το v-sync δεν το εχω δει αν ειναι off ή on αλλα δεν ειναι κατι το βλεπω , τωρα για το τουρμπο χθες που κοιταγα παλι τα bios για καποια αλλη ρυθμιση θυμαμαι να ηταν κλειστο αλλα για σιγουρια θα το ξανακοιταξω . Σε καποιο αλλο σεναριο αν βαλω καποιο software (throttlestop) που δουλευα παλια ωστε να του βαλω ταβανι ας πουμε 3.5-3.8GHz θα εκανε δουλιτσα?
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δες πόσους βαθμούς θα κερδίσεις με v-sync adaptive (ή on ή half) πρώτα. Για να γίνουν disabled τα turbo και να σου κλειδώσει τη cpu στα 4.2GHz και τα volt στο πραγματικό VID του 7700k σου (πιθανότατα 1.15 - 1.25 Volts), θα χρειαστείς τις παρακάτω ρυθμίσεις: CPU Ratio Mode Fixed Mode Intel Turbo boost disabled Enhanced Boost disabled Intel C-State disabled C1E Support disabled EIST Support disabled Intel Adaptive Thermal Monitor Enabled Άν δεν είναι αρκετές αυτές οι ρυθμίσεις για να σταματήσουν όλα τα κολλήματα και τα throttling σε παιχνίδια, έχει θερμικό (όχι ηλεκτρικό) πρόβλημα ο 7700k. Οι λύσεις σε αυτή την περίπτωση απαιτούν είτε χρήματα, είτε να του πάρει το μηχάνημα κάποιες μέρες και κάνεις underclock+undervolt είτε από throttlestop, είτε από BIOS. Θα χρειαστεί να περάσει 24ωρο ή τουλάχιστον 12άρο prime95 με τις τελικές ρυθμίσεις πριν επιστραφεί. Για αυτό προσπαθώ να τις αποφύγω και επιμένω σε v-sync και disable all turbos. 1
plaplagr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Καλησπερα, συγγνώμη για την αργοπορημένη απάντηση . Μετα απο μερες gaming η μεγιστη θερμοκρασια ηταν 76, σημερα που ειχα χρονο εβαλα το v-sync στην adaptive ρυθμιση το Intel Turbo boost disabled και μετα απο καθαρισμα , αλλαγη παστας και αλλαγη 2 ανεμιστήρων που ειχα καλους η μεγιστη θερμοκρασια ηταν 65 στο gaming και πολλα τεστ στο cinebench . Η αληθεια ειναι οτι με τη ρυθμιση Intel Adaptive Thermal Monitor Enabled το pc συνεχιζει και παει 0,8ghz οποια αλλαγη και να γινει στο ΒΙΟS , μονο Disabled δουλευει ας το πουμε σε φυσιολογικες ταχυτητες. Δεν νομιζω να βρω αλλο χρονο να ασχοληθω αλλο σε αυτον τον υπολογιστη γιατι ειναι ταλαιπωρια για τον φιλο και για μενα πηγαινε ελα. Αν ο υπολογιστης μεινει ετσι οπως ειναι με ανοιχτο το Intel Adaptive Thermal Monitor και θερμοκρασιες κατω απο 70 σε στρεσαρισμα δεν θα αντεξει ωστε να δουλευει σαν απλος Η/Υ σπιτιου και 2 ωρες gaming τη μερα? Το λεω αυτο γιατι οταν δεν παιζει καποιο game καθεται κατω απο 40 βαθμους . 1
Sheogorath Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, plaplagr είπε Καλησπερα, συγγνώμη για την αργοπορημένη απάντηση . Μετα απο μερες gaming η μεγιστη θερμοκρασια ηταν 76, σημερα που ειχα χρονο εβαλα το v-sync στην adaptive ρυθμιση το Intel Turbo boost disabled και μετα απο καθαρισμα , αλλαγη παστας και αλλαγη 2 ανεμιστήρων που ειχα καλους η μεγιστη θερμοκρασια ηταν 65 στο gaming και πολλα τεστ στο cinebench . Η αληθεια ειναι οτι με τη ρυθμιση Intel Adaptive Thermal Monitor Enabled το pc συνεχιζει και παει 0,8ghz οποια αλλαγη και να γινει στο ΒΙΟS , μονο Disabled δουλευει ας το πουμε σε φυσιολογικες ταχυτητες. Δεν νομιζω να βρω αλλο χρονο να ασχοληθω αλλο σε αυτον τον υπολογιστη γιατι ειναι ταλαιπωρια για τον φιλο και για μενα πηγαινε ελα. Αν ο υπολογιστης μεινει ετσι οπως ειναι με ανοιχτο το Intel Adaptive Thermal Monitor και θερμοκρασιες κατω απο 70 σε στρεσαρισμα δεν θα αντεξει ωστε να δουλευει σαν απλος Η/Υ σπιτιου και 2 ωρες gaming τη μερα? Το λεω αυτο γιατι οταν δεν παιζει καποιο game καθεται κατω απο 40 βαθμους . 40-70 είναι μια χαρά. 3
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, plaplagr είπε Καλησπερα, συγγνώμη για την αργοπορημένη απάντηση . Plaplagr, εγώ συγγνώμη για τον αυστηρό τόνο της πρώτης μου ανάρτησης στο νήμα σου. 2 ώρες πριν, plaplagr είπε Μετα απο μερες gaming η μεγιστη θερμοκρασια ηταν 76, σημερα που ειχα χρονο εβαλα το v-sync στην adaptive ρυθμιση το Intel Turbo boost disabled και μετα απο καθαρισμα , αλλαγη παστας και αλλαγη 2 ανεμιστήρων που ειχα καλους η μεγιστη θερμοκρασια ηταν 65 στο gaming και πολλα τεστ στο cinebench . Ωραία! 11 βαθμοί είναι αυτοί, δεν είναι και λίγοι. Νομίζω ότι άξιζε την ταλαιπωρία και τον κόπο σου. Όπως πολύ σωστά γράφει ο Sheogorath, οι θερμοκρασίες αυτές είναι λογικές. Άμα τώρα, καλοκαίρι με καύσωνα ο γνωστός σου θέλει να παίζει παιχνίδια όλη μέρα αντί να κάνει καμάκι στην παραλία, ας βάζει και λίγο το air condition. 2 ώρες πριν, plaplagr είπε Αν ο υπολογιστης μεινει ετσι οπως ειναι με ανοιχτο το Intel Adaptive Thermal Monitor και θερμοκρασιες κατω απο 70 σε στρεσαρισμα δεν θα αντεξει ωστε να δουλευει σαν απλος Η/Υ σπιτιου και 2 ωρες gaming τη μερα? Το λεω αυτο γιατι οταν δεν παιζει καποιο game καθεται κατω απο 40 βαθμους .Το λεω αυτο γιατι οταν δεν παιζει καποιο game καθεται κατω απο 40 βαθμους . Έχει γίνει ήδη κάποια μικρή φθορά στη φτηνή θερμική λύση που έχει επιλέξει η intel για το συγκεκριμμένο επεξεργαστή, η οποία όμως είναι δικαιολογημένη πάνω στην πενταετία. Επιπλέον να μη ρίχνουμε όλη την ευθύνη πάνω στο χρήστη. Το συγκεριμμένο τσιπ που σου έτυχε, μπορεί να μην ήταν και ο καλύτερος 7700k που βγήκε από το εργοστάσιο. Με αυτές τις θερμοκρασίες ο επεξεργαστής και ο controller του, δε διατρέχουν κάποιο άμεσως κίνδυνο και αν συνεχίζει κάποια περεταίρω φθορά της θερμικής λύσης, σίγουρα δε θα είναι ξαφνική και ανεξέλεγκτη. Προφανώς τον αφήνεις να ευχαριστηθεί το σύστημά του άφοβα (με adaptive TM disabled προφανώς) και αν και όποτε το φέρει η κουβέντα, έχεις να του προτείνεις λύσεις που μπορούν να αυξήσουν τη μακροζωία του συστηματός του (delidding ή ψύκτρα), εφ' όσον βέβαια ενδιαφέρεται. 2
alexcrx Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 οι intel οταν δεν κανουν κατι αραζουν στα 800...... αν οταν τρεχεις το game ειναι στα 800 τοτε δες μηπως τον εχεις στο power saving απο τα windows...... ας μην σχολιασω ολα τα αλλα που εχω διαβασει........... Στις 2/1/2022 στις 10:13 ΜΜ, plaplagr είπε Καλησπέρα και καλή χρονιά, πρόσφατα αλλαξα κάποια εξαρτήματα στον υπολογιστή μου και ότι περίσσεψε τα 'βαλα σε έναν άλλο, ο παλιος υπολογιστης ειχε cpu: i7 7700Κ ,16gb ram , mobo: h170msi , gpu :rtx 2070, psu 700w evga και 120gb ssd kingston(τα λεω γενικα τα εξαρτηματα γιατι θεωρω δεν εχει σημασια) στον καινουργιο εχω παρει μονο την gpu αρα στην ουσια ειναι οτι βλεπετε μειον τo gpu. Αυτο λοιπον που εμεινε ηταν ενας υπολογιστης απλος αλλα δυνατος και ετσι το εδωσα σε εναν γνωστο για απλη χρηση και αυτος παιζει μονο lol, του ειπα παιζει μαλλον ανετα το game ισως και με τα ενσωματωμενα γραφικα του CPU, κανω φορματ ολα καλα ψιλοκολλαει λεω θα δουμε σε λιγο μπορει να στρωσει με τα update, βαζω lol κολλαει το συμπαν σερνεται με το ζορι 45fps λεω μαλλον δεν αντεχουν τα γραφικα και προτεινω να παρει μια ψευτοκαρτα δηλ gt 1030 4gb για το LOL overkill, βαζω την καρτα κ ξεκιναει με 80-100 και πεφτει στα 40 αλλα το θεμα ειναι οτι κολλαγε το pc γενικα (chrome και installs απο προγραμματα) και τρελαθηκα γιατι πριν μερες εγω το ειχα και επαιζα 2κ full γραφικα σχεδον ολα τα games, για να μην μακρηγορώ μετα απο μερες ειδα στο BIOS οτι το cpu καθεται στα 0,8GHZ ως αποτελεσμα να σερνεται ολο το μηχανημα , εγω οσες φορες το ειδα παλια οσο το ειχα καθοταν 3,8-4,2 ghz Πλεον δεν ξεκλειδωνει ποτε μονο του πρεπει να βαλω κάποιο software για να παει στο 4,2 . Μηπως μπορεις καποιος να βοηθησει? Ευχαριστω πολυ και καλη χρονια !!
infin1tyGR Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 25 minutes ago, alexcrx said: οι intel οταν δεν κανουν κατι αραζουν στα 800...... αν οταν τρεχεις το game ειναι στα 800 τοτε δες μηπως τον εχεις στο power saving απο τα windows...... ας μην σχολιασω ολα τα αλλα που εχω διαβασει........... Και όταν συμβαίνει αυτό, τον δείχνει 0,80 GHz και στο BIOS;
plaplagr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 8 ώρες πριν, PC_Science_Lefkada είπε εγώ συγγνώμη για τον αυστηρό τόνο της πρώτης μου ανάρτησης στο νήμα σου. Να είσαι καλα και ευχαριστώ παρα πολύ για τη βοήθεια σου, να εχεις μια καλη χρονια και υγεια πανω απο ολα!! 8 ώρες πριν, PC_Science_Lefkada είπε Ωραία! 11 βαθμοί είναι αυτοί, δεν είναι και λίγοι. Νομίζω ότι άξιζε την ταλαιπωρία και τον κόπο σου. Όπως πολύ σωστά γράφει ο Sheogorath, οι θερμοκρασίες αυτές είναι λογικές. Άμα τώρα, καλοκαίρι με καύσωνα ο γνωστός σου θέλει να παίζει παιχνίδια όλη μέρα αντί να κάνει καμάκι στην παραλία, ας βάζει και λίγο το air condition. Αξιζε με το παραπανω γιατι πλεον ηρεμησα και εγω διοτι οταν τον ειχα εγω μερες πριν φτιαξω τον αλλο ολα δουλευαν ρολοι και μετα το αντιθετο ηταν λες και με εκδικήθηκε που το εδωσα χαχα. Οσο για το AC που το ειπα και εγω το ιδιο, μου απαντησε οτι εδω το καλοκαιρι δεν κλεινει ποτε το AC οποτε ολα καλα !! 8 ώρες πριν, alexcrx είπε οι intel οταν δεν κανουν κατι αραζουν στα 800...... αν οταν τρεχεις το game ειναι στα 800 τοτε δες μηπως τον εχεις στο power saving απο τα windows...... ας μην σχολιασω ολα τα αλλα που εχω διαβασει........... Στο power saving η επιλογη ηταν Balanced (recommended) 1 1
malakudi Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 2/1/2022 στις 11:07 ΜΜ, Dark_Nightfall είπε Αν η μητρική σου έχει Slow Mode Booting Switch στην κάτω μεριά πρέπει να έχει και led που δείχνει ότι είναι ενεργοποιημένο , που σε default δεν θα έπρεπε να είναι , δηλαδή ενεργοποιείται μόνο του και σου προκαλεί το πρόβλημα αυτό ,το έχω δει σε πελάτη αυτό και ήταν θέμα της m/b του switch αυτού που απλά όποτε ήθελε ενεργοποιούσε μόνο του slow mode booting άσχετα αν το έχει σε default το switch. Στις 2/1/2022 στις 11:29 ΜΜ, plaplagr είπε Καλησπερα παιδια , μετα απο ατελείωτο ψαξιμο βρηκα τι εφταιγε , ηταν μια ρυθμιση στο bios (Intel Adaptive Thermal Monitor) ηταν ενεργη και επρεπε να την απενεργοποιήσω και ολα καλα . Ευχαριστω για τις απαντησεις!! Την απάντηση την έχεις πάρει από το ποστ του @Dark_Nightfall . Οι μητρικές αυτές έχουν ένα slow switch το οποίο κάνει ακριβώς αυτό που βλέπεις, δηλαδή δηλώνει ψευδώς στον επεξεργαστή ότι είναι thermal throttled και έτσι αυτός πέφτει στα 800 MHz. Η λύση που έδωσες παρακάμπτει και αγνοεί αυτή την ψευδή ένδειξη και έτσι δουλεύει και πάλι κανονικά. Όμως τώρα είσαι επιρρεπής στο να πάθει ζημιά το CPU αν πραγματικά φτάσει ποτέ σε κατάσταση thermal throttle. Εφ' όσον έχεις ήδη ελέγξει ότι το switch είναι στη σωστή θέση (off), άρα έχει χαλάσει, η ορθή λύση στο πρόβλημα είναι να γίνει αντικατάσταση του συγκεκριμένου switch το οποίο, όπως διαβάζουμε και από διάφορες αναφορές στο διαδίκτυο για τέτοιες μητρικές, χαλάει και πλέον μένει μόνιμα σε κατάσταση on, ακόμα κι αν το έχεις off. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2022 από malakudi 4
plaplagr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 5 ώρες πριν, malakudi είπε Εφ' όσον έχεις ήδη ελέγξει ότι το switch είναι στη σωστή θέση (off), άρα έχει χαλάσει, η ορθή λύση στο πρόβλημα είναι να γίνει αντικατάσταση του συγκεκριμένου switch το οποίο, όπως διαβάζουμε και από διάφορες αναφορές στο διαδίκτυο για τέτοιες μητρικές, χαλάει και πλέον μένει μόνιμα σε κατάσταση on, ακόμα κι αν το έχεις off. Το switch είναι στη θέση off αλλά το led από την πρώτη στιγμή δεν έσβηνε , στην αρχh νόμιζα οτι ισως αυτο το led δεν αντιπροσωπεύει το slow mode διοτι βρισκεται καποια εκατοστα μακρια, απο το κουμπι αλλα τωρα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειναι αυτο κ εχει κολλήσει οπως ειπες, επίσης αυτο το θεμα με χαλασμένο switch παίζει παρα πολυ σε forums το ειχα δει και εγω oταν εψαχνα αλλα δεν έδωσα σημασία τις πρώτες μερες γιατι το θεωρουσα ακραιο σεναριο. 2
malakudi Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 6 ώρες πριν, plaplagr είπε Το switch είναι στη θέση off αλλά το led από την πρώτη στιγμή δεν έσβηνε , στην αρχh νόμιζα οτι ισως αυτο το led δεν αντιπροσωπεύει το slow mode διοτι βρισκεται καποια εκατοστα μακρια, απο το κουμπι αλλα τωρα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειναι αυτο κ εχει κολλήσει οπως ειπες, επίσης αυτο το θεμα με χαλασμένο switch παίζει παρα πολυ σε forums το ειχα δει και εγω oταν εψαχνα αλλα δεν έδωσα σημασία τις πρώτες μερες γιατι το θεωρουσα ακραιο σεναριο. Οπότε η σωστή λύση είναι να το πάτε σε ένα ηλεκτρονικό και είτε να το αντικαταστήσει αν μπορεί να βρεθεί σαν spare part είτε να το ξηλώσει και να το βραχυκυκλώσει στο off (το δεύτερο δε ξέρω πόσο εύκολο μπορεί να είναι). 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα