leonhonda Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα και χρόνια πολλά.Τις επόμενες μέρες θα αντικαταστήσω τα κουφώματα αλουμινίου με καινούργια με το εξοικονομώ.Αναρωτιόμουν τα παλιά κουφώματα αξίζει να μην τα δώσω σε αυτόν που θα μου τα αντικαταστήσει και να τα πουλήσω?Κάπου είδα ότι η τιμή πέρυσι ήταν γύρω στο 1,5€ το κιλό(έχει ανέβει νομίζω φέτος κιαλλο).Είναι 7 μπαλκονόπορτες λογικά θα είναι αρκετά κιλά.Το έχει κάνει κανένας η να μην ασχοληθώ?
G.bar Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Είναι αρκετά κιλά μαζί με τα τζάμια. Αν αφαιρέσεις τζάμια και πλαστικά από τα παντζούρια μπορεί να πάρεις 10€
Grim Ripper Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Σε τι κατάσταση είναι τα κουφώματα; Ξέρεις διαστάσεις;
paylidis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Κάτι μπορεί να πιάσεις εάν είναι σε καλή κατάσταση… Πηρα από παρόμοια περίπτωση μια μπαλκονόπορτα και 2 παράθυρα με τα ρολά τους με 100€ Σύνολο - σε άριστη κατάσταση με διπλο τζαμί κλπ. Αν το είχα σκεφτεί καλύτερα ίσως έπαιρνα κ αλλά όποτε αν θες βαλε καμία φωτό κ διαστάσεις Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2022 από paylidis
leonhonda Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 5 μόνες μπαλκόνι πόρτες είναι και μία διπλή. Τα παλιά κλασικά αλουμίνια της δεκαετίας του 80 είναι. Για σκραπ σκεφτόμουν να τα έδινα. Έλεγα να αφαιρέσω τζάμια και παντζούρια και να τα πήγαινα σε καμία μάντρα σκραπ μήπως έβγαζα κανένα 100σταρι
paylidis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Α αυτά ναι δυστυχως μόνο σκραπ. Εγώ αναφερόμουν σε αλουμινίου δεκαπενταετίας ότι έχουν κάποια αξία. 😊 1
Evaggelos1 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Για ξυλινα σε πολυ καλη κατασταση με διπλα τζαμια υπαρχει καμια περιπτωση να τα εσπρωχνα πουθενα? Τα λυπαμαι ρε γμτ να τα πεταξω γιατι ειναι μια χαρα!
filarhos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Μπορείτε να τα βάλετε αγγελία και όλο και κάποιος θα τα θέλει... Τα ξύλινα αξίζουν και τα αλουμινένια με διπλά τζάμια... Τα ξύλινα αξίζουν για αντικατάσταση κάποιου χαλασμένου, εμείς στο χωριό έχουμε κάβα ένα δυο φύλλα. Πήρα πόρτα πολυκατοικίας με μονά τζάμια για συγκεκριμένη χρήση σε καλούτσικη τιμή ~150€, αλλά όλες οι άλλες επιλογές πήγαιναν χ3 -χ4 και δεν ήταν και όπως θέλω...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 1 hour ago, Evaggelos1 said: γιατι ειναι μια χαρα! Αν ήταν μια χαρά δεν θα τα άλλαζες. 😛 1
Evaggelos1 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Thresh είπε Αν ήταν μια χαρά δεν θα τα άλλαζες. 😛 Εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο. 😜😜 Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2022 από Evaggelos1 1
paylidis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, Evaggelos1 είπε Για ξυλινα σε πολυ καλη κατασταση με διπλα τζαμια υπαρχει καμια περιπτωση να τα εσπρωχνα πουθενα? Τα λυπαμαι ρε γμτ να τα πεταξω γιατι ειναι μια χαρα! Μικρότερο κοινό αλλά ποτέ δε ξέρεις… αλλος δε θα αγόραζε καν αλουμίνια μεταχειρισμένα, εγώ πηρα και αν βρω θα πάρω κι αλλα…
6986706108 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Στις 2/1/2022 στις 8:43 ΜΜ, leonhonda είπε Καλησπέρα και χρόνια πολλά.Τις επόμενες μέρες θα αντικαταστήσω τα κουφώματα αλουμινίου με καινούργια με το εξοικονομώ.Αναρωτιόμουν τα παλιά κουφώματα αξίζει να μην τα δώσω σε αυτόν που θα μου τα αντικαταστήσει και να τα πουλήσω?Κάπου είδα ότι η τιμή πέρυσι ήταν γύρω στο 1,5€ το κιλό(έχει ανέβει νομίζω φέτος κιαλλο).Είναι 7 μπαλκονόπορτες λογικά θα είναι αρκετά κιλά.Το έχει κάνει κανένας η να μην ασχοληθώ? Στις 3/1/2022 στις 2:57 ΠΜ, leonhonda είπε 5 μόνες μπαλκόνι πόρτες είναι και μία διπλή. Τα παλιά κλασικά αλουμίνια της δεκαετίας του 80 είναι. Για σκραπ σκεφτόμουν να τα έδινα. Έλεγα να αφαιρέσω τζάμια και παντζούρια και να τα πήγαινα σε καμία μάντρα σκραπ μήπως έβγαζα κανένα 100σταρι Τι διαστάσεις είναι τα τζάμια?? Έχεις με πάχος 5 mm
leonhonda Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Είναι απο πέρυσι η ανάρτηση φίλε μου.Τα έχω δωσει.
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, 6986706108 είπε Οκ. Ευχαριστώ Πες μου ότι δεν είναι το κινητό σου αυτό!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα