Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.Τις επόμενες μέρες θα αντικαταστήσω τα κουφώματα αλουμινίου με καινούργια με το εξοικονομώ.Αναρωτιόμουν τα παλιά κουφώματα αξίζει να μην τα δώσω σε αυτόν που θα μου τα αντικαταστήσει και να τα πουλήσω?Κάπου είδα ότι η τιμή πέρυσι ήταν γύρω στο 1,5€ το κιλό(έχει ανέβει νομίζω φέτος κιαλλο).Είναι 7 μπαλκονόπορτες λογικά θα είναι αρκετά κιλά.Το έχει κάνει κανένας η να μην ασχοληθώ?

Δημοσ.

Είναι αρκετά κιλά μαζί με τα τζάμια. Αν αφαιρέσεις τζάμια και πλαστικά από τα παντζούρια μπορεί να πάρεις 10€

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτι μπορεί να πιάσεις εάν είναι σε καλή κατάσταση… 

Πηρα από παρόμοια περίπτωση μια μπαλκονόπορτα και 2 παράθυρα με τα ρολά τους με 100€ Σύνολο - σε άριστη κατάσταση με διπλο τζαμί κλπ. Αν το είχα σκεφτεί καλύτερα ίσως έπαιρνα κ αλλά όποτε αν θες βαλε καμία φωτό κ διαστάσεις

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.

5 μόνες μπαλκόνι πόρτες είναι και μία διπλή. Τα παλιά κλασικά αλουμίνια της δεκαετίας του 80 είναι. Για σκραπ σκεφτόμουν να τα έδινα. Έλεγα να αφαιρέσω τζάμια και παντζούρια και να τα πήγαινα σε καμία μάντρα σκραπ μήπως έβγαζα κανένα 100σταρι

IMG_20220103_025738.jpg

Δημοσ.

Για ξυλινα σε πολυ καλη κατασταση με διπλα τζαμια υπαρχει καμια περιπτωση να τα εσπρωχνα πουθενα?

Τα λυπαμαι ρε γμτ να τα πεταξω γιατι ειναι μια χαρα! 

Δημοσ.

Μπορείτε να τα βάλετε αγγελία και όλο και κάποιος θα τα θέλει...

Τα ξύλινα αξίζουν και τα αλουμινένια με διπλά τζάμια... Τα ξύλινα αξίζουν για αντικατάσταση κάποιου χαλασμένου, εμείς στο χωριό έχουμε κάβα ένα δυο φύλλα. 

Πήρα πόρτα πολυκατοικίας με μονά τζάμια για συγκεκριμένη χρήση σε καλούτσικη τιμή ~150€, αλλά όλες οι άλλες επιλογές πήγαιναν χ3 -χ4 και δεν ήταν και όπως θέλω...

• Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, Evaggelos1 said:

γιατι ειναι μια χαρα! 

Αν ήταν μια χαρά δεν θα τα άλλαζες. 😛

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Thresh είπε

Αν ήταν μια χαρά δεν θα τα άλλαζες. 😛

Εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο. 😜😜

Επεξ/σία από Evaggelos1
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Evaggelos1 είπε

Για ξυλινα σε πολυ καλη κατασταση με διπλα τζαμια υπαρχει καμια περιπτωση να τα εσπρωχνα πουθενα?

Τα λυπαμαι ρε γμτ να τα πεταξω γιατι ειναι μια χαρα! 

Μικρότερο κοινό αλλά ποτέ δε ξέρεις… 

αλλος δε θα αγόραζε καν αλουμίνια μεταχειρισμένα, εγώ πηρα και αν βρω θα πάρω κι αλλα…

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 2/1/2022 στις 8:43 ΜΜ, leonhonda είπε

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.Τις επόμενες μέρες θα αντικαταστήσω τα κουφώματα αλουμινίου με καινούργια με το εξοικονομώ.Αναρωτιόμουν τα παλιά κουφώματα αξίζει να μην τα δώσω σε αυτόν που θα μου τα αντικαταστήσει και να τα πουλήσω?Κάπου είδα ότι η τιμή πέρυσι ήταν γύρω στο 1,5€ το κιλό(έχει ανέβει νομίζω φέτος κιαλλο).Είναι 7 μπαλκονόπορτες λογικά θα είναι αρκετά κιλά.Το έχει κάνει κανένας η να μην ασχοληθώ?

Στις 3/1/2022 στις 2:57 ΠΜ, leonhonda είπε

5 μόνες μπαλκόνι πόρτες είναι και μία διπλή. Τα παλιά κλασικά αλουμίνια της δεκαετίας του 80 είναι. Για σκραπ σκεφτόμουν να τα έδινα. Έλεγα να αφαιρέσω τζάμια και παντζούρια και να τα πήγαινα σε καμία μάντρα σκραπ μήπως έβγαζα κανένα 100σταρι

IMG_20220103_025738.jpg

Τι διαστάσεις είναι τα τζάμια??  Έχεις με πάχος 5 mm  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...