Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 minutes ago, HateMe said:

Ναι κάτι έχω ακούσει.
Και πάλι όμως θα ήταν μαλακία να μην αναβαθμιστούν εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα.
Αν τώρα εγώ πχ είχα εμπορικά διαθέσιμη 100ρα και δεν με αναβάθμιζαν επειδή έπαιρνα από wind kv πχ, θα τους πέθαινα.

Τον πελάτη δεν τον νοιάζει από που του δίνουν internet, ας κόψουν τον λαιμό τους :P

συμφωνω σε αυτο που λες απλα τονιζω οτι ειναι κοστος.στην πραξη το λογικο θα ειναι να γινουν ολοι.θα το μαθουμε.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, poulinos είπε

συμφωνω σε αυτο που λες απλα τονιζω οτι ειναι κοστος.στην πραξη το λογικο θα ειναι να γινουν ολοι.θα το μαθουμε.

Είμαι περίεργος να δω τι κινήσεις θα κάνουν.

Έβαλα ΟΤΕ εγώ εδώ και 2 μήνες.
Συγχρόνιζα στα 40 / 5 και με το tweak που έκανα στο fritzbox είμαι στα 55/5 με 0 errors και ας μείνει το ρούτερ ανοιχτό για 1 μήνα.
Το attainable είναι στα 85 / 30+++ και πάλι δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση επειδή δεν είναι εμπορικά διαθέσιμη..

Και το θέμα είναι πως θέλω το upload για streaming με καλή ποιότητα.. 

Δημοσ.
4 minutes ago, HateMe said:

Είμαι περίεργος να δω τι κινήσεις θα κάνουν.

Έβαλα ΟΤΕ εγώ εδώ και 2 μήνες.
Συγχρόνιζα στα 40 / 5 και με το tweak που έκανα στο fritzbox είμαι στα 55/5 με 0 errors και ας μείνει το ρούτερ ανοιχτό για 1 μήνα.
Το attainable είναι στα 85 / 30+++ και πάλι δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση επειδή δεν είναι εμπορικά διαθέσιμη..

Και το θέμα είναι πως θέλω το upload για streaming με καλή ποιότητα.. 

θα πρεπε να υπηρχαν και πακετα 50 με 10 για παραδειγμα.και εγω αναβαθμιστηκα free από τα 50,5 και ειμαι στα 107/11. εχω bridge taps αλλα δεν μπορω να τα φτιαξω ευκολα αλλα δεν με πειραζει.παιζω με ενα Huawei προς ωρας.

πριν λιγο καιρο επαιξα λιγο και με αυτο

https://www.thelab.gr/reviews/input-devices-peripherals-reviews/fritz-7530-ax-μία-ωραία-ανανέωση-r813/

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...