IRADev Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Χρόνια πολλά, Γνωρίζουμε αν επιτρέπεται οι φαρμακοποιοι να κάνουν rapid tests σήμερα, κυριακή ? Χρειάζομαι το αποτέλεσμα αύριο 6 το πρωί γι' αυτό και δε βολεύει αύριο. Θα ήθελα να τους καλέσω και να τους ρωτήσω αλλά επειδή ξέρω ότι είναι αγγαρεία η όλη διαδικασία γι' αυτούς, ακόμη κι αν επιτρέπεται πιθανόν να μου πούν όχι 🙄 Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2022 από IRADev
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, IRADev είπε Χρόνια πολλά, Γνωρίζουμε αν επιτρέπεται οι φαρμακοποιοι να κάνουν rapid tests σήμερα, κυριακή ? Χρειάζομαι το αποτέλεσμα αύριο 6 το πρωί γι' αυτό και δε βολεύει αύριο. Θα ήθελα να τους καλέσω και να τους ρωτήσω αλλά επειδή ξέρω ότι είναι αγγαρεία η όλη διαδικασία γι' αυτούς, ακόμη κι αν επιτρέπεται πιθανόν να μου πούν όχι 🙄 Τηλεφωνάκι και ρωτας;Που το δύσκολο; 1
IRADev Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Τηλεφωνάκι και ρωτας;Που το δύσκολο; 16 λεπτά πριν, IRADev είπε Θα ήθελα να τους καλέσω και να τους ρωτήσω αλλά επειδή ξέρω ότι είναι αγγαρεία η όλη διαδικασία γι' αυτούς, ακόμη κι αν επιτρέπεται πιθανόν να μου πούν όχι
nvel Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 αγγαρεία επ'αμοιβή δεν υπάρχει, μια χαρά τους έκατσε η πανδημία. 1 1
IRADev Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, nvel είπε αγγαρεία επ'αμοιβή δεν υπάρχει, μια χαρά τους έκατσε η πανδημία. Κερδίζουν απο τα τεστ ? Είχα την εντύπωση πως τα κέρδη πηγαίνουν στο κράτος
poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 4 minutes ago, IRADev said: Κερδίζουν απο τα τεστ ? Είχα την εντύπωση πως τα κέρδη πηγαίνουν στο κράτος ναι σιγουρος να σε. ειδα ουρες σε φαρμακεια αρα κανουν τεστ .αμα ηταν αγγαρεια δεν θα το ειχε ο ενας 5 ευρω ο αλλος 10 ο αλλος 8 1 1
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 18 λεπτά πριν, IRADev είπε Tηλεφωνο έγραψα να πάρεις ,οχι να τους βάλεις να σκάψουν. 1
nvel Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, IRADev είπε Κερδίζουν απο τα τεστ ? Είχα την εντύπωση πως τα κέρδη πηγαίνουν στο κράτος άμα ήταν κρατικά τα φαρμακεία θα πηγαίναν στο κράτος, στις ιδιωτικές επιχειρήσεις τα κέρδη πηγαίνουν στην τσέπη του επιχειρηματία 1
IRADev Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Tηλεφωνο έγραψα να πάρεις ,οχι να τους βάλεις να σκάψουν. Πάλι δε κατάλαβες τι εννοούσα.. Μόλις τώρα, nvel είπε άμα ήταν κρατικά τα φαρμακεία θα πηγαίναν στο κράτος, στις ιδιωτικές επιχειρήσεις τα κέρδη πηγαίνουν στην τσέπη του επιχειρηματία Μέχρι το περασμένο καλοκαίρι οι φαρμακοποιοί διαμαρτύρονταν για αυτόν τον λόγο, για το αν άλλαξε κάτι όπως λέτε δε το γνώριζα. Ευχαριστώ @poulinos !
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, IRADev είπε Πάλι δε κατάλαβες τι εννοούσα.. Μαλλον εσύ δεν ξέρεις τι θέλεις. Τοσο δύσκολο να σηκώσεις το τηλεφωνο και να τους ρωτήσεις;Ή να πας απο εκεί;Δουλειά τους είναι,αν δεν κάνουν τεστ για όποιο λογο πήγαινε σε άλλο φαρμακείο. 1
nvel Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, IRADev είπε Μέχρι το περασμένο καλοκαίρι οι φαρμακοποιοί διαμαρτύρονταν για αυτόν τον λόγο, για το αν άλλαξε κάτι όπως λέτε δε το γνώριζα. οι φαρμακοποιοί διαμαρτύρονταν και διαμαρτύρονται για την δωρεάν διανομή self test που αναγκάζονται να κάνουν, όχι για την επ' αμοιβή διεξαγωγή rapid test... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις