Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Οτιδηποτε αλλο ειναι σιγουρα πιο κουραστικο

Ναι , θελει κοπο στην Ελλαδα να εισαι φοροφυγας !!!

Δημοσ.
5 ώρες πριν, MontzOlee είπε

θα ήθελα να μάθω τι επαγγέλλεστε παίδες , No offense απλα να καταλάβω την κούρασή σας.

Καλώς τον δημοσιο. Ξερεις τι λενε για τη μύγα, ετσι;

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, StamTheMan είπε

Καλώς τον δημοσιο. Ξερεις τι λενε για τη μύγα, ετσι;

Και στο δικο μου σχολιο εχω 3 confused. 'Η ειναι και οι ιδιοι του δημοσιου, ή εχουν δικο τους ανρθωπο που λειπει ολη μερα και νομιζουν οτι ειναι στην υπηρεσια τους και σκοτωνονται 😂

Δημοσ.
6 ώρες πριν, insomniac01 είπε

Δεν είναι 15 ώρες μπροστά στην οθόνη με συγκέντρωση 110%; 

Γενικά μια δουλειά καθορίζετε από την αγορά. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να θεωρείται πιο πολύ δουλειά κάποιος που βάζει μια μπάλα σε ένα καλάθι πραγματικά (irl) από ότι εικονικά. Και οι δύο προσφέρουν διασκέδαση σε θεατές. Και αφού υπάρχει αγορά, καλώς υπάρχουν και θεωρείται ως το e-sport ως δουλειά. 

Ένας επαγγελματίας σκακιστής δεν θεωρείται ότι εργάζεται όταν παίζει σκάκι για προπόνηση ή λύνει δεκάδες χιλιάδες ασκήσεις; 

Ανέφερες τους ολυμπιακούς. Το να τρέχουν κάποιοι σαν τις ηλίθιες μαϊμούδες και οι άλλοι να τους χειροκροτούν γύρω γύρω είναι πιο έξυπνο από τα πατάς πλήκτρα στον υπολογιστή; 

Συμφωνω εν μερει με αυτο που λες αλλα επισης υπαρχει και το τι προτυπα προωθει το ενα και τι το αλλο.

απο την μια εχεις ατομα που αθλουνται (και δεν αναφαιρομαι στο οπτικο κοματι αλλα σε αυτο της υγειας) και απο την αλλη εχεις καχεχτικους που λιωνουν ολη μερα.πολυ πιθανον αυτοι να εχουν και προγραμμα γυμανστικης αλλα το 12χρονο βλεπει εναν τυπο να λιωνει ολη μερα και να βγαζει λεφτα και να θελει να του μοιασει. τουλαχιστον με τον αθλητισμο θα εχει κανει και κατι καλο για τον εαυτο του και ας αποτυχει...

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, sabrewulf είπε

Καλώς τον ιδιώτη φοροφυγα...

Οι ιδιωτικοί υπάλληλοι φοροδιαφευγουν;;; Ένα είναι σίγουρο πάντως, ότι όλοι οι δ.υ. τα ματώνουν όταν θυμούνται να πάνε στο χώρο εργασίας τους....εξαιρούνται γιατροί, νοσηλευτές και σκουπιαδιαρηδες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, panagiotis1988 είπε

Οι ιδιωτικοί υπάλληλοι φοροδιαφευγουν;;; Ένα είναι σίγουρο πάντως, ότι όλοι οι δ.υ. τα ματώνουν όταν θυμούνται να πάνε στο χώρο εργασίας τους....εξαιρούνται γιατροί, νοσηλευτές και σκουπιαδιαρηδες.

Επειδή τυχαίνει να είμαι νοσηλευτής πίστεψέ με ακόμα και εκεί πέρα υπάρχουν λαμόγια

2 λεπτά πριν, sabrewulf είπε

Επειδή τυχαίνει να είμαι νοσηλευτής πίστεψέ με ακόμα και εκεί πέρα υπάρχουν λαμόγια

Και να ξέρεις ότι πάντα σε κάθε υπηρεσία είτε υπουργείο ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο πάντα υπάρχει ένας μακάκας που βγάζει τη δουλειά για όλους τους υπόλοιπους. Και το πρόβλημα ξέρεις ποιο είναι στην Ελλάδα ότι σχολιάζουμε πάντα τη δουλειά του άλλου χωρίς να την έχουμε κάνει θεωρούμε ότι εμείς δουλεύουμε συνέχεια περισσότερο από τον κάθε άλλο Έλληνα. Εγώ προσωπικά έμαθα να μην σχολιάζω τη δουλειά του άλλου όσο απλή και εύκολη κι αν φαίνεται οταν θα την κάνω τότε ναι θα έχω πραγματικά άποψη.

Επεξ/σία από sabrewulf
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Arkin είπε

Θέλει το ίδιο αν όχι μεγαλύτερο skill να είσαι κορυφαίος gamer με έναν κορυφαίο ποδοσφαιριστη που κλοτσαει μια μπάλα. Τα αντανακλαστικα και ο ρυθμός σκέψης σε ένα online παιχνίδι πρέπει να είναι στο 200% για να αντεπεξέλθεις. Το άγχος είναι τεράστιο σε τέτοια παιχνίδια. blockquote widget

Τώρα τον μπέρδεψες ακόμη περισσότερο! Χαχαχααχαχχχα (δεν άντεξα)

Δημοσ.
8 ώρες πριν, peponas είπε

Συμφωνω εν μερει με αυτο που λες αλλα επισης υπαρχει και το τι προτυπα προωθει το ενα και τι το αλλο.

απο την μια εχεις ατομα που αθλουνται (και δεν αναφαιρομαι στο οπτικο κοματι αλλα σε αυτο της υγειας) και απο την αλλη εχεις καχεχτικους που λιωνουν ολη μερα.πολυ πιθανον αυτοι να εχουν και προγραμμα γυμανστικης αλλα το 12χρονο βλεπει εναν τυπο να λιωνει ολη μερα και να βγαζει λεφτα και να θελει να του μοιασει. τουλαχιστον με τον αθλητισμο θα εχει κανει και κατι καλο για τον εαυτο του και ας αποτυχει...

Παν μέτρον άριστον. Μπορείς να αθλησε παράλληλα με το παιχνίδι/επάγγελμα. Αν θέλει να του μοιάσει και να βγάλει λεφτά γιατί όχι? 

Τέλος για ποια πρότυπα μιλάς? Αυτά που σου αφήνει το ποδόσφαιρο? Μιλάμε για τρελή ποιότητα. Και δεν αναφέρομαι στους ποδοσφαιριστές επαγγελματίες που είναι το επάγγελμα τους. 

Μην είσαστε απόλυτοι παιδιά. Και το επαγγελματικό παιχνίδι έχει και αυτό το ενδιαφέρον του και προσωπικά το στηρίζω με χίλια. Απλά όπως είπα παν μέτρον άριστον και παράλληλα χρειάζεται και η άθληση. Φυσικά προτιμώ το κολύμπι και το τρέξιμο από το άθλιο (προσωπική άποψη) ποδόσφαιρο (όπως το κατάντησαν εννοώ) που μόνο καλά πρότυπα δεν αφήνει στην νεολαία. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...