SoManyBooksSolittleTime Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Καλημέρα και καλή χρονιά. Γνωρίζει κανείς αν παραγγείλω το pixel 6 απο δω https://www.amazon.de/-/en/Google-Pixel-Stormy-Black-GA02900-GB/dp/B09G77DR7C/ref=sr_1_3?crid=KB56R946PF8F&keywords=google+pixel+6&qid=1641116021&sprefix=google+pixel+6%2Caps%2C205&sr=8-3 αν θα είναι κλειδωμένη η sim ή γενικότερα αν θα έχω κάποιο θέμα? Υποθέτω πως όχι, αλλά ρωτάω μήπως έχει κάποιος/α καμιά εμπειρία.
GATE123 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πρόσεχε λίγο το συγκεκριμένο κινητό γιατί λένε ότι παίρνει τηλέφωνο μόνο του από τις επαφές. Τώρα όσο αφορά τη πρέπει να δεις.... Να αναγράφεται ότι είναι ξεκλείδωτο(unlocked) γιατί αν δεν είναι θα έχεις πρόβλημα με τους παρόχους τις Ελλάδας. Εγγύηση ότι και να πάθει το στέλνεις πάλι Amazon γιατί εδώ δεν υπάρχει. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2022 από GATE123
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, GATE123 είπε Πρόσεχε λίγο το συγκεκριμένο κινητό γιατί λένε ότι παίρνει τηλέφωνο μόνο του από τις επαφές. Αυτό τον Νοέμβρη.Τον Δεκέμβρη έχει φτιάξει αλλά εχει χαλάσει για κάποιους το σήμα.
SoManyBooksSolittleTime Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 #gate Το τελευταιο το γνωρίζω. Το αν είναι ξεκλείδωτο ή όχι δεν ξέρω πως μπορώ να το μάθω. Στο λινκ που έβαλα, το γερμανικό αμαζον δεν αναφέρει τι είναι και τι δεν είναι. Έλεγα μήπως κάποιο μέλος από δω το παρήγγειλε από κει και είχε καμιά ιδέα. #UK Μου κανες τη καρδιά περιβόλι. Ελπίζω πως είναι ένα θέμα που θα διορθωθεί
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στα τεχνικα του χαρ/κα αναφερεται > SIM-Kartenformat Nano-SIM (4FF), eSim Δεν αναφερει κατι για Simlock. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2022 από Bullrich
GATE123 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, SoManyBooksSolittleTime είπε #gate Το τελευταιο το γνωρίζω. Το αν είναι ξεκλείδωτο ή όχι δεν ξέρω πως μπορώ να το μάθω. Στο λινκ που έβαλα, το γερμανικό αμαζον δεν αναφέρει τι είναι και τι δεν είναι. Έλεγα μήπως κάποιο μέλος από δω το παρήγγειλε από κει και είχε καμιά ιδέα. Δες λίγο ποιο κάτω στο link που έβαλες 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Αυτό τον Νοέμβρη.Τον Δεκέμβρη έχει φτιάξει αλλά εχει χαλάσει για κάποιους το σήμα. Ωραία. Φτιάχνει το ένα και μετά χαλάει κάτι άλλο.... 😛 1
SoManyBooksSolittleTime Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Τέλεια. Δεν είχα ιδέα πως το "wireless carrier" αναφέρεται σε αυτό. Βλέπω να το παραγγέλνω σε λίγες μέρες. Ευχαριστώ!
GATE123 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, SoManyBooksSolittleTime είπε Τέλεια. Δεν είχα ιδέα πως το "wireless carrier" αναφέρεται σε αυτό. Βλέπω να το παραγγέλνω σε λίγες μέρες. Ευχαριστώ! 5G λένε ότι δεν πιάνει(άλλο ένα μείον)...... Καλά εδώ τα δικά μας δεν πιάνουν. Απλά στο λέω γιατί μπορεί να σε ενδιαφέρει στο μέλλον (εμένα πάλι όχι).
SoManyBooksSolittleTime Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Μπαααα αδιαφορο μου ειναι κ μενα
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Παντως στο amazon.de το δινει αλλη τιμη> Pixel 6
SeNNinhA Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 55 λεπτά πριν, Bullrich είπε Παντως στο amazon.de το δινει αλλη τιμη> Pixel 6 Οχι. Υπάρχει και στην τιμή που το έβαλε διαθέσιμο. Και μάλιστα χωρίς το ΦΠΑ βγαίνει στα 545€. //www.amazon.de/dp/B09G77DR7C/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_7K6DYQEK9ZRM2PN3BWC6
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Οχι. Υπάρχει και στην τιμή που το έβαλε διαθέσιμο. Και μάλιστα χωρίς το ΦΠΑ βγαίνει στα 545€. //www.amazon.de/dp/B09G77DR7C/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_7K6DYQEK9ZRM2PN3BWC6 Απο οτι ειδα το λινκ που εβαλα εγω το εχει σε αποθεμα. Στο λινκ που εβαλες εσυ το δινει σε 1 με 2 μηνες. Μπορει βεβαια να κανω και λαθος. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2022 από Bullrich
SeNNinhA Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, Bullrich είπε Απο οτι ειδα το λινκ που εβαλα εγω το εχει σε αποθεμα. Στο λινκ που εβαλες εσυ το δινει σε 1 με 2 μηνες. Μπορει βεβαια να κανω και λαθος. Δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει. Παρόλα αυτά είναι μια επιλογή για όποιον δεν το θέλει αμεσα. Amazon είναι άλλωστε. Μπορείς να το ακυρώσεις οποία στιγμή θέλεις εάν δεν έχει αποσταλει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα